- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #27.501
günaydın canımm,afiyet olsun yarasın canım yedilerinizzzzkaydirigubbakcemile3ohh sonrasıda misler gibi kokacaksınız demek ne güzellopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim canım biraz sıkkın canım aferdesiniz ama küçük abtestini yaparken halimem canım acıdı azcıkta kan geldi dedi sanırım idrar yollarını enfeksiyon kapmış onu dr götüreceğim,ilk anlatışında bir korktum ki sorma allah korusun adet mi oldu diye aklım çıktı sanki daha yaşı ne ki diye :1no2:hakkımızda hayırlısı
ecrin senin adına sevindim ne güzel olmuş
miniğim sevmemmi ahh ahh diyorum anladın sen :)))
kübrabetül canım kübra nasıl sen nasılsın
izabelle nin evlilik yıldönümüydü ve süpriz bekliyodu sanırım süprizler yüzünden kk nın yolunu unuttuu:jeyyar::jeyyar:
sağol canım bende kübra da iyi çok şükür,dün sonuçlar temiz çıkınca rahatladım.şimdi tekrar EEG çekilecek o da iyi çıkarsa dahada rahatlıcaz.
sen ve meleğin nasılsınız ŞenizŞenizŞeniz
Kızlar belenayın ne sorunu vardı? Neyi takıyo kafasına anlamadım? İnşaallah hamileliği ile ilgili falan bir sorunu yoktur. Bu arada geçmişi okudum ama umarım karıştırmıorumdur.
günaydın hanımlar
nasılsınız bakalım umarım herkes iyidir
herkese güzel bir gün diliyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin mihrişşimmmm
haticecim sende burdasın gördüm gördümmmmm
canım belinayın 3 lü tarama testinde değerler yüksek çıkmıştı.karnından su alındı onun sonucunu bekliyo onun çin telaşlanıyo ama allahın izniyle sonuçları temiz çıkacak.dualarımızı eksik etmiyoruz bizde arkadaşımızdan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın arkadaşım hoşgeldin ben iyiim kendi adıma sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
burdayım ya,arada kızlar birbirine giriyo onları ayırıp yine geliyorum buraya:roflol:
haticecim sonuçların temizmi çıktıgeçmişi fazla okumamaışım kaçırmışım bunu sanırımmm
hadi gözün aydınnnnnnnn
allah bi daha yaşatmasınnnn
Çok geçmişolsun canım. İnşaallah o da iyi çıkar.
amin canım:Saruboceq:kızının sonuçlarının iyi çıktığına sevindim canımhepinize çok teşekkürler sonucu merak etmişsiniz
doktorumuz kan tahlili istedi ve sonuçlar güzel çıktı.bide tekrar eeg çekilmesini istedi onun içinde randevu aldık ama ağustosun 17 sine verdiler.3 ay sonrada tekrar kontrole çağırdı.şu an her şey yolunda gözüküyo inş hep öyle olur.
rabbim şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine bütün yavrularımızdan ve bizlerdende sağlığımızı almasın.sağlık olmadımı hiç bir şeyin kıymeti yok.
orda sıra beklerken kaç kişiyle konuştum herkezin derdi başka.küçücük çocuklar noroloji kapısında.rabbim herkeze şifa versin
ay ne güzel düşünmüşsün talyacımarkadaşlar bugün ikea dan 2 büyük kutu aldım biri selin biri naz için.evlendiklerinde kendilerine vermek üzere.İçlerine kızların ilk giysilerini ilk ayakkabılarını,bi tutam saç,aşı kartları vs vs özel olduğunu düşündüğüm şeylerden koymak istiyorum.selinin eşyalarını bi bavul içinde topluyordum zaten ama şimdi ikisininde aynı olsun istiyorum...
aman ihmal etme kamilecim inşallah önemli bişeyi yoktur kızınıngünaydın canımm,afiyet olsun yarasın canım yedilerinizzzzkaydirigubbakcemile3ohh sonrasıda misler gibi kokacaksınız demek ne güzellopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim canım biraz sıkkın canım aferdesiniz ama küçük abtestini yaparken halimem canım acıdı azcıkta kan geldi dedi sanırım idrar yollarını enfeksiyon kapmış onu dr götüreceğim,ilk anlatışında bir korktum ki sorma allah korusun adet mi oldu diye aklım çıktı sanki daha yaşı ne ki diye :1no2:hakkımızda hayırlısı
canlarım cok mutluyum cooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk
ılk kayıt yaptırdıgım yerden kuradan cıkmısız netten bakındım daha acıklanmamıstı okulu aradım telde soyledıler ve elıf cıktı dedıler
ay telefonda agladım resmen kadında sakın olun lutfen dedıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nasıl mutluyum nasıl anlatamam sızlere hemen sızlerle paylasmak ıstedım
elıfde babasını anneannesıgılı aradı hemen sevıncten
bende arkadasımı arıyordum ben soyleyecegım dedı onu aradı onunlara konustu
banyoya gırıp sımdı keyıf banyosu yapacagız bız sekerler
gorusmek uzere
hepınızı cok cok sevıyorum herkesten allah razı olsun dualarınızı eksık etmedınız yavrumdan
ınsaallah hayırlısı olur kızım ıcın.
ay cok mutluyum yaaaaaaa
bırde sınıf 5 kısı 2 kız 3 erkek sanırım daha ılgılı olur ogretmenler az sayıda ogrencı var kızım ıcınde ıyı olacak uysal bır cocuk zaten cok hırpalanmaz dıye dusunuyorum
yanılıyormuyum acaba tecrubelerınızı paylasırmısınız benımle sekercıkler?
ılk kayıt yaptırdıgım yerden kuradan cıkmısız netten bakındım daha acıklanmamıstı okulu aradım telde soyledıler ve elıf cıktı dedıler
ay telefonda agladım resmen kadında sakın olun lutfen dedıııııı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gorusmek uzere
hepınızı cok cok sevıyorum herkesten allah razı olsun dualarınızı eksık etmedınız yavrumdan
ay cok mutluyum yaaaaaaa
bırde sınıf 5 kısı 2 kız 3 erkek sanırım daha ılgılı olur ogretmenler az sayıda ogrencı var kızım ıcınde ıyı olacak uysal bır cocuk zaten cok hırpalanmaz dıye dusunuyorum
saol canım benim amasyayı hiç unutamam orası bambaşka ama hayat devam ediyor.............ay ne guzel canım hadı gule gule sakla bebekımde kızcelerımız ılerde gorsunler bende bebeklıklerınden berı herseylerını saklıyorum o kadar cokkı en sonunda vakumlu posetlerden aldım hepsını ıcıne yerlestırdım havasını aldım ıncecık yer kaplamayan cok rahat bısey oldu hem sararmıyor nemlenmıyor yıllarca beklıyor kuculenlerı onun ıcıne dolduruyorum.
kolay gelsın sekercıgım sanada
canım benım cok ıyı anlıyorum bebegım senı
rabbım yardımcın olsun ınsaallah az kaldı canım sabret gececek ınsaallah bu haftada
dualarım senınle canım benım
guzel haberı alınca bak bosa endıselenmısım dıyeceksın bebekım
bıraz daha sakın ol ok::)
opuyorum senı bebegım
oh ohh hayırlı olsun sımdıden ınsaallah
saglık sıhhatle dogsun melegımız
sızlere bagıslasın ınsaallah rabbım
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy yok ben ıstemem ne eskı gunlerı kıssssssss
aaaaaaa cok sıkıcı vallahı suna bak
ınsan bayılıverıyor teklık edene kadar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hıc tarzım degıl benım boyle seylerrrrrrrr
ıyıkı o devırde yasamamısım ay:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
romantızme bak yaaa kucuk bır aıle bacası tutturmek ıstıyormus:roflol::roflol::roflol:
mahrem suratınızı gorunce kalbıne bısey olmus :roflol::roflol::roflol:
ılahı kıss talyaam pek guldurdun yafrus sagolasın paylasımın ıcın bebekım
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yafrusummm benımmm sen guzelsın bebekım tabıkı guzel dostluklar olacak sekercıgım
hadı gozun aydın bebekım amasyayı unutamazsın ama en azından cok canın sıkılmayacak
senın adına cok sevındım canım benımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gorusmek uzere
ay cok mutluyum yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?