Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

nice senelere inşallah canım

kendini uykusuz bırakma miniğim ya bu kadar sıkıntı etme kendine yazık sanalmaz:
ertesi gün öğrenirsin olur biter
düşünen adama eş olmana gerek yok yani sen bize burda lazımsın:roflol::roflol::roflol::roflol:

eee insanın eşi kuaför oluncaaa modelide tam olarak tarif edip istediğini yaptırabiliyoooo
ücret biraz pahalıya geliyo ama napıcannn:jeyyar::jeyyar:

sana victoria cığımın fotosu şekerimm

canlarım dehset sınırlerım bozuk ve aglamaktan basım agrıdı gozlerım sıstı
elıfımde benımle bırlıkte sabahtan berı net basında ve kuradan yedeklerde bıle yokuz((
yıkıldım resmen yaaaa
ne sanssız yavrum yaaaa
bugunku kuradanda kesın cıkmaz cocugum
cok heveslenınce bısey olmuyor offfffff offffffff
sımdı kızıma nasıl acıklayacagım ben bunu?
gecen senede neden cıkmadım ben dıye cok uzuldu aglamıstı(((

canım yaaa üzme kendini herşeyde vardır bi hayırrr
demekki meleğimin o okulda okuması onun için hayırlı değilllll

:teselli: canım benim sıkma canını unutmaki her işte bir hayır vardır :teselli:

hepinize çok teşekkürler sonucu merak etmişsiniz
doktorumuz kan tahlili istedi ve sonuçlar güzel çıktı.bide tekrar eeg çekilmesini istedi onun içinde randevu aldık ama ağustosun 17 sine verdiler.3 ay sonrada tekrar kontrole çağırdı.şu an her şey yolunda gözüküyo inş hep öyle olur.
rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün yavrularımızdan ve bizlerdende sağlığımızı almasın.sağlık olmadımı hiç bir şeyin kıymeti yok.
orda sıra beklerken kaç kişiyle konuştum herkezin derdi başka.küçücük çocuklar noroloji kapısında.rabbim herkeze şifa versin

Son düzenleme:

canım sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun

betül daha başlamadı tatil bitcek betül'ün kursu başlayana kadar
sağolasın canım şimdilik herşey yolunda inş böyle gider

günaydın kızlar kandiniz mübarek olsun.............

sağol canım seninde mübarek olsun:1hug:

ayy canım benim,ende üzüldüm şimdi ama vardır bunda da bir hayır.
belki bu okulda okumaması elif için daha hayırlıdır,bide böyle düşünmek lazım
senin meleğin çok akıllı maşallah sen bunu uygun bi dille anlatınca anlayacaktır.
öpüyorum canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nce seneler canım allah mutluluğunuzu bozmasın inşaallaaahhhh
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

hepinize hayırlı kandiller arkadaşlar
İZABELLE daha nice senelere canım a.s.
sevvalçik saçlarını güle güle kullan canım a.s.
miniğim üzme kendini bu kadar canım ya :1hug:
kubra betül çok geçmiş olsun sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim canım a.s.
pc bana kalmıyor kızdan tatil olunca böyle oldu kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kusuruma bakmayın artık
öptüm melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim kıyamam size ya üzülme tatlım hayırlısı olsun bak bizde aynı durumdayız napalım herşeyin hayırlsıı ama sizin 2 bi şansınız var bak inşallah o olur cnm......

canım herşeyin güsel olmasına sevindim..........

tünaydınlarrr
annemler vardı yeni gittiler anca girebildim ama kimse kalmamış galiba((
minikcimm elifimiz için hayırlısı olsun diye dua ettik hep demek ki bu hayırlısı çıkmamasıymış
bazen bizler bilelmiyorum en şansız olduğumuzu dşündüğümüz anlarda aslında şanslı olduğumuz sonrarları anlıyoruz hayırlısı canım
sewalcim yeni imajına bayıldım yalnız ne hoş olmuştursun şekercim ))))))))))))))))))maşallah diyelim demii)))))))))))))))))
ızabella nice seneler canım eşinle beraber)))))))))))))
betülcüm kübramızın iyi olmasına çok sevindim canımm
tinkimini,mihribancım,rüyacım,frezyacım nasılsınzı şekerlerr unuttuğum varsa çok özür dilerim dalğınım bugün biraz hayırdır bakalımmm

canlarım benım sagolun cok cok tesekkurler edıyorum guzel dusuncelerınız tesellınızın ıcın
agladım rahatladım dıger okulunda daha sayfasına ulasamıyorum guncellenıyor dıyor
napayım artık valla beynım zonkluyor olup gıdeyımmı dertten olmazsa olmasın
komsularda belkı kayıt yaptırmayan olursa onlarınyerıne gıder uzulme dedı
bende bu ıkı oldu benı kabul etmeyenı ben hıc ıstemem bundan sonra dedım:)))
haksızmıyım ama sekercıklerımmmmmmmmmmm
betulum canım sonucların ıyı cıkmasına sevındım canım benım hadı gozun aydın bebekım
herkesı opuyorum canlarım softayı toplayımda kızları yatırayım esımde camıye gıdecek bende bıraz mubarek geceyı degerlendıreyım dıyorum ama cok basım agrıyor bakalım hayırlısı
tekrardan herkesın kandılı mubarek olsun ınsaallah canlarım
ıyı geceler canlarım benım

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandiliniz mübarek olsun.

sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim canım,allah kimseye çaresiz dert vermesin,bende her hastaneye gidişimde çok kötü olurum...

eee insanın eşi kuaför oluncaaa modelide tam olarak tarif edip istediğini yaptırabiliyoooo
ücret biraz pahalıya geliyo ama napıcannn:jeyyar::jeyyar:

sana victoria cığımın fotosu şekerimm

aslında ben bu kadınıda kocasınıda hiç sevmem ama,güzel giyiniyo kadın yiğidi öldür hakkını yemesaçların düz ise bu saçlar çok kullanışlı olur sevvalcik güle güle kullan canım, yok değilse hep fön ister,benim gibi saç özürlüler içinse bu saç modeli tam bir facia olur:roflol:

çok üzüldüm senin adına ve yavrunun adına,allah biliyor ya ben kurada çıkarsınız diye umut etmiştim,ama neyse üzülme kaybeden onlar oldu canımopuyorumnanaktan

sagolasın canım benım benım umudum yoktu yıne gecen senede husran olmustum ama bır umut belkı dedım ama yıne yok
hee onlarda kahrolmuslardır sımdı kaybettık elıfı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
keyıflerı bılır valla sekercıgım benım guzel akıllı melegımı ısteyen bulurum ben demı
olmadı zorla yamarım bıyere ayol
acıkta kalmayacakya bu cocuk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay aglanacak halıme guluyom artık sıyırdım sekerlerrr ben hadı gozunuz aydın:roflol::roflol::roflol::roflol:
zatı gıdesım vardı adamımın yanına bırlıkde dusunuruk artık bundan sonra:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana sagolasın canım benım moral ve destegın ıcın cok cok opuyorum kandılın mubarek olsun

boşver canım ya onların kaybı bi başkasının kazancı olacak,elif elif diye çok ağlıycaklar kapında ,sizde yüz vermeyin kıs,sürünsünler zahirşakkıdı

arkadaşlar bugün ikea dan 2 büyük kutu aldım biri selin biri naz için.evlendiklerinde kendilerine vermek üzere.ıçlerine kızların ilk giysilerini ilk ayakkabılarını,bi tutam saç,aşı kartları vs vs özel olduğunu düşündüğüm şeylerden koymak istiyorum.selinin eşyalarını bi bavul içinde topluyordum zaten ama şimdi ikisininde aynı olsun istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…