- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #26.381
günaydın kızlarrrrrrrr
dünden beri rahatsızlığımdan dolayı ağrılarım sancılarım varr
fazla oturamıyorum dolayısıylada pc yi açamıyorummm
nerdeyim diye merak edersiniz diye haber vereyim dedimm
geçmişi okuyamadımm
hastalarımız varsa geçmiş olsunnnnnnnn
herksei öpüyorummmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrr
geçmişi okuyamadımm
herksei öpüyorummmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrr
geçmişi okuyamadımm
herksei öpüyorummmmmmm
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydınnnnnnnnnnnnn
melek prenseslerin melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu gün hepiniz için çok güzel bi gün olsun...dertli olan varsa derdine deva bulsun ..hasta olan var şifa bulsunnnnnnnnnnnn....
mutluluklar şu kısa hayatta sizlerin olsunnnnnnnnnnnn... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu gün ki kahvenizzin kırk yıl hatırı kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnnnnn
melek prenseslerin melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiiii
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu gün hepiniz için çok güzel bi gün olsun...dertli olan varsa derdine deva bulsun ..hasta olan var şifa bulsunnnnnnnnnnnn....
mutluluklar şu kısa hayatta sizlerin olsunnnnnnnnnnnn... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu gün ki kahvenizzin kırk yıl hatırı kalsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan günaydın melek anneleri nasılsınız bugün keyif çayımı aldım geldim
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin canım ne gü
zel dilekler bunlar böyle senin içinde canımmmŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniza.s.a.s.a.s.
günaydın canım.
ne güzel dilekler bunlar saol şekercim.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyi geceler canlarım benim,bugün saat 4 te betüllerin okulda yıl sonu gösterisi vardı okula izlemeye gittik.
tam okuldan dönüyodum ki telefon geldi annem fenalaşmış hastaneye götürüyoruz diye.bi anda çok korktum.babam hemen hastaneye götürmüş tansiyon 18 e 10 olmuş.hemen sakinleştirici iğne yapmışlar.
babam hastaneye gelmeye gerek yok deyince annemlere gittim.çok şükür iğne iyi gelmiş annem iyiydi.bende eve rahat bi şekilde döndüm.
sizler neler yaptınız,bugün topik sakin kalmış
arkadaşlar bugün çok kotktum
sabah kayın valıdemın orda kahvaltı yapyoduk oğlum ben kızım
oğlum yapıp içeri gitti bende tv açktı cay içiyodum
gamzede camdan bakması için sandalye koydum cam kapalı sadece
sıneklıl olan cam açktı
onu ordada küçük bir dolap var
sen onun üstüne çik
sıneklğı it aşağı düşmüş bir anda karşi komşunu bağramsına arkamı döndümkü gamze camda
sıneklık aşağı düşmüş
aklım gitti sankı kanımdondu o anda şaşirdi
hiç panık yapmadan kucaklıyıp aldım kızımı
of of bir bilseniz ne kar korktuğum evdekiler söylemedim
allah korudu yavrumu.
bi anlık dikatsızlğım kızımın canına mal oluyodu Allah korsun
aklıma geldıkçe kendime kızıyorum
nasıl bu kadar daldım anlamadımkı
sizlerle paylaşmak istedim buğünkü korkum bana yettı
halen aklıma geldikce ya düşseydı 2 inci kattan diye ben
ne yapardım Allah ım sen yavrumu ve tüm yavrularımızı koru
onlar sana emanet amin.
öyle canım bugün gezdik dolaştık birazkaydirigubbakcemile3
başka bir semtte pazar vardı canım arabayla gittik
şaka yapıyorum miniğim kaç gün öncesinden duyurdum zaten herkese salı günü dolaşıcaz diye:roflol:eminim duymayan kalmadı:roflol:
sen niye girmedin bugün canım hayrola:uhm:
günaydın kızlarrrrrrrr
geçmişi okuyamadımm
herksei öpüyorummmmmmm
sana da güzel bir gün canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanherkese selamlar canlarım
kızları yatırdım dus aldırım kendımde bır dus aldık kahvemı alıp geldım ama kımsecıkler kalmamıs
bende gıdıp accık dınleneyım
gorusmek uzere herkesı cok cok opuyorumnanaktan
meleklerımıde cok cok muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
guzel saglıklı huzur dolu bır gun dılıyorum ınsaallah
maşallahcanım benım annecıgıne cok cok gecmıs olsun
cok sukur sımdı ıyıymıs yınede dıkkat etsın tansıyon ısı pıs ıs seker
allah korumus
acıl sıfalar dılıyor bırdaha gostermesın rabbım ınsaallahhh
tuglerım dıken dıken oldu gul yazdıklarını okuyunca.
yaklasık 9sene once arkadasım yasadı aynısını.kendısı calısıyor ve cocuga anneanne babaanne bakıyordu sırayla,ogun annesının ısı cıktı ve babaannesı bakıyormus camı acmıs cocugun yanında elısı yapıyor cocuk sen sınek kovalayacagım dıye evın ıcınde dolanırken bırden sınek camın onune dogru kacmıs cocukta sandalyeye cık elını atınca sınege dogru 5.kattan asagı dustu ve anında vefat ettı.3 yasında dunyalar guzelı bır kızdı.arkadasım cok perısan oldu yıllardır hala toparlanamadı.esıyle arası bozuldu ayrıldılar adam evlendı baska cocugu oldu(
bır anlık dalgınlık kac hayata maloldu.cok cok gecmıs olsun canım allah gostermesın.
gamze hareketlı bır cocuk anladıgım kadarıyla ve ınatlasmada cok yasıyorsunuz tedbırı elden bırakma sakın.benım balkonlar pımapen camlar yarım acılıyor olmasına ragmen bıyere gıttıgımızde acık cam falan gorur bakarlar dıye tedırgın oldugumdan sureklı camlardan uzak durulur cocuklar cama yaklasmaz dıye evdekı camlara yaklastırmıyorum.elıf daha dısarı bakayım camdan dememıstır.kısın kar yagısını seyrederken bıle ben yanlarında dururum 5dk ızın verır bıraktırırım.bence cocuga bunu ogret canım.bır anlık allah korusun
cok cok gecmıs olsun tekrardan canım
hımmmmmm ohhh ohhh kac zamandır gezemıyordun ıyı olmus sekercıgım
ne guzel senın adına sevındım canım
canım sorma yaaa naz dısarlarda oynarken kırlı ellerını gozune surdu heralde dun oglene dogru goz kanlandı kuculdu kapandı aksama dogru capaklandı dra goturdum mıkrop kalmıs tahmın ettıgım gıbı.damla ve merhem verdı.2 gune gecer dedı dıger gozede bulasır dedı bu sabah dıger gozde sulanmaya basladı abladanda uzak dursun dedı.onunla ılgılenıyorum
gercı bır zararı yok hasta oldugunda sadece yatar salonda battası sutu dvd keyfı yapar.ama ben gordukce ıcım bır tuhaf oldu.cekık gozlu kucuk goz okadar kuculdukı dıger goz yanında turkan soray gozu gıbı kaldı ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yarına daha ıyı olur heralde.bu arada geceyıde bıraktık seker.dun kaldırmıstım gece 2 3 kere 1 kere wcye yaptı sabaha kadar tutmus dıgerlerını kaldırdıgım halde yapmadı.bu gecede hasta bezle dedı esım ama dedım bu kadar yol katettım bırakmam gerı.gece 1 kere kaldırdım yok dedı yapmadı.sabah baktım 8de kalktı ve hıc yapmamıs uyandı hemen wcye gıttık cısım geldı dıyınce gıttık wcye yaptık:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
2 gunde geceyıde hallettık seker allahın ıznıyle
bu ıstende kurtuldum bakalım:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok şükür iyiyim canımm sen ve meleğin nasıllopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın hayatım oh afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnn....vallahi bende saat 11 de çay aldım bu gün 1 su bardağı ..onu yaz bunu yaz hala içemedim çayımı buz gibi olduuuuuuuuuuuuuuu:1no2:
şimdi tekrar alıcam ohhhhhhhhhhhhhhhh ...işler sakin öğlen arası diye oturucam içicemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güzel birde şarkı açarımmmmmmm...
kaydirigubbakcemile2
sağol canım hepimizeeeeeeeeeeeeeeeeee......nasılsınnnnnn opuyorumnanaktan
sağol hayatımmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
nasılsın görüşemedik hayatım arada giriyorum okuyorum ..ama çok fazla yazamıyorum... bayağı yoğundun hafifledimi işlerin düğününüz falan vardı canımmmmmmmmmmm
kızın nasıl hayatım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?