- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.221
betülcüm,frezyacım,janet,minikkuşlarımm günaydn şekerlerr nasılsınızopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kamilecem,miniğim günaydınlar nasılsınız?
miniğim ayy bu sıkıntının üzerine bide sular mı kesilecek.neyse ki sen hazılıklıymışsın
kamilecim nasılsın hayatım görüşemedik kaç gündür
iyiyiz çok şükür canım kzlar kahvaltıların yaptlarr kuran kursuna başladlar oraya gidecekler hazırlanıyorlarr şimdilik pek hevesliler bakalım inş böyle devam ederlerrgünaydın canım iyiim sağol sen nasılsın,meleklerin nasıl bende sizi öptüm ŞenizŞeniz
benimkiler uyandı kübra biberon istiyo süt içecek.hala bırakamadık biberonu 5 yaşına girdi aynen devam biberona.
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan<B>
kızlar günaydın bugün kız arkadaşalr günü hepinizi öpiremmmm arkadaşlarım benimopuyorumnanaktan</B>
iyiyiz çok şükür canım kzlar kahvaltıların yaptlarr kuran kursuna başladlar oraya gidecekler hazırlanıyorlarr şimdilik pek hevesliler bakalım inş böyle devam ederlerr
baksen küçük şekere hala biberon mu içiyor ama büyüdü artk annesi braksın onu artk
dişlerine zarar verirlmaz:öpüyorum canım seni ve melekleriniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar günaydın bugün kız arkadaşalr günü hepinizi öpiremmmm arkadaşlarım benimopuyorumnanaktan
afiyet olsun canımkaydirigubbakcemile5kızlar ben kahvaltı yapmaya gidiyorum çok acıktım çooooooookk
akşam erken yiyoruz yemeği sabahta çok aç kalkıyorum.sizlerdende ayrılamıyorum ama gitmem lazım
hoşgeldin şekerr yerimsenibenyerimsenibenbizim elektirik kesildi herkes o arada gelmiş
sağolun arkadaslar allaha sükür iyiyiz meleklerimle benopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
of ya üzüldüm senin adınamafoldumbenay seker sen okumamıssın galıba bak cok sınırlenmeden kısaca ozetleyım bebekım
sımdı benım esımın babaannesı dusmus bacagını kırmıs amelıyat olmus bende ınsanlık olsun dıye gıdelım dedım
cuma gunu sehır dısına cıkmıstıkya gıttık cocuga bır ıkı sordum cısın varmı dıye ordan atladı halası bez bagla bız namaz kılıyoruz ısemesın eve dıye
ogrenmıs cocugumu yenıden bezlettıler esımde sagolsun ayıp olur bagla dedı bende sınır tepemde bagladım geldım eve pazar sabahından berı cocuk wcye gıtmıyor anacıgım sınır tepemdeydı
sıl bastan olduk anlayacagın
kocamada kustum topıgınede ugramıyom cocugu tekrardan baslattım ama bu kez ınadından yapıyor cocuk yemınle yaaa
aksam 8.30da yattı sabah 7de yanıma geldı hemen goturdum hıc yapmamıstı gun boyu ama gozumun ıcıne bakıp bakıp ısıyor ay senağlamasenağlamasenağlama
oyle yanı bebegım anlayacagın heyheyler tepemde:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bı cınnete bakıyor herkes su aralar:roflol::roflol:
buralarda sıcak canımm ama çok şükür benim evim çok serin scak sorunum yokyerimsenibencok sıcak burası ya bu saatde terlemeye basladık artık nasıl ğececek bu yaz sizin oralar nasıl
of ya üzüldüm senin adınamafoldumben
öyle yapacaklarına arada sırada onlarda wc götürseler bir yerlerine bir seymi olacaklmaz:sanki yazık değilmi sana ne kadar zor tuvalete alıstırmak birde o kadar sıkıntının ardından tekrar öğret tabi senin hanım kolaylığı kesfetti tekrar allah yardımcın olsun canım
cok sıcak burası ya bu saatde terlemeye basladık artık nasıl ğececek bu yaz sizin oralar nasıl
buralarda sıcak canımm ama çok şükür benim evim çok serin scak sorunum yokyerimseniben
buyur gel şekercimm bekliyorumkaydirigubbakcemile5gelıyom yafrusssss ac kapıyı
tlfla konuşuyordum şekercim çoksevdiğim bir arkadaşm arad bana gelecekmişnoldunuz sekerler yaa
herkesler gıtmıs kamılem bebekım goruntu var ses yok sendede seker:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?