Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yok şekerimm ağır çalışmıyo benim net bugün maşallahı varr
ama dün gece tamirden geçirmiştimm rahatladı pc

hoşgeldin bacımmmmm
ŞenizŞenizhoşbulduk tatlım nasılsın benim oğluşumun doğum günüydü bugün teyzesi şimdi misafirlerim gitti bende tahayı uyutmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlarr

ıyı aksamlar canım hg sende

yok şekerimm ağır çalışmıyo benim net bugün maşallahı varr
ama dün gece tamirden geçirmiştimm rahatladı pc

hoşgeldin bacımmmmm

ay benımkı bırazdah sevaba sokacak benı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne oldu anlamadım sureklı duruyor manyadı alet
kıs efsunnnnnnnnnn gıder ayak naptın pcme looooooooooklava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:

ŞenizŞenizhoşbulduk tatlım nasılsın benim oğluşumun doğum günüydü bugün teyzesi şimdi misafirlerim gitti bende tahayı uyutmaya çalışıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım nıce seneler olsun ınsaallah yakısıklımıza pasta gonderecektım ama manyak sayfa acılmadı kusura bakma
gercı sız bızden gızlı yemıssınız oglen yaa neyse:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ayyy topiğimizin böcüğünün doğum günümüydü
allah ona hayırlı sağlıklı neşeli başarılı bir ömür nasip etsinnnnn

bi pastada topikde keselim dimi ama

Son düzenleme:
sekerler ıyı geceler dılıyorum
pc kendınde degıl bugun hıc tat vermıyor bende yatmaya gıdeyım malum cıse kalkacagız sık sık
herkese ıyı geceler dılıyorum cok cok opuyorum
meleklerımıde benım ıcın koklayıp opun annecıklerı.

iyi gecelerr
iyi nöbetler canımmmm

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy topiğimizin böcüğünün doğum günümüydü
allah ona hayırlı sağlıklı neşeli başarılı bir ömür nasip etsinnnnn

bi pastada topikde keselim dimi ama

alkisalkisalkisalkisalkisalkissağol teyzesi çokta güzelmiş pasta allah hepimizin evlatlarına uzun ve sağlıklı ömür versin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler canım,yakışıklının doğum günü kutlu olsun,rabbim uzuuunnn sağlıklı yıllar nasip etsin
bu çiçekler yakışıklına
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.​

iyi geceler canım,yakışıklının doğum günü kutlu olsun,rabbim uzuuunnn sağlıklı yıllar nasip etsin

bu çiçekler yakışıklına

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.​
zemuszemuszemuszemusamin teyzesi çok teşekkür ederiz allah hepsine sağlıklı yıllar nasip etsinkaydirigubbakcemile3

iyi geceler arkadaşlar,bugün anneme diye çıktım evden,anneme gittim kahvaltıdan sonra annem bi tanıdığımız var aile dostumuz yani hadi onlara gidelim dedi.oraya niyetlendik.babamda evdeydi bizi götürdü.baya uzak çünkü gideceğimiz yer.ordada 6 ya kadar oturduk .sonra gittiğimiz evdekilerle birlikte akşam yemeğini yemek için ufak bi piknik yaptık.onlara yakın bi yerde.yani neye niyet neye kısmet.az önce geldik eve.eşim ve kızlar uyudu bende sizlere bakmadan yatamadım

bizde seni özleyeceğiz canım iyi tatiller sana öpüldünopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağ olun kızlar bende sizi özliyeceğim
hahahahahah minikim sanadamı bulaştı
teknoloji özürlülüğüm :roflol::roflol::roflol::roflol:

bizde arkadaşlara gezmeye gittik cnm şimdi eşimle koli yapçaz yarında gezmemeiz var çarşamba gidiyoruz hayırlısıyla......iyi geceler herkese efsuncum iyi tatiller yafrum..izabelle dogum gününüz kutlu olsun..........

cnm oh ne güzel etmişin ya değişiklik olmuştur cnm sizin içinde öptüm görüşmek üzere

günaydıın günaydıın günaydıın

ben az önce uyandım,şimdi kızlarda kalktı onlar tv izliyolar bende sizlere bakmaya geldim.nasılsınız meleklerimiz nasıllar öptüm hepinizi
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz

GÜNAYDIN Melek anneleri
hepinize güzel saglıklı mutlu ... bir gün diliyorum
Meleklerinizi ve sizi öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…