- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.241
günaydın hatice ve gülom öptüm kızlar
arkadaşlar kızımın yeni yesimlerini ekledim bakın albümler
ve oğlumunda tabı bende varım..
duyrulur.
kısa bir sürelğine koydum..
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamin tatlımmmgünaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktangünaydın güzellerhihoyyyt
günaydın canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben resimleri bulamadım nerede şekercim kaldırdın mı yoksamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenarkadaşlar kızımın yeni yesimlerini ekledim bakın albümler
ve oğlumunda tabı bende varım..
duyrulur.
kısa bir sürelğine koydum..
günaydın canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGÜNAYDIN Melek anneleri
hepinize güzel saglıklı mutlu ... bir gün diliyorum
Meleklerinizi ve sizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydıın günaydıın günaydıın
ben az önce uyandım,şimdi kızlarda kalktı onlar tv izliyolar bende sizlere bakmaya geldim.nasılsınız meleklerimiz nasıllar öptüm hepinizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
günaydınnnn hayırlı sabahlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın melek anneleri.
hepinize güzel bir gün diliyorum.
a.s. a.s. a.s. a.s.
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın melek anneleri kaydirigubbakcemile5
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
melek anneleri size bişey sormak istiyorum
aranızda doğum kontrol hapı yasmin kullanan oldu mu?
ben kullanıyoum bıraktım geçen ay sondu 24 mayısta adet oldum
şimdi de sanki adet olcamış gibi belim ve kasıklarım ağrıyo
ara kanama olabilir mi acaba??
olabilir canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu konuda bir bilgim yok şekercim geçmiş olsun canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmelek anneleri size bişey sormak istiyorum
aranızda doğum kontrol hapı yasmin kullanan oldu mu?
ben kullanıyoum bıraktım geçen ay sondu 24 mayısta adet oldum
şimdi de sanki adet olcamış gibi belim ve kasıklarım ağrıyo
ara kanama olabilir mi acaba??
kolay gelsin şekercimm,iyi yoluluklarr canım benim içinde denize gir olur muyerimsenibenbende öperim canım
son hazırlıklarımı yapıyorum bende opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu konuda bir bilgim yok şekercim geçmiş olsun canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kolay gelsin şekercimm,iyi yoluluklarr canım benim içinde denize gir olur muyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?