- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.081
üzüldüm minikcimm sen halledersin üzülme olurmu but nedir ki senin içinyerimseniben
naz niye öyle yaptı ki ne güzelde öğrenmişti,bazen gereksiz abartyorlarr su ve sabunun temizlemediği yok kikötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstelik naz kaçrmazdı ki
kaçırsa ne olur silinir temizlenirdi onlrada temizletmezdin sen kendin temizlerdin
san ki kendilerinin zamannda hiç çocuklarıyla uğraşmadılarr :mymeka::mymeka::mymeka:
boşver miniğim biliyorum zor sinirlenmemek ama yinede kendini üzme nazmız yine öğrenirrr annesi sen bunalım moduna girersen işin zorlaşr ama kendini çok üzme olur mu minikcimm :1hug::1hug::1hug::
benimde canım sıkkn biraz kzları bugünlerde buralardan gitmek istyorum mümkünce
en uzak yere keşke hayırlısıyla tayinimiz filan çıksa buradan biraz uzaklaşmalı meleklerim değilse halalrının ve babannelerinin kin ve karamsarlıklarını onlara da bulaştıracaklarndan diye korkuyorumm kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoüstlerine fazife olmayan şeylere karşmaya başladılarrklava: klava::
ah cnm benim ya üzüldüm gerçekten ama inşllah verirsinderslerini cnm
naza gelincede ah yavrum ya alyını bağlayınca yapmaya başladı kuzum amam ssabır et cnm inşallah eski düzenine alişir.
ah bu insanlar niye karişirla keşek ealştram kulotu kullansaydın cnm ya
üzme kendini cnm öpyorum..opuyorumnanaktan
söyle bi gecmişe göz attımda herkes kaygılı üzüntülü tedirginm bugün:1no2::1no2:
herkeste bunalım hali var:bbo:
Bende bugün üzgünüm aslında
Dün annemlere gidip babalar gününü orada gecirecektik arabamız arızalandı haftasonu heryer kapalı yapılamadı dolayısıyla kaldık benimde canım sıkıldı
Bugün topikce gerginiz demekki:sm_confused:
ama en azından sunu görmek gerek ki herkeste ayrı ayrı telas var tam anlamıyla mutluluk yok
Allah büyüklerinden korusun hepsi gelip gecici seyler
Rabbim cocuklarımızı korusun hepimizin evine saglık ve huzur versin:::Saruboceq:
canım neden bunalıma giriyosunki
benim tanıdığım minik bu kadar kolay pes emezlmaz:sen büte kaldığın dersleride verirsin kızınıda tekrar çişe alıştırırsın canım.belliki kızın orda altını bağlayınca biraz rahata alıştı a.ssen evde kızını tekrar eski düzenine sokarsın canımyerimseniben
sana yakışmıyo böyle küsmeler bunalımlar falanlmaz:bir an önce kendine gel miniğim bende öptüm seniŞeniz
canım bazen insan gerçekten uzaklara gitmek biraz kafa dinlemek herşeyden uzaklaşmak istiyoa.sdeğişiklik her zaman için insan ruhuna iyi gelir
sende boşver şunu bunu canım moralini bozma kamilecem umursam bile:umursamaz:
bugün topik bunalımda galiba yakışmıyo bize hanımlar yıkılmak ve yılmak yasak melek annelerinelmaz:
katılıyorum canım keşke babam yakınımda olsa sıkı sıkı sarılsam ona canım:1hug:
allah rahmet eylesin babana erken yaşta kaybetmişsin üzüldüm canım:çok üzgünüm:
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıyamam ben sana :çok üzgünüm::çok üzgünüm::
sagolun canlarım benım guzel dıleklerınız ıcın cok cok tesekkurler edıyorum valla dunden berı cok agrasıf ve sınırlıyım.
bute matematıkten kalacagım bellıydı zaten dıger derste gelınce canım sıkıldı program yapıp ders bası yapmam lazım.2.sınıfa gecıyorum ama alttan dersle
naz dun geceden berı daha ıyı ama sınırden cocugada bagırdım kac kere.1 2 kere zorla wcye goturdugumde yapıyor sadece konusuyorum dıkkat dagıtmaya calısıyor konuyu degıstırıyor hıc ısıne gelmıyor tekrardan wcye gıtmek.
ay valla evımde karısanım falan yokya alısmısım cok sınırlerım bozuldu 1 gunde yaaaaa.yaslı kadın bısey dıyemıyorum halasınıda severım saygısızlık etmeyım dedım
alıstırma kulodunı yatak koruyucularını falan hep goturmustum esımde ayıp olur ıserse bezle dedı sınır oldum gorduk gunumuzu.
yaslı kadın anlamıyorda halasıda oyle.bır gunde yuz kere bırde oglan dogur laflarımı ıstersınız kucuk pek akıllıda buyuk seme demelerımı dersınızsenağlamasenağlamasenağlama
esıme dedım babaannen elıfe seme dedı dıye o ne demek dedı salak mal anlamında dedım halası ordan hemen atladı bızım burda seme dıye hanım sessıze derler dedı savunmaya gectı hemensenağlamasenağlama
hıc duymadım ben semenın hanım saf anlamı oldugunu ılk defa gorduler cocuklarımı yorumlara bakın yaaaa.gıttıgıme gıdecegıme pısman oldum ertesı sabah cıktık gıtmeye yakın geldık eve.dısarda gezdık kafam dagılsın dıye.
ıllakı oglan doguracakmısım bır dene.ay herkes seyımın derdıne dustu yaaa.
bunların ustune bırde nazın cısı sınavlar gelınce cok kotu hıssedıyorum kendımı
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hıc bu kadar kendımı uzgun hıssettıgım bır donem hatırlamıyorum hayatı hep dalgaya alır cok uzulmezdım olaylara ama neden bılmıyorum cok sınırım bozuldu bunlara.
sanırım beklemedıgım seylerle karsılasınca yıkıldım.soyledıklerıde cok onemlı seyler degıl yaslı dıyıp geceyım dıyorum ama cocuguma yorum yapılması cok sınırımı bozdu sanırım
kımsenın cocuguma laf soylemesıne katlanamamıyorum
esımde haklı 90kusur yasında kadın ne desın.banada ay adama benzemıssın kılo almıssın bıraz dedı kınada ne ıgrenctın oyle dedı kadın bırde banasenağlamasenağlamasenağlama
kınamda 39 kıloydum sımdı 45ımya masaallah gozundende bısey kacmıyor nerden hatırladın 7 sene onceyı ay.
cın gıbı kadın anam karpuz kesecektı halası ben keserım hala dedım duymadı babaanne kalk sen kes dedı kestım sofraya koydum oturdum esıme dondu 2dk kestı bak hamarat elı hızlı dedı
kadın denemek ıcın ne gelıyorsa yaptı benı resmen.sok sok sok oldum anlayacagınız yaaa
elım agır olsa kıme ne ay otur yerıne demı tenesıre bır osuruk borcun kalmıs senın:roflol::roflol::
offffff offffffffffff sızlere accık dokuleyımde rahatlayım dedım canlarım valla sagolun hepınıze ılgınıze cok tesekkur ederım
sızlerde bu aralar cok mutlu degılsınız anlasılan hadı
gelın kızlar meleklerımızıde alıp kacalım ayol bı yerlere
dag basına gıdıp avazım cıktıgı kadar bagırasım rahatlayasım var yemın ederım.
rabbım en kısa zamanda bu buhrandan kurtarsın hepımızı ınsaallahhhhhh
hıc tarzım degıl boyle seyler ıcım daralıyor