- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.381
iyi gecelerrrrrr
bu saatte burda ne arıyosun demeyinnnn sakınnn
eşim bugece saçıımı kesti sağolsun birde boyadııı
imajımı yeniledimm ama bu saat olduuu
yatmadan topiği kolaçan edeyim dedimmm
sabah topiği açan arkadaşa günaydınlarrrrrrrr
dur daha ben yeni geldim şevvalçik napıyim anca pc
düştü bana kızdan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benden olsun kapanış iyi geceler melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsıngünaydın nasılsınız arkadaşlar kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
sağol canım teşekkürler allah kolaylık versin canım ya birde taşınmayla uğraşacak demek ki görüşünce slm söle canımmkamilem ebru evini bulmuş taşıncak birde o halde kız ama 1 hafta daha izin almış aynıyım dedi sonrada yıllık iznini alacakmış güzelim telefonla görüştük salı günü öyle dedi
günaydın hayırlı sabahlarrrr güzel bir gün olsun inş
minikcim sağolasın ne güzel alıntılar bunlarrr
heyacandan uyku tutmadı galiba şekercimm:))))))))))))))))
mübarek günde hayırlısı inş şekercimm
Resulullah (s.a.v)'in Receb'in ilk perşembe gününü oruçla geçirdiği ve cuma gecesinde, bu kandil gecesine mahsus olmak üzere on iki rekât namaz kıldığı kabul edilir. Regâib gecelerinde dua etmek, tevbe ve istiğfarda bulunmak, bu geceyi kutsal kabul etmek suretiyle çeşitli ibâdetlerle geçirmek, genel olarak alimler arasında kabul görmüştür.
İdrak ettiğimiz mübarek Regaib Kandili vesilesiyle, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşünceleri kalplerimizden atalım. İbadetin zevkinden bizi mahrum eden nefsin kötü arzularını frenleyelim. Gönül dünyamızı bulandıran haset, kin, düşmanlık gibi kötü duygulardan temizleyelim.
Kandiliniz Mübarek Olsun
günaydın nasılsınız arkadaşlar kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
günaydın canım nasılsın
ebrudan haberin varmı iyi oldumu diye merak ettim
rosemm haber getiriyordu oda girmiyor kaçgündür:uhm:
canım ebru abisinin düğün stresini atlattıktan sonra rahatsızlanmış her yerleri şişmişgunaydın bebegım
sagolasın canım benım
aynen seker sımdı okulu aradım da bır saate nete vereceklermıs sonucları ınsaallah
amın canım benım amın su mubarek gunlerın hatrına neyse hayırlısı o olsun ınsaallah
sagolasın bebegım amın ınsaallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gunaydın canım benım sagolasın senınde canım benım
ben ıkısınıde uzun zamandır gormuyorum canlarım haberım yok malesef
günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanseninde kandilin kutlu olsun arkadaşım nasılsın canım kızlarr nasılgünaydın hepinizin kandili mübarek olsun
Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için, kandiller vardır kutlamak ve af dilemek için.. regaib kandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?