- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.201
merhaba kızlar öpüyorum sizi
sevalcim güzel haberlerini bekliyorum
yarın tatile gidiyorum hepinizi özleyeceğim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar canlarım...sabah amniyosentez yapıldı doktorum çok güzel geçtiğini söyledi.10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmadan yatmam gerekiyormuş sabahtan beri yatıyorum kalkınca sancım oluyor zaten sandalyede pek fazla oturamıyorum size haber vermek için girdim.3 hafta sonra sonuçlar çıkacak 3 haftayı nasıl geçiricem onu da bilmiyorum.:1no2:inşallah güzel çıkar sonuçlarım.hepinizi öpüyorum.arada bir uğrarım sizlere...
geçmiş olsun canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dinlen dikkat et kendine inş sonuçların güzel çıkacak canımm:Saruboceq:
selamlar canlarım...sabah amniyosentez yapıldı doktorum çok güzel geçtiğini söyledi.10 gün özelliklede ilk 2 gün hiç iş yapmadan yatmam gerekiyormuş sabahtan beri yatıyorum kalkınca sancım oluyor zaten sandalyede pek fazla oturamıyorum size haber vermek için girdim.3 hafta sonra sonuçlar çıkacak 3 haftayı nasıl geçiricem onu da bilmiyorum.:1no2:inşallah güzel çıkar sonuçlarım.hepinizi öpüyorum.arada bir uğrarım sizlere...
iyi akşamlar kızlarrr
selam verip kaçayım dedim
herkese iyi gecelerrrr
efsunefem yavrimmmmmmmmm
iyi tatilerrrrrrrrrrrrrrrr
belinaycım hayırlı haberlerini bekliyorummmm
minikkuşum geçen hafta bende olan hamaratlık bu hafta sende galibaaaaa
..........................
noliy kıızzzzzzzzzzzz
küfürmü ettin yoqsaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ıcın kotu anam senın ne kufredecem ayol
aaaaaaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sıte cok sorunlu 1 saattır yazdıgımı gonderemıyorum tekrar denıyom bırde son 5dkda aynı mesajı gonderdınız dıyor bende gerı yaptım gonderdım baktım aynı mesaj oldu 2 dene
bırını sılem barı dedım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haaaaaaaaaaa
bende senin uzunnnnnnnn noktaları görünce heral kötü bişey dedi zannettim
ama tabiki lafımıız şakaaa
senin gibi çıtıpıtı narin bi hanıma yakışmaz zaten küfür etmekkkk
kufur yerını bulursa sevap bıle dıyorum kocısımde guluyo :
allah seni ne etmesinnn
ama süper lafmış tuttum bunuu
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla kotu etmesınde ne ederse etsın yafrumm
kendı lafınmıs gıbı kullana bılırsın bebekım
ızın verıyorum
bu arada kk sende agırmı yaaa
sayfalar ılerlemıyor cıldıracagım
gerı ılerı ac kapa yapmaktan öğğğğğğğğ geldıde-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
iyi akşamlar kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?