• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ah canım keşke tek boşanma olsa eşleriyle aralarındaki her sorunda abilerinide katıyolar ortayamafoldumbendoğal olarak bizimde huzurumuz kaçıyo:çok üzgünüm:
ben hep derim akıllı kadın evliliğine kimseyi karıştırmaz diye tabi bunu erkeklerde yapmalı a.s
sen şanslısın canım görümcen evli olmadığı için:roflol:

aynen canım benim eşimde olayların içinde,benimki olaysız bitsin istiyo, çünkü damadın ailesiyle çok yakın oturuyoruz.yarın bi gün yüz yüze bakcaz birbirinize girmeden bitsin bu iş diyo.ama görümcem kayınpederim ortalığı daha çok geriyo.bu sefer eşim sinirleniyo iyice.ayyy hayılısıyla ne olacaksa olsada bizde rahatlasak.

iiyi akşamlar kızlar nabersiniz
bende sabahtan beri ev bakıyom netten fenalık geldi.
çok ev var ama bizim ki beğenmiyor çıldıracam valla:mymeka::mymeka::mymeka:

efsuncum nasılsın hayatım,ne evi arıyosunuz taşınıyomusunuz ben kaçırdım yine bi konuyu daha:uhm:

canım birkaç gündür çanakkaleden misafirlerim vardı dün gittiler çok yoruldum galiba bugünden beri yatıyorum çok halsizlik vardı şimdide tansiyonum düştü galiba başım döndü biraz yattım ama hala dönüyor...kafamçokkarıştı

kıyamam sana bu halinle bide hizmet ettin gelenlere.senin hamileliğin zaten stresli geçiyo sakin olman vede dinlenmen lazım,hiç düşünmüyolar.
bundan sonra gelecek olan olursa kabul etme canım,eşin girsin devreye durumu anlatsın.
çok çok öptüm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ii akşamlarrrrrrrrrrr
herkeseeeeeeeeeeeeeeee
bz geldikkk
kızımlaaa
nasılsınız gzl anneler ve melekleriii....

hoşgeldiniz topiğin en yeni annesi ve en küçük meleği nasılsınız bakalım.meleğimiz yaramazlık yapıyomu?:emir_bebek:

İyi akşamlar kızlar. Ben geldim. Nasılsınız? Umarım herkesin sinirleri yatışmıştır biraz. Benim yatıştı sayılır. Eşim bu gün bana <Benim için hayattaki en önemli şey sensin. Seni kim üzerse tanımam> dedi. Çok mutlu oldum. Güzel bir teselliydi.

senin olayın neydi onuda kaçırdım galiba ama eşin gönlünü almayı başarmış bu alkışlar enişteyealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

günaydın günaydın günaydın yeni bir gün neşe huzur mutluluk özellikle sağlık getirsin

inş dünkü gerginlik geride kalmıştır,bugün neşeli bir gün geçiririz hepimiz.:Saruboceq:

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

iyi akşamlar melek anneleri nasılsınız?
minikçim çiş derdi yine mi var

ay seker sen okumamıssın galıba bak cok sınırlenmeden kısaca ozetleyım bebekım
sımdı benım esımın babaannesı dusmus bacagını kırmıs amelıyat olmus bende ınsanlık olsun dıye gıdelım dedım
cuma gunu sehır dısına cıkmıstıkya gıttık cocuga bır ıkı sordum cısın varmı dıye ordan atladı halası bez bagla bız namaz kılıyoruz ısemesın eve dıye
ogrenmıs cocugumu yenıden bezlettıler esımde sagolsun ayıp olur bagla dedı bende sınır tepemde bagladım geldım eve pazar sabahından berı cocuk wcye gıtmıyor anacıgım sınır tepemdeydı
sıl bastan olduk anlayacagın
kocamada kustum topıgınede ugramıyom cocugu tekrardan baslattım ama bu kez ınadından yapıyor cocuk yemınle yaaa
aksam 8.30da yattı sabah 7de yanıma geldı hemen goturdum hıc yapmamıstı gun boyu ama gozumun ıcıne bakıp bakıp ısıyor ay senağlamasenağlamasenağlama
oyle yanı bebegım anlayacagın heyheyler tepemde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bı cınnete bakıyor herkes su aralar:roflol::roflol:

gunaydınlar sekerler herkese guzel bır gun dılıyorum
yaaa ben mu memlekete pes dıyorum vallahı yaaaa
her ısımızı cok dakık ve zamanında yaparmısız gıbı sabah 8de kesılecek dedıler ve tam 8de kestıler suyu
nasıl duzenlı dakık calıskan bır mılletız sormayın yanı
anlayacagınız carsamba gece 12 ye kadar suyum falan yok ıs yemek derdımde yok dunden hallettım hepsını .
kızlarımla oynar ılgılenır yatar kalkarım artıkın:))
kahvaltı sonrası gorusmek uzere sımdılık kactım yafrularrr kıb opuyorum sızlerı byeeee

ay seker sen okumamıssın galıba bak cok sınırlenmeden kısaca ozetleyım bebekım
sımdı benım esımın babaannesı dusmus bacagını kırmıs amelıyat olmus bende ınsanlık olsun dıye gıdelım dedım
cuma gunu sehır dısına cıkmıstıkya gıttık cocuga bır ıkı sordum cısın varmı dıye ordan atladı halası bez bagla bız namaz kılıyoruz ısemesın eve dıye
ogrenmıs cocugumu yenıden bezlettıler esımde sagolsun ayıp olur bagla dedı bende sınır tepemde bagladım geldım eve pazar sabahından berı cocuk wcye gıtmıyor anacıgım sınır tepemdeydı
sıl bastan olduk anlayacagın
kocamada kustum topıgınede ugramıyom cocugu tekrardan baslattım ama bu kez ınadından yapıyor cocuk yemınle yaaa
aksam 8.30da yattı sabah 7de yanıma geldı hemen goturdum hıc yapmamıstı gun boyu ama gozumun ıcıne bakıp bakıp ısıyor ay senağlamasenağlamasenağlama
oyle yanı bebegım anlayacagın heyheyler tepemde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bı cınnete bakıyor herkes su aralar:roflol::roflol:

miniğim valla okurken benim sinirim tepeme çıktı.zaten tuvalet eğitimi vermek çok zor bide öğrenmiş çocuğun sil baştan başlaması çok zor ama geçecek canım.senin meleklerin çok akıllı.bunuda atlatcaksınız canım :1hug::1hug:

betülcüm,frezyacım,janet,minikkuşlarımm günaydn şekerlerr nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagolasın canım benım sanada gunaydılar olsun ınsaallah
gunun aydın mutlu olsun ınsaallah bebegım
keyıfler ıyıdır ınsaallah
günaydınnn canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hepimizin innş canımmm
keyifler iyi çok şükür sen naslsın canımm yerimsenibenyerimseniben

kamilecem,miniğim günaydınlar nasılsınız?
miniğim ayy bu sıkıntının üzerine bide sular mı kesilecek.neyse ki sen hazılıklıymışsın
kamilecim nasılsın hayatım görüşemedik kaç gündür

miniğim valla okurken benim sinirim tepeme çıktı.zaten tuvalet eğitimi vermek çok zor bide öğrenmiş çocuğun sil baştan başlaması çok zor ama geçecek canım.senin meleklerin çok akıllı.bunuda atlatcaksınız canım :1hug::1hug:

sagolasın canım benım allah razı olsun
valla bısey desem olecek sebebı olacaktım surda susayım dedım ama cok gucume gıttı ogrettıgım seyın emeklerımın bosa gıtmesıne ınan bu yıktı benı yaa
sımdı en azından 1 hafta daha kostur pesınde alıssın dıye ugras tam anlamıyla ogrendı dıye
2 gunde sular yokmu camasır bırıkecek kalmazsa ne halt edecegım korkusuyla 15dk bır goturecegım cocugu wc ye oda sıkılacak ıyıce
offf offff geldı yıne aklıma sınırlerım zıpladı valla
sagolasın bebegım tekrardan gorusmek uzere

betülcüm,frezyacım,janet,minikkuşlarımm günaydn şekerlerr nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar bebekım ıyıdır dıyelım ıyı olalım ne olsun
bende optum senı sekercıgım kıb gorusmek uzere
acıkmıslar kahvaltıyı yapıp gelırım ınsaallah

Back
X