- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.421
nice senelere inşallah canımhihoyyythihoyyyt kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığımla 4ncü yılımıza girdik çok heyecanlıyım akşam beni nasıl bir sürpriz bekliyo bakalım sizinle paylaşmak istedimhihoyyythihoyyyt
evet bende begenıyorum guzel bır soz gercekten
maıl olarak gelıncede gece tek kaldım sıtede dedım sızlerle paylasayım accık bıseyler
en guzelını yapıyorsun sekercıgım valla
ay sorma bebekım dun kuralar cekıldı ogleden sonra aradım aksama nete verırız dedıler onu bekledım sabah aradım 1 saate kadar verırız dedıler sımdı daha yenı eklemısler ondada kıtlenmıs sanırım herkes hucum edınce sayfa acılmıyor sınır geldı sorma uykusuzlukda bır yandan
bugun saat 2dede dıger okulun kurası cekılecek bakalım bu gecede orayı beklerımsenağlamasenağlamasenağlama
ooffff offff omrumu yedıler kıs daha sımdıden anam bu okul derdıyle sonumu hıc hayırlı gormuyom vallahı
dusunen adama es olacam boyle gıderse:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
15 gun rezervasyonda kurtarmaz benı anam artıkın:roflol::roflol::roflol:
onun sacı nasılkıne:roflol::roflol:
hıc takıp etmemde kendısını
sen begendıysen gule gule kullan bebekım
ay sendemı kısss
ya psıkolojık seker yaaa yapma nolur
kardesımde cok yapar ay esım artık dalga gecıyor anaaaaaa sen kımsın lan dıye:roflol::roflol::roflol:sureklı degısıyor valla tanıyamıyorum der hep
canlarım dehset sınırlerım bozuk ve aglamaktan basım agrıdı gozlerım sıstı
elıfımde benımle bırlıkte sabahtan berı net basında ve kuradan yedeklerde bıle yokuz((
yıkıldım resmen yaaaa
ne sanssız yavrum yaaaa
bugunku kuradanda kesın cıkmaz cocugum
cok heveslenınce bısey olmuyor offfffff offffffff
sımdı kızıma nasıl acıklayacagım ben bunu?
gecen senede neden cıkmadım ben dıye cok uzuldu aglamıstı(((
elıfımde benımle bırlıkte sabahtan berı net basında ve kuradan yedeklerde bıle yokuz((
yıkıldım resmen yaaaa
ne sanssız yavrum yaaaa
hepinize çok teşekkürler sonucu merak etmişsiniz
doktorumuz kan tahlili istedi ve sonuçlar güzel çıktı.bide tekrar eeg çekilmesini istedi onun içinde randevu aldık ama ağustosun 17 sine verdiler.3 ay sonrada tekrar kontrole çağırdı.şu an her şey yolunda gözüküyo inş hep öyle olur.
rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün yavrularımızdan ve bizlerdende sağlığımızı almasın.sağlık olmadımı hiç bir şeyin kıymeti yok.
orda sıra beklerken kaç kişiyle konuştum herkezin derdi başka.küçücük çocuklar noroloji kapısında.rabbim herkeze şifa versin
günaydın canımm iyiyiz çok şükür kızlar okumaya gittiler gelirlar az sonra pcyide alırlar elimdenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş bişey çıkmayacak canım zaten düzelmeyede başlamış meleğimizzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar kandiniz mübarek olsun.............
yıkıldım resmen yaaaa
ne sanssız yavrum yaaaa
hihoyyythihoyyyt kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz kocacığımla 4ncü yılımıza girdik çok heyecanlıyım akşam beni nasıl bir sürpriz bekliyo bakalım sizinle paylaşmak istedimhihoyyythihoyyyt
canım benim kıyamam size ya üzülme tatlım hayırlısı olsun bak bizde aynı durumdayız napalım herşeyin hayırlsıı ama sizin 2 bi şansınız var bak inşallah o olur cnm......canlarım dehset sınırlerım bozuk ve aglamaktan basım agrıdı gozlerım sıstı
yıkıldım resmen yaaaa
ne sanssız yavrum yaaaa
hepinize çok teşekkürler sonucu merak etmişsiniz
doktorumuz kan tahlili istedi ve sonuçlar güzel çıktı.bide tekrar eeg çekilmesini istedi onun içinde randevu aldık ama ağustosun 17 sine verdiler.3 ay sonrada tekrar kontrole çağırdı.şu an her şey yolunda gözüküyo inş hep öyle olur.
rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün yavrularımızdan ve bizlerdende sağlığımızı almasın.sağlık olmadımı hiç bir şeyin kıymeti yok.
orda sıra beklerken kaç kişiyle konuştum herkezin derdi başka.küçücük çocuklar noroloji kapısında.rabbim herkeze şifa versin
sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim canım,allah kimseye çaresiz dert vermesin,bende her hastaneye gidişimde çok kötü olurum...hepinize çok teşekkürler sonucu merak etmişsiniz
aslında ben bu kadınıda kocasınıda hiç sevmem ama,güzel giyiniyo kadın yiğidi öldür hakkını yeme
çok üzüldüm senin adına ve yavrunun adına,allah biliyor ya ben kurada çıkarsınız diye umut etmiştim,ama neyse üzülme kaybeden onlar oldu canımopuyorumnanaktancanlarım dehset sınırlerım bozuk ve aglamaktan basım agrıdı gozlerım sıstı
yıkıldım resmen yaaaa
ne sanssız yavrum yaaaa
sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim canım,allah kimseye çaresiz dert vermesin,bende her hastaneye gidişimde çok kötü olurum...
aslında ben bu kadınıda kocasınıda hiç sevmem ama,güzel giyiniyo kadın yiğidi öldür hakkını yemesaçların düz ise bu saçlar çok kullanışlı olur sevvalcik güle güle kullan canım, yok değilse hep fön ister,benim gibi saç özürlüler içinse bu saç modeli tam bir facia olur:roflol:
çok üzüldüm senin adına ve yavrunun adına,allah biliyor ya ben kurada çıkarsınız diye umut etmiştim,ama neyse üzülme kaybeden onlar oldu canımopuyorumnanaktan
boşver canım ya onların kaybı bi başkasının kazancı olacak,elif elif diye çok ağlıycaklar kapında ,sizde yüz vermeyin kıs,sürünsünler zahirşakkıdısagolasın canım benım benım umudum yoktu yıne gecen senede husran olmustum ama bır umut belkı dedım ama yıne yok
hee onlarda kahrolmuslardır sımdı kaybettık elıfı dıye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
keyıflerı bılır valla sekercıgım benım guzel akıllı melegımı ısteyen bulurum ben demı
olmadı zorla yamarım bıyere ayol
acıkta kalmayacakya bu cocuk:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay aglanacak halıme guluyom artık sıyırdım sekerlerrr ben hadı gozunuz aydın:roflol::roflol::roflol::roflol:
zatı gıdesım vardı adamımın yanına bırlıkde dusunuruk artık bundan sonra:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
saka bır yana sagolasın canım benım moral ve destegın ıcın cok cok opuyorum kandılın mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?