- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.081
benim 2 li ve 3 lü testim güzel çıkmıştı sadece 35 yaş riskim vardı bu yüzden yaptırmadım belinaycım.çok sağol canım...sen neden risk çıktığı halde yaptırmamıştın canım?ben yaptırmayanları duydukça daha da korkuyorum çünkü:1no2:
iyi akşamlar canlarım beni merak etmişsiniz randovum sabahtı ama öğlen geldim daha sonra da arkadaşım geldi giremedim...maalesef korktuğum başıma geldi test sonucum beklenenden yüksek çıkmış ve doktorum amniosentez (yani karnımdan su alacaklar)yapılması gerektiğini söyledi ama karar size kalmış yaptırmayadabilirsiniz dedisenağlamaama düşük riski var ama hastanemizde her zaman yapıyoruz ama bebeği hiç düşen olmadı dedi bayağı rahatlattı beni ve ağlayarak amniosentezi kabul ettim çünkü bende panik atak var 5 ay bu korkuyla yaşayamam çünkü senağlamapazartesi sabah amniosentez yapılacak,bir hafta istirahat edicem bebeğe birşey olmasın diye,3 hafta sonra da test sonucum çıkıcak...inşallah bebeğime hiçbir şey olmaz ama içimden bir ses bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor ama içimi rahatlatmam gerek...oooofff ne yazacağımı bilemiyorum ki canlarım profilime ve topiğe yazdığınız mesajlarınız için çok teşekkürler dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen:Saruboceq:
gunaydınlar dılıyorum herkeslere sekerlerrrrrrr
bırazdan cıkacagız hemen sıze bır ceeeee dıyıp kacayım dedım
guzel bır pazar gunu sızlerın olsun ınsaallah
su saatte sınava gıren tum sbslı cocuklarımızın rabbım yardımcısı olsun ınsaallah.
hepsı ıcın bırer dua ettım sınav saatı oncesı
efsun gul sızlerde heyecanla beklıyorsunuzdur sımdı canlarım yaaa
hadı bakalım hakkınızda hayırlısı olsun ınsaallah
gorusmek uzere herkesı cok cok opuyorum byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
saol şeker..............canım sakın panik yapma seninde hissettiğin gibi bebeğin sağlıklı :teselli: sadece doktorlar tedbiri elden bırakmıyorlar a.ssende kendine gel moralini bozma
dualarımız seninle ve bebeğinle canım:Saruboceq:
yolun açık olsun canım öptüm seniŞenizŞenizŞeniz
canım benım senı cok ıyı anlıyorum bebegım
ama emın ol hıssettıgın gıbı hersey yolunda gıdecek canım tabıkı tedbırı elden bırakmayacaksın bebegım
ıcının rahatlıgı ve kalan aylarını huzurlu gecırmen ıcın kesın sonucu ogrenmen sart
pazartesı amnıyosentezını olup dınleneceksın ve sonucu aldıgında rahat bır nefes alacaksın canım benım
dualarımız senınle bebegım tabıkıde
cok cok opuyorum senı canım arkadasım kıb gorusmek uzere
saol canım benim gözünüz aydın naz da yaz gelmeden kurtulmuş ne güsel.........
selam canım benım hadı bakalım hayırlısı sekercıgım hayırlı yolculuklar dılıyorum sana bebegım
yerlesıp yenı evıne en kısa surede aramızda gormek dılegıyle canım
bız napalım seker son havadıs olarak nazım akıllı kızım 4 gunde cısını ogrendı onun mutlulugunu yasıyorum
mıhrıbanla aynı anda basladık bıtırdık kızları bezden kurtardık sekerrrrr:lepi::lepi::lepi::lepi:
kucuk cadılarıda buyutmus olduk bır nebze daha boylelıkle:roflol::roflol::roflol::roflol:
efsune cnim sezoşüma başarılar cnm sende heycanlmsın benim gibi
slm kızlar heycandan ölecem oğlum şimdi sınavda acab nasıl geçiyo diye meraktan ölüyorum
babası götrdü
ben gidemedim
bende tayfuna başarılar diliyorum .
sabah uyanamam diye uyumadım.
kapıdan çıkarken çok heycanlandım .
allah yardımcıları olsun ŞenizŞenizŞeniz
slm kızlar heycandan ölecem oğlum şimdi sınavda acab nasıl geçiyo diye meraktan ölüyorum
babası götrdü
ben gidemedim
kızlar dualarınızı eksık etmeyın yavrularımız için
kızlar dualarınızı eksık etmeyın yavrularımız için
bende tayfuna başarılar diliyorum .
sabah uyanamam diye uyumadım.
kapıdan çıkarken çok heycanlandım .
allah yardımcıları olsun ŞenizŞenizŞeniz
Merhaba melek anneleri
Herkese güzel bir pazar diliyorum
birkac gündür yoktum bilgisayardan dolayı beni merak eden yoook muuu:uhm::uhm:
Askolsunsenağlamasenağlama
cuma günü yasin okumuştum tüm sınava girecek çocuklarada dua etmiştim,inşallah güzel geçmiştir yavrularınızın sınavı...
sağol canımcım,aşkol merak etmezmiyiz hiç:1hug:senin nasıl geçiyor pazarın.benimki berbat,az sonra kalkıcam temizlik yapıcam,kızımda başımda hadi anne kalkda ben oynıyım bilg.biraz diyor..neysem ben ortalığı bi toplıyı kızımdan fırsat bulursam uğrarım yine..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?