Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

Canım çok geçmişolsun sana da.

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sevvalcik, Ecrin_Ceylin

hoşgeldin misafir kardeşşş
sende banlanan arkadaşlardamısınn yoqsa kaçak yolşculuk etmeye gelmiş bi erkekmisinnn

cevapda yazamıyon dimi yazık acıdım bak şimdi sanaa

izabelle nin evlilik yıldönümüydü ve süpriz bekliyodu sanırım süprizler yüzünden kk nın yolunu unuttuu:jeyyar::jeyyar:

ecrin senin adına sevindim ne güzel olmuş

miniğim sevmemmi ahh ahh diyorum anladın sen :)))

kübrabetül canım kübra nasıl sen nasılsın

sağol canım bende kübra da iyi çok şükür,dün sonuçlar temiz çıkınca rahatladım.şimdi tekrar EEG çekilecek o da iyi çıkarsa dahada rahatlıcaz.
sen ve meleğin nasılsınız ŞenizŞenizŞeniz

haticecim sonuçların temizmi çıktıgeçmişi fazla okumamaışım kaçırmışım bunu sanırımmm
hadi gözün aydınnnnnnnn
allah bi daha yaşatmasınnnn

Kızlar belenayın ne sorunu vardı? Neyi takıyo kafasına anlamadım? İnşaallah hamileliği ile ilgili falan bir sorunu yoktur. Bu arada geçmişi okudum ama umarım karıştırmıorumdur.

canım belinayın 3 lü tarama testinde değerler yüksek çıkmıştı.karnından su alındı onun sonucunu bekliyo onun çin telaşlanıyo ama allahın izniyle sonuçları temiz çıkacak.dualarımızı eksik etmiyoruz bizde arkadaşımızdan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşım hoşgeldin ben iyiim kendi adıma sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin mihrişşimmmm

haticecim sende burdasın gördüm gördümmmmm

burdayım ya,arada kızlar birbirine giriyo onları ayırıp yine geliyorum buraya:roflol:

İnşaallah temiz çıkar yaa! Bazen doktorlar boş yere telaşlandırıyolar insanı. Üzmesin tatlı canını. Kıyamam ben onaaa!

haticecim sonuçların temizmi çıktıgeçmişi fazla okumamaışım kaçırmışım bunu sanırımmm
hadi gözün aydınnnnnnnn
allah bi daha yaşatmasınnnn

evet canım temiz çıktı yalnız havale ilacını 2 sene kullanmamız gerekiyomuş.1 den fazla havale geçirdiği için.kullanırız yeterki yavrum bi daha hastalanmasın.
çok şükür şimdilik başka bi sorun gözükmüyo.
amiin canım rabbim kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

Çok geçmişolsun canım. İnşaallah o da iyi çıkar.

sağol amiiiinn canım,daha önce çektirdik temiz çıkmıştı.ama belirli aralıklarla çektirmemiz gerekiyomuş.2 sene kontrol altında olcakmış kuzum.

amin canım:Saruboceq:kızının sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canım
ay ne güzel düşünmüşsün talyacım
bende kızlarımın beğendiğim küçülen kıyafetlerini anı olsun diye kaldırıyorum ama diğerleri aklıma gelmemişti bana fikir vermiş oldun sağol canım yerimseniben

aman ihmal etme kamilecim inşallah önemli bişeyi yoktur kızının

bende çok sevindim miniğim:1hug::1hug:
bak sen kendini boşu boşuna hırpaladın ağlayıp durdun:gitme:
meleğimiz çıktı kuradan hadi gözünüzaydın canım
her ikinizide öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gözün aydın miniğim bak üzülecek birşey yokmuş herşey yoluna girer elbet yeterki sağlık olsunkaydirigubbakcemile5

saol canım benim amasyayı hiç unutamam orası bambaşka ama hayat devam ediyor.............

ayy canım nasıl sevindim anlatamam sanki rüyanaz çıktı öle sevindim yani çok mutlu oldum canım elifimi benim için öp annesi ...canım sınıf 5 kişi demişsin özel mi gönderdin sen ücret ne kadar bende en son çare sabaha göndercem rüyayı napayım..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…