- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.201
ah canım keşke tek boşanma olsa eşleriyle aralarındaki her sorunda abilerinide katıyolar ortayamafoldumbendoğal olarak bizimde huzurumuz kaçıyo:çok üzgünüm:
ben hep derim akıllı kadın evliliğine kimseyi karıştırmaz diye tabi bunu erkeklerde yapmalı a.s
sen şanslısın canım görümcen evli olmadığı için:roflol:
iiyi akşamlar kızlar nabersiniz
bende sabahtan beri ev bakıyom netten fenalık geldi.
çok ev var ama bizim ki beğenmiyor çıldıracam valla:mymeka::mymeka::mymeka:
canım birkaç gündür çanakkaleden misafirlerim vardı dün gittiler çok yoruldum galiba bugünden beri yatıyorum çok halsizlik vardı şimdide tansiyonum düştü galiba başım döndü biraz yattım ama hala dönüyor...kafamçokkarıştı
ii akşamlarrrrrrrrrrr
herkeseeeeeeeeeeeeeeee
bz geldikkk
kızımlaaa
nasılsınız gzl anneler ve melekleriii....
İyi akşamlar kızlar. Ben geldim. Nasılsınız? Umarım herkesin sinirleri yatışmıştır biraz. Benim yatıştı sayılır. Eşim bu gün bana <Benim için hayattaki en önemli şey sensin. Seni kim üzerse tanımam> dedi. Çok mutlu oldum. Güzel bir teselliydi.
kubra betül günaydın cnm ne gerginlği bişeymi oldu ya ???????
iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız?
minikçim çiş derdi yine mi var
ay seker sen okumamıssın galıba bak cok sınırlenmeden kısaca ozetleyım bebekım
sımdı benım esımın babaannesı dusmus bacagını kırmıs amelıyat olmus bende ınsanlık olsun dıye gıdelım dedım
cuma gunu sehır dısına cıkmıstıkya gıttık cocuga bır ıkı sordum cısın varmı dıye ordan atladı halası bez bagla bız namaz kılıyoruz ısemesın eve dıye
ogrenmıs cocugumu yenıden bezlettıler esımde sagolsun ayıp olur bagla dedı bende sınır tepemde bagladım geldım eve pazar sabahından berı cocuk wcye gıtmıyor anacıgım sınır tepemdeydı
sıl bastan olduk anlayacagın
kocamada kustum topıgınede ugramıyom cocugu tekrardan baslattım ama bu kez ınadından yapıyor cocuk yemınle yaaa
aksam 8.30da yattı sabah 7de yanıma geldı hemen goturdum hıc yapmamıstı gun boyu ama gozumun ıcıne bakıp bakıp ısıyor ay senağlamasenağlamasenağlama
oyle yanı bebegım anlayacagın heyheyler tepemde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bı cınnete bakıyor herkes su aralar:roflol::roflol:
günaydınnn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hepimizin innş canımmmsagolasın canım benım sanada gunaydılar olsun ınsaallah
gunun aydın mutlu olsun ınsaallah bebegım
keyıfler ıyıdır ınsaallah
miniğim valla okurken benim sinirim tepeme çıktı.zaten tuvalet eğitimi vermek çok zor bide öğrenmiş çocuğun sil baştan başlaması çok zor ama geçecek canım.senin meleklerin çok akıllı.bunuda atlatcaksınız canım :1hug::1hug:
betülcüm,frezyacım,janet,minikkuşlarımm günaydn şekerlerr nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?