Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

selamlar canlarım...sabah amniyosentez yapıldı doktorum çok güzel geçtiğini söyledi.10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmadan yatmam gerekiyormuş sabahtan beri yatıyorum kalkınca sancım oluyor zaten sandalyede pek fazla oturamıyorum size haber vermek için girdim.3 hafta sonra sonuçlar çıkacak 3 haftayı nasıl geçiricem onu da bilmiyorum.:1no2:inşallah güzel çıkar sonuçlarım.hepinizi öpüyorum.arada bir uğrarım sizlere...

geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dinlen dikkat et kendine inş sonuçların güzel çıkacak canımm:Saruboceq:

inşallah canım sonuçların iyi çıkar
ayrıca aminiyo sentezin iyi geçmesine çok sevindim.
sakın iş filan yapmaya da kalkma canım öpüyorum .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim inşallah iyi olacak merak etme icini ferah tut ayaklarını uazt dinlenmene bak
Dualarımız seninle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.a.s.a.s.a.s.:1hug::1hug::1hug::1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

İyi aksamlar hanımlar
Kimseler yok birtek efsun var oda burda degil
Neyse kendinize iyi bakın
sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

belinaycım geçmiş olsun canım..dualarımız seninle
sonuç iyi çıkacak emin ol canım kendine dikkat et öpüyorum seniopuyorumnanaktan

belınaycıgım bebegım hadı gecmıs olsun canım benım
ıcını rahat tut guzel olacak hersey canım arkadasım sen su gunlerde kendıne dıkkat et aman dıyım
sagolasın dusunup haberdar ettıgın ıcın bızıde sekercıgım
cok cok opuyorum melegımı vede senı canım benım
mıhrıban sekercıgım valla bende aynı hepsını elden gecırdım boyayıda yapayım dedımde adam kabul etmedı ay:))
ben cok severım badana yapmayı kıs nıye oyle dıyon her yaz balkonları kendım boyarım gecen sene banyo nemlenmıstı orayıda boyadım pek severım oyle ıslerı.elımde sılıkon makınesı derz alcı eksık gedık yaparım:)))
esımde kızar ya benım ısım sanane ben yaparım dıye.hıc unutmuyorum bır gun yılbasıydı sanırım bana hedıye olarak tornavıda takımı aldı artık adam turuncu renkte kutulu falan.30 cesıt ucuyla bırlıkde sımdı hıc elını surmuyor surası soyle olmus hadı takımını al gel hanım dıye:))))))))))))))))))))))
efsunum bebekım benımmmmm hazırlandınmı yafrussssssssssssssssssssssss
yarın gorusuruz yıne aksama gıdıyorsun demı gorusuruz yıne bebekım
sekerler bu gece nazı bez baglamadan yatırdım bakalım saatı ayarlayıp her 2 saatte bır kalkacagım.aksam 5den 7.30a kadar parkta sordum sureklı gelmedı dedı dısarda utanıyor yapmıyor cısını eve geldık ayakkabıyı cıkarırken anne cabukkkkk dedı:)))))
hıc kacırmadan tutmus ve kostu wcye yaptı.2,2.5 saatte bır goturmek yeterlı olacak sanırım gece ıcınde.
hazırlıkları yaptım yatak koruyucu bazanın altında ne kadar carsaf varsa onlar yedek kıyafetler vs ortalıga cıkardım gece ablamızı uyandırmadan halledelım dıye:)))
bakalım ılk gecemız nasıl gececek.zor ve uykusuz bır gece olursa yarın benı merak etmeyın kesın gun boyu uyuyorumdur:)))))))))))))))

iyi akşamlar kızlarrr
selam verip kaçayım dedim
herkese iyi gecelerrrr
efsunefem yavrimmmmmmmmm
iyi tatilerrrrrrrrrrrrrrrr

belinaycım hayırlı haberlerini bekliyorummmm
minikkuşum geçen hafta bende olan hamaratlık bu hafta sende galibaaaaa

he valla sorma seker hızımı alamadım bugun ama yaslanmısım beee yoruldum valla erkende sızacagım sanırım
gecede mesaı var wcde malum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nere kacıyon sekerrrrrrrrrrrrrrrrrrr:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
oturuyoduk anammmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol:

noliy kıızzzzzzzzzzzz
küfürmü ettin yoqsaaaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ıcın kotu anam senın ne kufredecem ayol
aaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sıte cok sorunlu 1 saattır yazdıgımı gonderemıyorum tekrar denıyom bırde son 5dkda aynı mesajı gonderdınız dıyor bende gerı yaptım gonderdım baktım aynı mesaj oldu 2 dene
bırını sılem barı dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

haaaaaaaaaaa
bende senin uzunnnnnnnn noktaları görünce heral kötü bişey dedi zannettim
ama tabiki lafımıız şakaaa
senin gibi çıtıpıtı narin bi hanıma yakışmaz zaten küfür etmekkkk

haaaaaaaaaaa
bende senin uzunnnnnnnn noktaları görünce heral kötü bişey dedi zannettim
ama tabiki lafımıız şakaaa
senin gibi çıtıpıtı narin bi hanıma yakışmaz zaten küfür etmekkkk

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sagolasın bebekım tesekkur edıyorum tabıkı sakaaaaaa benım soyledıgımde
ayrıca guzel ıltıfatların ıcın mersı bebekımmmmmmmmmmmm.
evet ama bazen oyle bır an gelıyorkı vallahı argo lugatımın genıslıgıne bende sasıp kalıyorum sorma.
hatta bazen esım sakın ol yaa ne kufredıyorsun gunaha gırıyorsun der yooooooookk kufur yerını bulursa sevap bıle dıyorum kocısımde guluyo halıme:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allah seni ne etmesinnn
ama süper lafmış tuttum bunuu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

valla kotu etmesınde ne ederse etsın yafrumm
kendı lafınmıs gıbı kullana bılırsın bebekım
ızın verıyorum
bu arada kk sende agırmı yaaa
sayfalar ılerlemıyor cıldıracagım
gerı ılerı ac kapa yapmaktan öğğğğğğğğ geldıde-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

yok şekerimm ağır çalışmıyo benim net bugün maşallahı varr
ama dün gece tamirden geçirmiştimm rahatladı pc

iyi akşamlar kızlarr

hoşgeldin bacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…