Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın canımm,afiyet olsun yarasın canım yedilerinizzzzkaydirigubbakcemile3ohh sonrasıda misler gibi kokacaksınız demek ne güzellopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim canım biraz sıkkın canım aferdesiniz ama küçük abtestini yaparken halimem canım acıdı azcıkta kan geldi dedi sanırım idrar yollarını enfeksiyon kapmış onu dr götüreceğim,ilk anlatışında bir korktum ki sorma allah korusun adet mi oldu diye aklım çıktı sanki daha yaşı ne ki diye :1no2:hakkımızda hayırlısı

canım benım cok gecmıs olsun bebegım
gotur bakalım ıhmal etmeyın canım elıfde sabah anne ıshal olmusum dedı
sanırım salgın var canım yaaaa
bende patates haslıyorum sımdı
cok cok gecmıs olsun
ay dur kıss ne adetı anam daha yası kacc
beklesın daha bırde reglılerını cemeyız valla sımdı:roflol::roflol::roflol:

canlarım cok mutluyum cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
ılk kayıt yaptırdıgım yerden kuradan cıkmısız netten bakındım daha acıklanmamıstı okulu aradım telde soyledıler ve elıf cıktı dedıler
ay telefonda agladım resmen kadında sakın olun lutfen dedıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl mutluyum nasıl anlatamam sızlere hemen sızlerle paylasmak ıstedım
elıfde babasını anneannesıgılı aradı hemen sevıncten
bende arkadasımı arıyordum ben soyleyecegım dedı onu aradı onunlara konustu
banyoya gırıp sımdı keyıf banyosu yapacagız bız sekerler
gorusmek uzere
hepınızı cok cok sevıyorum herkesten allah razı olsun dualarınızı eksık etmedınız yavrumdan
ınsaallah hayırlısı olur kızım ıcın.
ay cok mutluyum yaaaaaaa
bırde sınıf 5 kısı 2 kız 3 erkek sanırım daha ılgılı olur ogretmenler az sayıda ogrencı var kızım ıcınde ıyı olacak uysal bır cocuk zaten cok hırpalanmaz dıye dusunuyorum
yanılıyormuyum acaba tecrubelerınızı paylasırmısınız benımle sekercıkler?

günaydın ne güzel bir haber bu sabah sabah ,inan elifim ve senin adına çok sevindim canım bence daha iyi olur sınıfın kalabalık olmaması.
çok çok öpüyorum sizi ama özelliklede elifimiŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın minik kuşlarım avatar süperrrrrrr

sagol canım benım o benım askumm yaaaa
oluyorum onun ıcın
kendımı ne zaman kotu hıssetsem onu dınler bakınır kendıme gelırım
dedım accık gozum gonlum acılsın dıye degıstırdım
sende bendensın sanırım seker yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

sagolasın canım benım allah razı olsun arkadasım
ınan cok cok sevındım
sabahcı olarak alıyoruz 2004lulerı demıslerdı ılk gun gıttıgımde once uzuldum ama napayım ogleden sonrada uyur dınlenır dıye dusunuyorum dunde okadar aglayınca bugun sabahcı olması bıle sevındırıcı geldı :roflol::roflol:
sagolasın teyzesı opucugunu soyledım oda senı cok cok opuyormus cok tesekkur edıyormus sevındıgın ıcın mutlulugunu paylastıgın ıcın
ıletmemı soyledıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizbunlar elıfden sanaymıs teyzesı:kedi:kaydirigubbakcemile3hihoyyyt:asigim:turkbayragizemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

günaydın günaydın günaydın
hayırlı cumalar canlarım nasılsınız

ben kahvaltı yapmaya gidiyorum,sonra görüşürüz

gunaydın canım
afıyet bal seker olsun yafrus bızde yıkandık dısarı cıkacagız
kızlarım cok mutlular elıf bısıklet surmeye gıdecekmıs
yarında skoter alacagız kızıma uzun zamandır sallıyordum uzmezsen alırım dıye sımdı zamanı bence
dun uzuldu dıye zaten alacaktım gonlu olsun dıye hafta sonunu beklıyordum ama bugunde sevınınce buda kura hedıyen dıye alıyorum
her halukarda farz oldu bana almak:roflol::roflol::roflol:
gercı kendı parası var bırıktırdıgı aylardır bozuklukları topluyordu anneanneden benden 70 lırası olmus ıyı kalıtelısınden alayım bır tanede sevınsın bebegım
haydı gorusmek uzere kıb hepınızı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın şekerler? Nasılsınız. Baya mesajlar birikmiş. Ben de onları okudum geldim bir iki satır da ben yazayım dedim. Dün ben de eltmin günündeydim. Güzel geçti. Dün uzun zamandan beri görüşmediğim yüksek okuldan bir arkadaşım aradı. Birbirimizin telefonlarını kaybetmiştik. Beni bulmak için ne kadar çok uğraştığını anlattı. Arkadaşlardan zincirleme olarak bulmuş beni. Ben de ondan diğer arkadaşların numaralarını alıcam. Eski arkadaşlar yeniden görüşmeye başlayacağız. Çoookkk mutluyummm...

günaydınnnn
miniğim hadi hayırlı olsunnnn
minik bişey daha diycem yavruşumm böyle yakışuklu adamı avatarına koymaaa
oyy oyyyyyyy oyyyyyyyy
sabah sabah tarkan kardeşimi gördüm gözüm gönlüm açıldı beeeeeee

ecrin senin adına sevindim ne güzel olmuş

miniğim sevmemmi ahh ahh diyorum anladın sen :)))

kübrabetül canım kübra nasıl sen nasılsın

Canımmm hadi gözün aydın. İlk mesajını görünce çok üzülmüştüm. Ama sonradan senin adına o kadar sevindim ki! Rabbim her daim bahtını açık etsin kızının. Güzel bir gelecek nasibetsin. Ama sana biraz kızdım annesi. Kızının yanında kendini çok yıpratmışsın. Böyle yapmamalısın. O da çok etkilenmiştir senin bu halinden. Neyse sonuçta mutlu haberi almana çok sevindim. zemuszemus sositososito hihoyyyt

Canım senin de yeni saçın hayırlı olsun. Yeni imaj iyi olur. Kendini farklı hissedersin. Yenilenmiş hissedersin... Güle güle kullan yeni saçını. Model de hoşmuş hani. Ben senin yerinde olsam avatarıma koyardım modeli...
yerimseniben

güzel fikir sağol şimdi avatarıma koycemm victoria gacısınıııı

ecrin senin adına sevindim ne güzel olmuş

miniğim sevmemmi ahh ahh diyorum anladın sen :)))

kübrabetül canım kübra nasıl sen nasılsın

Evet canım yaaa! Öyle iyi oldu ki. Tam da zamanında oldu. Bu aralar pek bi moralsizdim. Çok güzel moral takviyesi oldu bana da...

sevvalcik .!.:
selam ecrin bende burdayımmmmmmmmm

Selam canımmm... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Hoşgeldin sen deee...

Kızlar belenayın ne sorunu vardı? Neyi takıyo kafasına anlamadım? ınşaallah hamileliği ile ilgili falan bir sorunu yoktur. Bu arada geçmişi okudum ama umarım karıştırmıorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…