Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh

günaydın tatlı annişler ballı annişler nasılsınız bebekleriniz iyidir dilerim ALLAH hepimizin yavrusunu korusun öptüm hepinizi nanaktan ohhhhhh
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanamin tatlımmm
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın güzellerhihoyyyt
günaydın canımmopuyorumnanaktan
arkadaşlar kızımın yeni yesimlerini ekledim bakın albümler
ve oğlumunda tabı bende varım..
duyrulur.
kısa bir sürelğine koydum..
günaydın canımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanben resimleri bulamadım nerede şekercim kaldırdın mı yoksamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
GÜNAYDIN Melek anneleri
hepinize güzel saglıklı mutlu ... bir gün diliyorum
Meleklerinizi ve sizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnn hayırlı sabahlarrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sanada günaydın canım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

melek anneleri size bişey sormak istiyorum
aranızda doğum kontrol hapı yasmin kullanan oldu mu?
ben kullanıyoum bıraktım geçen ay sondu 24 mayısta adet oldum
şimdi de sanki adet olcamış gibi belim ve kasıklarım ağrıyo
ara kanama olabilir mi acaba??

olabilir canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu konuda bir bilgim yok şekercim geçmiş olsun canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende öperim canım
son hazırlıklarımı yapıyorum bende opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kolay gelsin şekercimm,iyi yoluluklarr canım benim içinde denize gir olur muyerimseniben

sağol kamilececim
bikaç gündür de midem bulanıyo ,üşüttüm galiba
gece kociş geldi sana gidip bi test alayım diyor
dedim saçmalama olma ihtimali yok ki
valla korkar oldum midem bulanıyo, kasıklarım ağrıyo demeye kaydirigubbakcemile3

bu konuda bir bilgim yok şekercim geçmiş olsun canmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kolay gelsin şekercimm,iyi yoluluklarr canım benim içinde denize gir olur muyerimseniben

sağol canım benim girmem mi ama
önce annemlerle şöyle bir hasret giderecem opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…