Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

talyacım seninkinin mesleği nee aşçımı yoqsaaaa

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
yok canım ahçı değil ama damak tadı çok iyidir,et ve balık ürünlerini iyi yapar bana diğer işlerimdede çok yardım eder,12 senelik evliyim çalıştığı zamanlar hariç onsuz yemek yaptığım çok nadirdir...canım kocam benim:1hug:

ahh ahh nerde o eski günler:)))))

EVLENME TEKLİFİ

Osmanlı zamanında bir adam bir bayanın karşısına geçer der ki ;

"-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce
size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek
değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası
tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i
izdivacınıza talibim!.."

Bayan da cevaben der ki ;
"-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten
terk-i hayat edersiniz..."

slm kızlar biz komşularla dışarda semaver çayı içtik yeniş girdik eve herkes çok tatlı sanırım burdada amasyadaki gibi güsel dostlarım olcak......

hahahaa koptummm yaaaaaaaaaaaaa

ay ne guzel canım hadı gule gule sakla bebekımde kızcelerımız ılerde gorsunler bende bebeklıklerınden berı herseylerını saklıyorum o kadar cokkı en sonunda vakumlu posetlerden aldım hepsını ıcıne yerlestırdım havasını aldım ıncecık yer kaplamayan cok rahat bısey oldu hem sararmıyor nemlenmıyor yıllarca beklıyor kuculenlerı onun ıcıne dolduruyorum.
kolay gelsın sekercıgım sanada

elimde değilki vakit yaklaştıkça daha da çok sıkılıyorum.inşallah canım dualarım kabul olur....

canım benım cok ıyı anlıyorum bebegım senı
rabbım yardımcın olsun ınsaallah az kaldı canım sabret gececek ınsaallah bu haftada
dualarım senınle canım benım
guzel haberı alınca bak bosa endıselenmısım dıyeceksın bebekım
bıraz daha sakın ol ok::)
opuyorum senı bebegım

sanırım benimde kızım olcak :):)

oh ohh hayırlı olsun sımdıden ınsaallah
saglık sıhhatle dogsun melegımız
sızlere bagıslasın ınsaallah rabbım

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy yok ben ıstemem ne eskı gunlerı kıssssssss
aaaaaaa cok sıkıcı vallahı suna bak
ınsan bayılıverıyor teklık edene kadar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc tarzım degıl benım boyle seylerrrrrrrr
ıyıkı o devırde yasamamısım ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
romantızme bak yaaa kucuk bır aıle bacası tutturmek ıstıyormus:roflol::roflol::roflol:
mahrem suratınızı gorunce kalbıne bısey olmus :roflol::roflol::roflol:
ılahı kıss talyaam pek guldurdun yafrus sagolasın paylasımın ıcın bebekım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar biz komşularla dışarda semaver çayı içtik yeniş girdik eve herkes çok tatlı sanırım burdada amasyadaki gibi güsel dostlarım olcak......

yafrusummm benımmm sen guzelsın bebekım tabıkı guzel dostluklar olacak sekercıgım
hadı gozun aydın bebekım amasyayı unutamazsın ama en azından cok canın sıkılmayacak
senın adına cok sevındım canım benımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gunaydınlar dılıyorum canlarım benım hepınıze
guzel bır gun dılıyorum
hayırlı cumalar olsun ınsaallah hepınıze
meleklerım nasıllar keyıflerı yerındedır ınsaallah
masaallah gece gece sohbet guzelmıstı ama kacırmısım
sabah 7cı olan kucuk cadım kalktı geldık yıne offf offff aksam olmuyor yaaa bu kadar erken uyanıncada.yıne bugun oglen acıklanacak sanırım sonuclar ama hıc umrumda degıl canlarım dun o kadar uzuldum agladımkı yuzum ınsanlıktan cıktı resmen.
gece karar verdım bugunkı sonuc ne olursa olsun sonuc asla uzulmeyecegım kızım ıcın hayırlısı neresıyse orası olsun ınsaallah.
cayımı demlemeye gıdıyorum cay olurkende ortalıgı toparlayım barı makıne bosalacak mutfakta
hadı byeee gelırım sız uyanana kadar :)))

talyam kamılem sekerler gunaydınlarrr
kos annecıgı bak bakalım nıye aglıyormus nazımız:))
ay bunlar adlarının hakkını verıyorlar demı kıssss
senınkıde nazlımı:))
benımkı akıllı uslu kolay bır bebek ama ıllakı cılvelenıp nazlanacak bana
kızdırıyor bazen sonrada dudaklarını muck muck yapıp gozlerının ıkısını kırpıp gelıp yapısıyor dudagıma gonlumu almayı becerıyor yıne
cok fena ay cılvelı ısvelı aynı anası:)))))

sekercıkler elıfımde uyandı bız kahvaltı yapmaya gıdıyoruz
kahvaltı sonrası da bır banyo yapacagım kızlarımla bırlıkte accık oynasalım soyle cıbı cıbı yapıp yıkanıp mısler gıbı kokup gelelım baska ısım yok bugun
gorusmek uzere kıb byeee canlarım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…