- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.061
kızlar sınav sonuclarımı ogrendım ve ıkı dersten bute kalmısım((
onun uzuntusu yetmezmıs gıbı nazda cısını altına yapıyor sabahtan berı(((
orda bezlemeyecektım sureklı sordum cısın varmı dıye ama ordakıler altını bagla cocugun namaz kılıyoruz ev batmasın dedıler esımde bagla bısey olmaz dedı sınırlendım bagladım ama aklıma gelen basıma geldı cocuk yolculuk gıt gel derken 1 gun bıle baglı kalmayla ısın kolayına kactı cısını altına yapıyor
tum sınır tepemde cok sınırlı ve mutsuzum.kızım neden wcye gıtmıyorsun dıyorum babane dıyo yaaaa
agladım sınırden oturup resmen((
bunalımdayım hıc tadım yok uzunca bır sure gırmeyecegım topıgede kendımı evede kapadım esımede oh cok ıyı oldu ben esek ugrasırım yıne cocogum zaten ısemıyordukı ben pesınde dolanıyordum dedım onada kustum.kafamı toparlayamıyorum ne dusunup yazacagımı bılmıyorum anlayacagınız bunalıma gırdım((
herkes kıb cok cok opuyorum hepınızı
meleklerımıde benım ıcın opun
orda bezlemeyecektım sureklı sordum cısın varmı dıye ama ordakıler altını bagla cocugun namaz kılıyoruz ev batmasın dedıler esımde bagla bısey olmaz dedı sınırlendım bagladım ama aklıma gelen basıma geldı cocuk yolculuk gıt gel derken 1 gun bıle baglı kalmayla ısın kolayına kactı cısını altına yapıyor
tum sınır tepemde cok sınırlı ve mutsuzum.kızım neden wcye gıtmıyorsun dıyorum babane dıyo yaaaa
bunalımdayım hıc tadım yok uzunca bır sure gırmeyecegım topıgede kendımı evede kapadım esımede oh cok ıyı oldu ben esek ugrasırım yıne cocogum zaten ısemıyordukı ben pesınde dolanıyordum dedım onada kustum.kafamı toparlayamıyorum ne dusunup yazacagımı bılmıyorum anlayacagınız bunalıma gırdım((
slm arkdaşlar nasılsın kaçamak yaptım sızlere bi bakayım ddim yoksa başimi kaşiyacak bir saniyem yok arkdaşlar
ustalar misfirler ev karam karşik of allahım sen yardım et
inşallah hepiniz iyisinizdir gelmesem beni merak etmeyin
öptüm hepiniz.
üzüldüm minikcimm sen halledersin üzülme olurmu but nedir ki senin içinyerimseniben
naz niye öyle yaptı ki ne güzelde öğrenmişti,bazen gereksiz abartyorlarr su ve sabunun temizlemediği yok kikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstelik naz kaçrmazdı ki
kaçırsa ne olur silinir temizlenirdi onlrada temizletmezdin sen kendin temizlerdin
san ki kendilerinin zamannda hiç çocuklarıyla uğraşmadılarr :mymeka::mymeka::mymeka:
boşver miniğim biliyorum zor sinirlenmemek ama yinede kendini üzme nazmız yine öğrenirrr annesi sen bunalım moduna girersen işin zorlaşr ama kendini çok üzme olur mu minikcimm :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
benimde canım sıkkn biraz kzları bugünlerde buralardan gitmek istyorum mümkünce
en uzak yere keşke hayırlısıyla tayinimiz filan çıksa buradan biraz uzaklaşmalı meleklerim değilse halalrının ve babannelerinin kin ve karamsarlıklarını onlara da bulaştıracaklarndan diye korkuyorumm kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstlerine fazife olmayan şeylere karşmaya başladılarrklava: klava: klava: klava:
hanımlar günaydın
bütün babaların babalar gününü kutluyorum
canım babam uzakta onu göremicem biraz hüzünlüyüm :çok üzgünüm:
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar kızlar...misafirlerim gitti 2 gündür inanılmaz yoruldum,şimdi dinleniyorum...
babamı kaybettiğim 10 yaşımdan bu yana en nefret ettiğim gündür bugün canlarımsenağlama babalarınızın kıymetini bilin lütfen...bütün babaların babalar gününü kutluyorum...
canım neden bunalıma giriyosunkikızlar sınav sonuclarımı ogrendım ve ıkı dersten bute kalmısım((
canım bazen insan gerçekten uzaklara gitmek biraz kafa dinlemek herşeyden uzaklaşmak istiyoa.sdeğişiklik her zaman için insan ruhuna iyi gelirüzüldüm minikcimm sen halledersin üzülme olurmu but nedir ki senin içinyerimseniben
naz niye öyle yaptı ki ne güzelde öğrenmişti,bazen gereksiz abartyorlarr su ve sabunun temizlemediği yok kikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstelik naz kaçrmazdı ki
kaçırsa ne olur silinir temizlenirdi onlrada temizletmezdin sen kendin temizlerdin
san ki kendilerinin zamannda hiç çocuklarıyla uğraşmadılarr :mymeka::mymeka::mymeka:
boşver miniğim biliyorum zor sinirlenmemek ama yinede kendini üzme nazmız yine öğrenirrr annesi sen bunalım moduna girersen işin zorlaşr ama kendini çok üzme olur mu minikcimm :1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:
benimde canım sıkkn biraz kzları bugünlerde buralardan gitmek istyorum mümkünce
en uzak yere keşke hayırlısıyla tayinimiz filan çıksa buradan biraz uzaklaşmalı meleklerim değilse halalrının ve babannelerinin kin ve karamsarlıklarını onlara da bulaştıracaklarndan diye korkuyorumm kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstlerine fazife olmayan şeylere karşmaya başladılarrklava: klava: klava: klava:
katılıyorum canım keşke babam yakınımda olsa sıkı sıkı sarılsam ona canım:1hug:selamlar kızlar...misafirlerim gitti 2 gündür inanılmaz yoruldum,şimdi dinleniyorum...
babamı kaybettiğim 10 yaşımdan bu yana en nefret ettiğim gündür bugün canlarımsenağlama babalarınızın kıymetini bilin lütfen...bütün babaların babalar gününü kutluyorum...
amin canım:Saruboceq:söyle bi gecmişe göz attımda herkes kaygılı üzüntülü tedirginm bugün:1no2::1no2:
herkeste bunalım hali var:bbo:
Bende bugün üzgünüm aslında
Dün annemlere gidip babalar gününü orada gecirecektik arabamız arızalandı haftasonu heryer kapalı yapılamadı dolayısıyla kaldık benimde canım sıkıldı
Bugün topikce gerginiz demekki:sm_confused:
ama en azından sunu görmek gerek ki herkeste ayrı ayrı telas var tam anlamıyla mutluluk yok
Allah büyüklerinden korusun hepsi gelip gecici seyler
Rabbim cocuklarımızı korusun hepimizin evine saglık ve huzur versin:Saruboceq::Saruboceq:
İyi akşamlar canım. Ben de miniğimin odasına perde diktircem sen ne tür birşey yaptırdın? Fiyatı kaça geldi sana? Benim istediğim perdenin fiyatı bana 300e geliyor. Onun kadar güzel va daha uygun olsun istiyorum ben de. Camımız da küçük üstelik yaa!
sğl cnm darısı sana inşallahhhhBen de iyiyim canım. Ne zamandır tek başıma dolaşıyodum ben de.
Evet canım ya. Şöyle ağız tadıyla bi sohbet edemedik...
Rabbim hayırlı evlat eylesin miniğini. Ne güzel ya, kavuşmuşsun kızına. Ben ne zaman kavuşucam acaba? Rabbim bana da hayırlı doğumlar nasibetsin. Ne zaman yeni doğum yapan birini duysam içim bir tuhaf oluyor... opuyorumnanaktan
allah analı babalı büyütsün canım evet gerçekten annelik çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip eylesin :Saruboceq::Saruboceq:
hg yafrum............................
hg kuşum............
hg cnm sende bebegini allah bagışlasın..........
gözünüz aydın cnm allah analı babalı büyütsün........
slm kızlar öldüm yorgunluktan sabah bi çıktık yeni geldik eve eşimin iş arkadaşlarıyla kahvaltı yapalım die gittik ortam çok güseldi hava çok güseldi derken yeni geldik çok güzel zaman geçirdik ama yok yorulduk dinlencem şimdi grş akşam mucux..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?