- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.361
kız biganın erkekleri eşini çok düşünür(kılıbık olur biraz) seninki numune valla:umursamaz:
hanımlar merhaba
eşim ve kızlar uyudular beni uyku tutmadı
önce bir topiğimize bakıyım dedim ama geciktim sanırım:umursamaz::umursamaz:
hoşgeldin mihribancım...geç kalmadın bu gece kso ve benden başka kimse yok burada zaten...
hoşbulduk canım
benimde eşim ve kızlar uyudu büyük kız hariç o da tv izliyo
bende sizlere takılıyım dedim
sen nasılsın canım
kızlar iyi geceler ben kaçar yarın işim çok gelemem belki şimdiden kandilinizi kutlarım
iyi gecelerrr seninde kandilin kutlu olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktankolay glesinnkızlar iyi geceler ben kaçar yarın işim çok gelemem belki şimdiden kandilinizi kutlarım
iyi geceler canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhanımlar merhaba
eşim ve kızlar uyudular beni uyku tutmadı
önce bir topiğimize bakıyım dedim ama geciktim sanırım:umursamaz::umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:biraz önce öyle oldu şekercim iyi geceler nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneşimdeydi pc tek bakmama müsade ettti bende okuyup kaçtım:roflol::roflol::roflol::roflol:kamile okudu okudu kaçtı
:roflol::roflol::roflol:biraz önce öyle oldu şekercim iyi geceler nasılsınnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaneşimdeydi pc tek bakmama müsade ettti bende okuyup kaçtım:roflol::roflol::roflol::roflol:
aaa:1shok::1shok::1shok:aşkolsun sizi niye beğenmeyeyimmyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenbende bizi beğenmedin de kaçtın zannetmiştimkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canımmihriş h.g sultanım
kızlar iyi geceler ben kaçar yarın işim çok gelemem belki şimdiden kandilinizi kutlarım
iyi geceler allah rahatlık versin şekerleerr
arkadaşlar s 1907den haber alan varmı ebrumuzdan hastaydı heryeri şişmişti nasıl oldu acaba merak ettim inş daha iyidirr
iyi geceler allah rahatlık versin şekerleerr
arkadaşlar s 1907den haber alan varmı ebrumuzdan hastaydı heryeri şişmişti nasıl oldu acaba merak ettim inş daha iyidirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?