- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.221
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlım nasılsın benim oğluşumun doğum günüydü bugün teyzesi şimdi misafirlerim gitti bende tahayı uyutmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok şekerimm ağır çalışmıyo benim net bugün maşallahı varr
ama dün gece tamirden geçirmiştimm rahatladı pc
hoşgeldin bacımmmmm
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlım nasılsın benim oğluşumun doğum günüydü bugün teyzesi şimdi misafirlerim gitti bende tahayı uyutmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar kızlarr
yok şekerimm ağır çalışmıyo benim net bugün maşallahı varr
ama dün gece tamirden geçirmiştimm rahatladı pc
hoşgeldin bacımmmmm
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlım nasılsın benim oğluşumun doğum günüydü bugün teyzesi şimdi misafirlerim gitti bende tahayı uyutmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sekerler ıyı geceler dılıyorum
pc kendınde degıl bugun hıc tat vermıyor bende yatmaya gıdeyım malum cıse kalkacagız sık sık
herkese ıyı geceler dılıyorum cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcın koklayıp opun annecıklerı.
alkisalkisalkisalkisalkisalkissağol teyzesi çokta güzelmiş pasta allah hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zemuszemuszemuszemusamin teyzesi çok teşekkür ederiz allah hepsine sağlıklı yıllar nasip etsinkaydirigubbakcemile3iyi geceler canım,yakışıklının doğum günü kutlu olsun,rabbim uzuuunnn sağlıklı yıllar nasip etsin
bu çiçekler yakışıklına
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
bizde seni özleyeceğiz canım iyi tatiller sana öpüldünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
belınaycıgım bebegım hadı gecmıs olsun canım benım
ıcını rahat tut guzel olacak hersey canım arkadasım sen su gunlerde kendıne dıkkat et aman dıyım
sagolasın dusunup haberdar ettıgın ıcın bızıde sekercıgım
cok cok opuyorum melegımı vede senı canım benım
mıhrıban sekercıgım valla bende aynı hepsını elden gecırdım boyayıda yapayım dedımde adam kabul etmedı ay:))
ben cok severım badana yapmayı kıs nıye oyle dıyon her yaz balkonları kendım boyarım gecen sene banyo nemlenmıstı orayıda boyadım pek severım oyle ıslerı.elımde sılıkon makınesı derz alcı eksık gedık yaparım:)))
esımde kızar ya benım ısım sanane ben yaparım dıye.hıc unutmuyorum bır gun yılbasıydı sanırım bana hedıye olarak tornavıda takımı aldı artık adam turuncu renkte kutulu falan.30 cesıt ucuyla bırlıkde sımdı hıc elını surmuyor surası soyle olmus hadı takımını al gel hanım dıye:))))))))))))))))))))))
efsunum bebekım benımmmmm hazırlandınmı yafrussssssssssssssssssssssss
yarın gorusuruz yıne aksama gıdıyorsun demı gorusuruz yıne bebekım
sekerler bu gece nazı bez baglamadan yatırdım bakalım saatı ayarlayıp her 2 saatte bır kalkacagım.aksam 5den 7.30a kadar parkta sordum sureklı gelmedı dedı dısarda utanıyor yapmıyor cısını eve geldık ayakkabıyı cıkarırken anne cabukkkkk dedı:)))))
hıc kacırmadan tutmus ve kostu wcye yaptı.2,2.5 saatte bır goturmek yeterlı olacak sanırım gece ıcınde.
hazırlıkları yaptım yatak koruyucu bazanın altında ne kadar carsaf varsa onlar yedek kıyafetler vs ortalıga cıkardım gece ablamızı uyandırmadan halledelım dıye:)))
bakalım ılk gecemız nasıl gececek.zor ve uykusuz bır gece olursa yarın benı merak etmeyın kesın gun boyu uyuyorumdur:)))))))))))))))
iyi akşamlar kızlarrr
selam verip kaçayım dedim
herkese iyi gecelerrrr
efsunefem yavrimmmmmmmmm
iyi tatilerrrrrrrrrrrrrrrr
belinaycım hayırlı haberlerini bekliyorummmm
minikkuşum geçen hafta bende olan hamaratlık bu hafta sende galibaaaaa
ıyı aksamlar canım hg sende
ay benımkı bırazdah sevaba sokacak benı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne oldu anlamadım sureklı duruyor manyadı alet
kıs efsunnnnnnnnnn gıder ayak naptın pcme looooooooooklava: klava: klava: klava: klava: klava: klava:
canım nıce seneler olsun ınsaallah yakısıklımıza pasta gonderecektım ama manyak sayfa acılmadı kusura bakma
gercı sız bızden gızlı yemıssınız oglen yaa neyse:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bizde arkadaşlara gezmeye gittik cnm şimdi eşimle koli yapçaz yarında gezmemeiz var çarşamba gidiyoruz hayırlısıyla......iyi geceler herkese efsuncum iyi tatiller yafrum..izabelle dogum gününüz kutlu olsun..........ruya bebegım ne uykucusu kısssssss
hamaratlıgım karulugum ustumde bugun ayol sorma:))))
hayır hızımı alıp badanaya baslarsam hıc sasma yanı:)))
ama esım kesın oyar benı bu kadar yordugum ıcın kendımı badana ıcın ıkna cabalarım suruyor ama bu yaz ıstıyorum aslında ama naz kucuk seneye yapalım dıyor beklemedeyım bakalım.
ben yapamam zor olur dedı yaptırırız dedı bende bana ver o parayı ben boyarım dedım:))))))))
adam allah akıl versın sana modunda:))))))
opuyorum yafrum senı sen naptın hadı bakalım hallettın ıyıce ıslerı yolculuk zamanı geldı haaa
iyi geceler arkadaşlar,bugün anneme diye çıktım evden,anneme gittim kahvaltıdan sonra annem bi tanıdığımız var aile dostumuz yani hadi onlara gidelim dedi.oraya niyetlendik.babamda evdeydi bizi götürdü.baya uzak çünkü gideceğimiz yer.ordada 6 ya kadar oturduk .sonra gittiğimiz evdekilerle birlikte akşam yemeğini yemek için ufak bi piknik yaptık.onlara yakın bi yerde.yani neye niyet neye kısmet.az önce geldik eve.eşim ve kızlar uyudu bende sizlere bakmadan yatamadım
cnm oh ne güzel etmişin ya değişiklik olmuştur cnm sizin içinde öptüm görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?