- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.101
ah miniğim kendini bilmez insanlar o kadar çok ki anlatamam
sen anlattın bende anlatayım canım cuma günü eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü vardı.kına gecesi yaptılar misafirlere yemekte verildi.gece saat 12 gibi kına bitti benim küçük kızım kucağımda uyumuş diğer 2 kız gelinliğin içinde gözlerinden uyku damlıyor eşimin halası ve yengemin kızkardeşi ne derse beğenirsin şaka yollu hadi kimse kaçmasın yukarı çıkalım bulaşık yıkıcaz beni ve eltimide çağırıyolar eşimde benim kucağımdan çocuğu alıyo benim karım yıkar ben güvenirim falan diyo
inan sinirden deli oldum yukarı çıktım oturdum ellemiyecektim bulaşığı orda yaşlı kadın oturunca bulaşığın başına bende gittim sadece bulaşıkları verdim ellerine yıkamadım:jeyyar:kaynım ben sabah erken kalkıcam işe gidecem deyince tamam o zaman gidin dediler eve geldiğimizde saat 2 di saat 6 da uyanıp eşime kahvaltı hazırlıcamklava kadar sinir oldumki evde eşimin başının etini yedim bana ne diyo eşim biliyomusun bir insanlık yaptın söylenip durma diyo ben kimseye böyle bir insanlık yapamam demem
ha bu arada ev sahibinin 2 tane kazık gibi genç kızı var hanımefendiler çekildiler odalarını uyudular sünnet olan oğlan onların değil benim kardeşim yaaa
eşime dedim sen desene sabah erkenden kalkıp işe gidecem kızlar uyudular diye
ayyy yok nbenim eşim kadar yüzü yumuşak insan yok olamaazzzzzklava: klava:
yukarda yazdım canım bende sinirliyim
ah miniğim sen hazır cevapsın yine ben hiç öyle değilim biri bana böyle bir laf ettiğinde o an sus pus oluyorum sonra evde kendi kendimi yiyorum sinirden
keşke biraz daha dilli olsam
ahh ahhh bende söyleyemem canım adete sesim boğulur bu huyumdan bazen nefret ediyorumm hakedene hakketiğini vermek lazım aslında değilse olan bize oluyorryukarda yazdım canım bende sinirliyim
ah miniğim sen hazır cevapsın yine ben hiç öyle değilim biri bana böyle bir laf ettiğinde o an sus pus oluyorum sonra evde kendi kendimi yiyorum sinirden
keşke biraz daha dilli olsam
ahh ahhh bende söyleyemem canım adete sesim boğulur bu huyumdan bazen nefret ediyorumm hakedene hakketiğini vermek lazım aslında değilse olan bize oluyorrklava: klava: klava: klava: bide yapabilsemm:kedi: benimkilere yetişemem ama bu konudamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
selam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm
ve bikjaç gün buralarada uğrayamıycammm
kendimi iyi hissetmiyorummmm
psikolojik olarak geröçekten zor bir dönemdeyim dün geceden beriii
görüşene kadar kendinize iyi bakınnnnn
selam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm
aaaaaaaaaaaaaaa paralayı vereydın ya seker
bak gordunmu erkekler boyle ıste
ne var bır ıyılık yaptın soylenıp durma
adamlara gore ne var
benımkı bana bırakır fıkırlerımı kendım hakkından gelırım kımın ıcabına bakılacaksa ama ıste dıyomya 100une geldı ay oluverecegı tutarda ben laf soktumda bısey oldu dıye adım cıkar
ondan sustum yoksa ben paralarım adamı
valla pes bu mıllete canım yaa en guzelı kımseyle muhatap olmadan yasamak kendı kabugunda
ben sevmem zaten oyle ıclı dıslı gorusme konusmaları kendı akrabalarım bıle cogunun huyunu suyunu sevmem gelıp gıtmem kafam agrımasın dıye
baksana ay herkes toplan manyamıs sen dugune gıdıyorsun egleneyım dıye eve gel sonuc ne
gıttıgıne gıdecegıne pısman edıyorlar ınsanı vallahı
ay canım benım accık cevap hakkını kullan sende soyleyene sok lafını gelınce evde sınırlenıp esınede sınırlenmezsın
karsıdakı dusunsun accıkta sok lafınıda
olursun olur bır ıkı dene bak arkası gelıyor canım ınan en ıyısı bu yoksa bu hayat zından oluyor :roflol::roflol:
sekıl a da gordugun uzere:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırdır neyin var kuzum mafoldumbenmafoldumben
canım benım hayırdır sana ne oldu bebegım
offf offf allahım yardımcınız olsun ınsaallah
kıb gorusmek uzere seker
kıs kendını kapama eve valla gel topıkde ıcını dokunce daha rahatladım ben bugun
allah razı olsun arkadaslarım sıfa gıbı yetıstıler
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
neyin var canım ya anlaşıldı bugünlerde topiğimizdeki herkesin sinirleri çok bozuk:çok üzgünüm:ama anlat canım rahatlarsınselam kızlarrrr
geçmişi okuyamadımmm
hayırdır ne oluyor bizlere
hepimizin üstünde birşey var.
ahhhhh bende dertliyimde nasıl yazacam bilmiyorum .
taşınma telaşım var .bu arada savaş işten çıktı.
tatil ağzımdan burnumdan geldi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırdır ne oluyor bizlere
hepimizin üstünde birşey var.
ahhhhh bende dertliyimde nasıl yazacam bilmiyorum .
taşınma telaşım var .bu arada savaş işten çıktı.
tatil ağzımdan burnumdan geldi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım bizde çok içli dışlı değiliz öyle sık görüşmeyiz
inan sorun bulaşıkda değil benim kızlarım küçük olmasa sabah kocam işe gitmese yine sorun yok yardım ederim ama canım kızım kucağımda uyumuş diğer ikiside herbiri bir tarafta uyudu sabah erkende kalkıp eşime kahvaltı hazırlıcam birde düşün
yani orda kalıp işe yardım edebilecek en son kişi benim
ben insanların bu bencilliğine sinir oluyorum kendi kızlarına kıymıyolar bana ve benim kızlarıma kıyıyolar ne kadar sinir oldum anlatamam:jeyyar::jeyyar:
canım orda aslında şaka yollu bende gidecem kalamam hala derdimde eşim benden önce cevap veriyo ki kucağımdan çocuğu alıp benim karım yapar falan diyo yani orda ben onun sözünün tam tersini desem onu bozmuş olucam daha büyük sorun çıkabilir anlatabildimmi canım
ay öncelikle eşin seni düşünecek canım eşin düşünmezse başkası hiç düşünmez ki:1no2:
dert bende bir değilkiiiiiii
hangi birini anlatayımmm
şu ameliyat işi gerçekten çok gerdi beniiii
her gece rüyamda ameliyat masasına yatıyorummm
bu birincisiii
ikinci si minik sana daha öncede bahsetmiştimmm
görümcem boşanıyooo onun sorunlarından ben dul kalıcam her haltı gelip eşime kaynıma yansıtıyo onların eli kana bulancakkkk
ve son olarak ben bu adamı sonunda boğucammmmm
evde bir sürü ihtiyacımız var 10 yıldır haliyle evde bir sürü şey eskidiii
bunları bildiği halde dün tutturdu dizüstü pc alcam kendime diyeee
şu ara ne yeri nede zamanıııı
gece açtım ağzımı yumdum gözümüü
gidip aldığın anda bende eve ne lazımd,sa alıp gelicem
ödüycem diye uğraş durrr dedim tabi oda susmadı
yedik birbirimizzzziiii
hastalığını sorun etme canım hayırlısıyla ameliyatını olup iyileşiceksin eminima.s
şu görümce olayına gelince bu sene öyle bir sorun bizde yaşadık canım saçmasapan bir sebepten eşimle eniştesi kavga ettiler görümcecim eğer eşiyle arasındaki meseleye eşimi karıştırmasaydı hiçbir şey olmazdı ama şimdi ikisini düşman etti birbirinekötükedihüso
işin kötüsü görümcem bir hafta sonra buraya taşınıyo daha önce uzaktaydı şimdi nasıl olacak eşimle araları bilmiyorummafoldumben
ah ben bazı kadınları anlamıyorum bende eşimle çok sorun yaşadım ama birçoğundan ailemin haberi bile olmadı .akıllı kadın evliliğine kimseyi karıştırmamalı.eğer boşanacaksada bunu kendi ve eşi halletmeli.aileler işin içine girerse ortaya düşmanlıktan başka bişey çıkmaz.inşallah senin görümcende akıllanır azcık canım
dert bende bir değilkiiiiiii
hangi birini anlatayımmm
şu ameliyat işi gerçekten çok gerdi beniiii
her gece rüyamda ameliyat masasına yatıyorummm
bu birincisiii
ikinci si minik sana daha öncede bahsetmiştimmm
görümcem boşanıyooo onun sorunlarından ben dul kalıcam her haltı gelip eşime kaynıma yansıtıyo onların eli kana bulancakkkk
ve son olarak ben bu adamı sonunda boğucammmmm
evde bir sürü ihtiyacımız var 10 yıldır haliyle evde bir sürü şey eskidiii
bunları bildiği halde dün tutturdu dizüstü pc alcam kendime diyeee
şu ara ne yeri nede zamanıııı
gece açtım ağzımı yumdum gözümüü
gidip aldığın anda bende eve ne lazımd,sa alıp gelicem
ödüycem diye uğraş durrr dedim tabi oda susmadı
yedik birbirimizzzziiii
canım benım ne dıyecegımı bılmıyorum
hayırlısı olacak ınsaallah sekercıgım
sakın ol sabret accık
guzel haberlerını beklıyorum bebegım
canım benım yaa valla haklısın ne dıyım once esının dusunmesı senı kollaması lazım
benımı yapar oyle en azından bana sorar
hatta ben orda bulasık yıkarken geldı yanıma napıyorsun dıye bulasık yıkıyorum dedım senmı ıstedın dedı
eveeet dedım
oyle konularda hep kollar gozetır sagolsun
görümcemin bu ilk vukuatı değilki bu ayrıldığı üçüncü eşiii
ve aynı binada oturuyoruzz
keşke çoluğumu çocuğumu alıpta ıssız bi adaya düşebilsemmmmm
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
şanslısın bu konuda canım zaten eniştemiz çok anlıyışlı ve sabırlı biri bunu senin anlattıklarından anladım canıma.s
benimki hele yeni evliyken çok fenaydı isterdiki herkesin evinde bir dakka bile oturmayayım
ev sahibinden önce ben hizmet edeyim isterdi hep kaşıyla gözüyle beni yönlendirmeye çalışırdı sanki ben nerde ne yapacağımı bilmeyecek kadar salağım:jeyyar:
neyseki şimdi o eski huyu kalmadı pek ama yüzü çok yumuşak canım bak orda saat 12 olmuş 6 da işe gidecek demiyorki hala çok yorgunum sabah erken uyanıcam işe gidecem kalamayız falan diyeklava: klava:
kızlar ben kaçıyorum azz
sonra uğrarımmmm
biraz ortalığı toplayıp stres atemmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?