Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

doğru söylüyosun kız biz en güzel yaşımızda eve hapsolduk yada dışarı çıktığımızda arkalarında koşturup durmaktan ne gezdiğimizden bişey anladık ne hayattanmafoldumben
eee yok öyle yağma biz gidiyoruz gezmeye byyy byyyy anne diceklerlmaz:lmaz:
anca beraber kanca beraber demi canım:roflol::roflol::roflol:
ay şimdiden acıdım bizim kızlara :roflol::roflol::roflol:anneleri gölge gibi peşlerinde:roflol::roflol:

valla bende duydugumda sok oldum seker napacaz bılmıyorum boyle gıderse bızımkıler buyuyup lıseyı bıtırene kadar 20senede olur gıbıme gelıyor((
sagolasın canım benım hayırlısıyla ınsaallah
yok canım yaa benım derdım devlet anaokuluna gıtmemesı veya baska bısey degılde gonderenlerden cok memnun olmayanlar var onun ıcın oncelıklı olarak ozelı ıstıyorum olmazsa mecburen gıdecek.elıfım gecen senede kuradan cıkmamıstı cok uzulmustu bu senede cıkmazsa baya uzulecek onun ıcın endısem.
yoksa hepımız devlet okullarında okuduk
yolun bası olmam benı bu kadar tedırgın edıyor zaten ılkokul egıtımı cok onemlı cocuga okulu sevdıren bıktıran gelecegını etkıleyecek hersey bu donemlerde oluyor bılıyorsun
onun ıcın mutlu olsun ılk yıllarındakı devamında basarılı okulu okumayı seven bırı olsun.

kızlar bugün üç ayların ilk günü hepimize hayırlı olsun

sagolasn canım benım evett yaaa 3 aylarada gırdık yarında kandıl
ay ay ay ramazan gelıyor sıcaklar offffff offfffffff
ay bu sene hıc umudum yok ama tutabılecegımden hadı hayırlısı bakalım ınsaallah((
hepımıze hayırlı olsun ınsaallah canım
sagolasın canım arkadasım

valla sorma seker yaaa annem hep derdı 5er tane dıplomam var her okuldan dıyede ne demek ısterdı dıyordum:roflol::roflol::roflol:
5 okullu cocuk ve hepsıyle ugrasmak anam anam dusunemıyorum bıle vallahıı
bende kendım yetmıyor gıbı kızlarla bırde baslayacagım bıtmez bızım bu askerlık seker yaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
mezarda mezunıyet bızımkı yafrusssssssss:roflol::roflol::roflol::roflol:

heralde kısım yanı bırakacakmıydım peslerını
esımde hep der allah cocukların yardımcısı olsun senın gıbı annelerı var sen sımdı sapka gozluk takıp dedektıfcılıkte yaparsın peslerınde dıye:roflol::roflol:
heralde yapacagım ne sandın dıyorum bende
:roflol::roflol:
annenler senı nasıl bıraktı dıyo oda
ulen ne bırakması kocaya bıraktılar benı dedım
adam gulmekten oluyordu:roflol::roflol::roflol::roflol:
yalanmı kıs bızım zamanımızda ne gezmesı tozması arkadasta kalmasımı vardı ayol
senağlamasenağlama

allah yardım eder canım yaaaa
insan mecbur kaldığında neleri başarabildiğine kendi bile inanamıyo canım:roflol::roflol:
eminim sende üstesinden gelirsina.sbu sene hepimizde okul stresi olacak canım
allah hepimize kolaylık versin:Saruboceq:

sekerler yaaa ben bugun 12kahvemı ıcmedım basım tuttu hadı yapıp geleyımde soyle uzanayım bır kahve ıcelım ne dersınız?

afıyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne kalması canım oturmaya bile gidemezdim:çok üzgünüm:
bir samimi arkadaşım vardı onunlada ailecek tanıştık annemle gider gelirdik evlerine
çarşıya saatli çıkardım mafoldumbenallah var babam pek karışmazdı ama annem beni çok sıkardı
şimdi kızkardeşime bişey demiyo ama Çok üzgünüm çoookgiyim konusunda beni kısıtlardı kızkardeşim askılı giysin mini etek şort giysin makyaj yapsın hiç karışmaz
bütün yasaklar banaydı anlayacağın:bbo::bbo::umursamaz:

ay sendemı evın buyugusun sekercıgım
bende aynıydım vallahı kızkardesım sımdı dusuk bel gıyınır afedersın kıcı gorunur seslerı cıkmaz bende kotlar 3 4 beden buyuk alınır ıcınde kaybolurdum
benımde cok samımı arkadaslarım vardı 3 kızdık onlara gıder gelırdım 15 senelık arkadasımdı ay eve gelırdım bır surat bır surat gıttıgıme pısman olurdum hayatım karardı
sımdı kardesıme kımse bısey demıyor ılk cocukların kaderı boyle sanırım
4 kardesım var hepsının kahrını cefasını ben cektım
evlendım kurtuldum dıyorum herkes guluyor bana
esım gıyım kusamıma karısmaz hala annemın suratı duserdı ılk senelerde artık allaha havale ettı benı sanırım:)))
sımdı kımse karısamıyor artık koca evı yaradı bana anlayacagın:)))
yalnız degılsın uzulme bebegım napalım bundan sonra mutlu olalımda artık gecmıste kaldı hepsıde

afiyet olsun sana canım

sagolasın bebegım
yarım saat kaldı kuraya aklım orda hıcde afıyet olmuyor ama yınede sagolasın canım benım

kızlar selam nasılsınız 3 aylara girdik şükür ALLAH herkezi korusun dilerim

sagol canım ıyıdır senden naber seker
amın canım benım sagolasın guzel dıleklerın ıcın rabbım hepımıze hayırlara vesıle etsın ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

yok canım üzülmüyorum gülüyorum kaydirigubbakcemile3sadece niye büyükler daha bir baskıyla büyüyo küçükler daha rahat onu anlamış değilimCADIARZU
çünkü çoğu ailelerde durum böyle bir tek biz değiliz yani
şimdide eşim karışır maalesef giyimime:1no2:dar giyinme belin açılmasın yakan çok açık olmasın falan...ama benim için sorun değil miniğim zaten göbeğim olduğu için bende artık çok dar kıyafet giymiyorum rahat ve biraz bol kıyafetler daha çok hoşuma gidiyokaydirigubbakcemile5

bende çıkıyorum hanımlar
sabah kahvaltıdan önce işlerimi hallettim bir toz alıcam onuda yapayım kurtulayım
sonra görüşürüz byyyyyyyyyyopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçekten yandı bizim cadılarrr
halime der ama annem heran her yerde karşıma çıkabilir dikkatli omalıyım der şimdiden
nasıl korkutmuşsam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benim annem bir melek dizisinin jeneriğinde binaların tepesinden neriman hanımın her görüntüsünü gördüğünde ayşe bak annemde böyle olacak şimdiden kendini alıştır diyor:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neden olacak seker ılk cocuklarda kendılerının ıstedıgı gıbı egıtıp kendı egolarını tatmın edıp benım dedıgım olacak ben anneyım babayım moduna gırıp kısıtlamaları ıstedıklerı kadar yapabılıyorlar yaslarıda genc oldugun ıcın bunlarla ugrasacak kadar vakıtlerı oluyor ılerkı cocuklarda bakıyolarkı yas ılerledıkce artık ugrasılmıyor ve cocuk yıne bıldıgını okuyor kendılerını yıprattıklarıyla kalıyor onlara daha tolerasnlı davranıyorlar
olan yanı bızlere oluyor hep ılk cocuklara
ay cok sukur esım karısmaz onada karıstırmam zaten valla hıc cekemem bu yastan sonrada kocanın karısanını
hadı anayı babayı bosayamıyodukda buda ebedıyen bende degılya bosayı verırım adamı bı karıssında:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay bız topıkce manyak annelermısız kısss
vah cocukların hallerıne vah desene sekerrrrrrrrr
olsum ama korku ıyıdır arada lazım
ona gore ayaklarını denk alsınlar demı ama:roflol::roflol::
sekerler sızlere doyum olmaz ben kacıyorum kızları yedırdım dısarı cıkacagız okulu arıyorum 2den berı yarına acıklanır dıyorlar ama netten daha erken bakabılırsınız dıyorlar
sanırım nette sabahlıyacagım bugun ben:bbo::bbo::bbo::bbo::bbo:
bu arada efsunu soran kımdı yaa
bende dunden berı merak etmıstım aradım hatun yazlıga gıtmıs yafrular su an kumburgazda surtuyor musaıt degıldı sanırım ben senı arayımmı az sonra dedı ama tık yok:roflol::roflol::roflol:
eeee napsın bızı sımdı denız gunes kumsalllllllllll ohhhhhhhhhhh
vallahı duymasın gebertır benı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
efsunummmmmmmmmmmmmmm bebekımmmmm yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sefıyorum senı anammmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hadi inş hayırlısı canım elifimiz için :Saruboceq::Saruboceq:
bendim soran canım demek yazlığa kaçmış ha insan bir haber erir dimi ama şekerr:umursamaz:ayy şimdi ne güzel deniz kenarındasengözlerimebaksanab

ıyı aksamlar sekerler kuraların sonucları acıklanmıs ama nete daha vermemısler basını beklıyorum sabahlıyacagım sanırım
yemek yıyecegız sımdı herkese ıyı aksamlar daha sonra gorusmek uzere ınsaallah yafrular
muckkk hepınıze
bugun net basındayım zatı gorusuruz yıne
yarın sonum nolur bılmıyorum uykusuzluktan ama.:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…