- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.161
evet çok eglendik cnm.........selam kızlar ayyyy bugün çok yoğun geçti ormana gittik mangal yaptık ordan anneme geçtik çaya bir saat önce geldik tahayı duşa soktum onu uyuttum dşa girdim şimdi nete oturdum rüyanaz cım ohh ne güzel eğlenmişsinizzemuszemuszemuszemus
canım panik yapma lütfen atlattınız o günleri korkma içini rahat tut...iyiim canım,kızlarda iyi ama akşam kübra bizi yine çok korkuttu.akşam kültür parka gittik.
eşim kübrayı omuzlarına almıştı,bi ara bi baktım gözlerini yiine yukarı doğru dikmiş bakıyo ayyyy ödüm koptu yine havale geçiriyo zannettim.eşim omuzlarından nasıll indireceğini bilemedi.biz panik yapınca çocuk başladı ağlamaya,ağlayınca rahatladık bizde.
aslında yaptığım çok yanlış panik yapmamam lazım ama engel olamıyorum kendime.ilaçta kullanıyoruz aslında havale geçirmemesi için.
snin kuzular nasıl,nasıl geçti hafta sonu?
inşalllah iyi puanlar alır canım...........ah cnm benim yapam ya
biliyorum çok korkuyosun ama artık için ferah tut cnm o bir kerelğineydi
cnm sen böyle yaparsan kızlar daha çok korkar cnm
allah izniyle artık bişey olmaz inşallah cnm
bitane çok şükür bitti amam bende bittim
neyse hayrlısıyla baklaım sonuç ne cnm
inşallah istediği puanı alır
ama sınva soruları çok zormuş
valla ben koşa koşa gelirim gözümü açtım size geldim..........
BUYRUN SOFRAYA,AFİYET OLSUN BENDE ÇAYLARI ALIP GELİYORUM....cokacimcoook
günaydın melek anneleri
hepinize güzel bir hafta diliyorum .
sezenin sınavı çok güzel geçmiş
çok kolaymış sorular bakalım sonuç ne olacakzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
allah korumuş canım, verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun canımm:1hug::1hug::1hug:ay kızlar ya.nikah günü size başıma geleni anlatayım.
o kadar kötü oldumki anlatamam.
kızıma az kalsın araba çarpıyordu.dengesizin biri evin önünde o kadar hızlı geliyordu ki kızımı fırlatıp atıcaktı az kalsın.
kuzenim sudemi çekmese neler olurdu düşünmek bile istemiyorum.
ben kendimi o kadar kaybetmişim ki adamın camlarını indiriyordum.avazım çıktığı kadar bağırdım adama.o da bana demezmi ben dikkat etmiycem sen dikkat ediceksin diye.
o zaman iyice kaybetmişim kendimi.
nasıl bağırdıysam bütün mahalle camlara fırladı.
tabi ben öyle bağırınca adam baktıki kalabaklığız bastı gitti bizimkiler adamı durduruna kadar.
ama bende kızımda bir müddet kendimize gelemedik.hele sudem tirtir titriyordu.
allaha çok şükür ama birşey olmadı.allahtan kuzenim ordaydıda o anda çekebildi sudeyi.
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
en güzel haftalar bizlerin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
hepinizin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum...bol sohbetler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bende iyiyim canımm,sewalcim bak dr için ne kadar kıymetlisin ki senin için sistemi yeniletti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inş hziran sonu hayırlısıyla sıhhatine kavuşacaksın canımmŞenizŞenizŞeniziyidir kamile sen nasılsınnn
az önce hastaneden geldimm
dr en geç haziran sonun kadar ameliyata alıcam seni dedi
hastane yandığı için ameliyathanenin elektrik sistemin yeniliyolarmış
haziran içinde tekrar ameliyathane çalışmaya başlıycak ilk önce seni ameliyata alıcam dedii
dr ye telimi bıraktım beni arayıp çağırıcakmışşşş
ay kızlar ya.nikah günü size başıma geleni anlatayım.
kızıma az kalsın araba çarpıyordu.dengesizin biri evin önünde o kadar hızlı geliyordu ki kızımı fırlatıp atıcaktı az kalsın.
ben kendimi o kadar kaybetmişim ki adamın camlarını indiriyordum.avazım çıktığı kadar bağırdım adama.o da bana demezmi ben dikkat etmiycem sen dikkat ediceksin diye.
tabi ben öyle bağırınca adam baktıki kalabaklığız bastı gitti bizimkiler adamı durduruna kadar.
allaha çok şükür ama birşey olmadı.allahtan kuzenim ordaydıda o anda çekebildi sudeyi.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
en güzel haftalar bizlerin olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......kaydirigubbakcemile5 hihoyyyt
hepinizin güzel bir hafta geçirmesini diliyorum...bol sohbetler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
allah korumuş canım, verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun canımm:1hug::1hug::1hug:
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende iyiyim canımm,sewalcim bak dr için ne kadar kıymetlisin ki senin için sistemi yeniletti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inş hziran sonu hayırlısıyla sıhhatine kavuşacaksın canımmŞenizŞenizŞeniz
sanada günaydın canımmm
bende seni öpüyorum nanaktannn
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım sağol opuyorumnanaktan
ya şewalin nesi var ya....şimdi gördüm
geçmiş olsun şewwalcim kötü bir şey değildir inşallah.....
benim şimdi çıkmam lazım ....size iyi sohbetler hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
canım safra kesesinde taş varmış onun için ameliyat olacak tatlım a.sgünaydın canım sağol opuyorumnanaktan
ya şewalin nesi var ya....şimdi gördüm
geçmiş olsun şewwalcim kötü bir şey değildir inşallah.....
benim şimdi çıkmam lazım ....size iyi sohbetler hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3
ilgin için teşekkür ederim canımmm
safrakesesi ameliyatı olucammm
taşlarım varmışşşş
yani o kadar önemli bi şey değil
yada önemlide ben artı k alıştım ameliyat fikrine bana basit geliyooo
canım safra kesesinde taş varmış onun için ameliyat olacak tatlım a.s
ilgin için teşekkür ederim canımmm
safrakesesi ameliyatı olucammm
taşlarım varmışşşş
yani o kadar önemli bi şey değil
yada önemlide ben artı k alıştım ameliyat fikrine bana basit geliyooo
hoşgeldin şeker ŞenizŞenizŞenizgeçmiş olsun şevvalcim a.s.
herkese merhabalar melek anneleri opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kolay gelsin canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninşallah çabuk atlatır canım sağol......
öğrendim allaha şükür kötü bişey değilmiş.....şimdi rahatlan gidebilirim işimin başına iyi sohbetmer kızlarrrrrrrrrrrr tekrardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol frezyacım dün gece bezinede çiş yapmadı kızım sositosositobeni uyandırdı çişim var dedi wc ye yaptı canım.dün gece biraz uykusuz kaldım çünkü diğer kızımda sebepsiz yere kaç kere uykusundan kalkıp ağladı bugün sersem gibiyim ama yinede kızım bezine çiş yapmadığı için muyluyumzemuszemuszemuszemusmihriban ve minik tebrıklr kızlar darsa ban inşallah
ben neyapacağim bilmiyom deli kız çişini söylemiyo geçen açtim bak kızm dedim çişin gelince söyle olurmu diye peki dedi
ardan 2 dakıka geçmedi anne kaka diyo bir baktım altına işemiş
kakasını söylüyo çişini söylemiyo buda başka bir şeye:roflol::roflol::roflol::roflol:
bide kızlar gecede çişini tutuyo tüvalete yapiyoruz sadece gündüz :roflol::roflol:söylemiyo
inşallah bende başaririm bugünden itbaren başliyim
bende öptüm meleklerinizi aferin onlara akılı bidikler..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
güzel sonuç alacaktır kızında tayfunda canım:1hug:günaydın melek anneleri
hepinize güzel bir hafta diliyorum .
sezenin sınavı çok güzel geçmiş
çok kolaymış sorular bakalım sonuç ne olacakzemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
hadi hayırlısı canım ameliyatını ol bir an önce sağlığına kavuş canım:teselli:iyidir kamile sen nasılsınnn
az önce hastaneden geldimm
dr en geç haziran sonun kadar ameliyata alıcam seni dedi
hastane yandığı için ameliyathanenin elektrik sistemin yeniliyolarmış
haziran içinde tekrar ameliyathane çalışmaya başlıycak ilk önce seni ameliyata alıcam dedii
dr ye telimi bıraktım beni arayıp çağırıcakmışşşş
ay kızlar ya.nikah günü size başıma geleni anlatayım.
hepinize çok teşekkürler kızlar.
çok saolun.kızımın verilmiş sadakası varmışda bu kadarla atlattık.
sevvalcim hadi artık geri sayım başladı diyelim.
safra kesesi ameliyatı çok zor değil.benim büyük görümcem oldu.
inanki ameliyatdan sonra o kadar rahatladı ki anlatamam.
sende inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşursun hayatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?