Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

geçmiş olsun canım...neyin var:uhm:

Sağol canımcım. Bende eklem romatizması var. Aylardır ilaç kullanmadan sabrediyorum ağrılara. Bu aralarda ağrılarım biraz daha fazlalaştı. Sanırım artıyor romatizmam. 7 gündür doktorumun tavsiyesiyle ilacıma başladım. Ama hiç bir etkisi olmadı. Ağrılar aynen devam ediyor. Son umudumu da böyle kaybettim bu gün. Sabahtan beri ağlıyorum. Çok ağrım var...

Sağol canımcım. Bende eklem romatizması var. Aylardır ilaç kullanmadan sabrediyorum ağrılara. Bu aralarda ağrılarım biraz daha fazlalaştı. Sanırım artıyor romatizmam. 7 gündür doktorumun tavsiyesiyle ilacıma başladım. Ama hiç bir etkisi olmadı. Ağrılar aynen devam ediyor. Son umudumu da böyle kaybettim bu gün. Sabahtan beri ağlıyorum. Çok ağrım var...

canım tabiki doktorum verdiği ilaçlar hafif dozdadır o yüzden işe yaramamış olabilir bence doktoruna danış bence belki ilaçlarını değiştirir.allah sabır versin canım hem hamilelik hemde ağrı çok zordur eminim.öpüyorum canım.tekrar geçmiş olsun.

canım tabiki doktorum verdiği ilaçlar hafif dozdadır o yüzden işe yaramamış olabilir bence doktoruna danış bence belki ilaçlarını değiştirir.allah sabır versin canım hem hamilelik hemde ağrı çok zordur eminim.öpüyorum canım.tekrar geçmiş olsun.

Teşekkürler canım... Evet çok zor. Psikolojik olarak da çok yıpranıyorum... Evden dışarı çıkamamak, hiç bir işini yapamamak çok bunaltıcı. Galiba depresyona giricem yakında... senağlama

çok geçmiş olsun canım...sakın bunalım depresyon lafı etme canım:olmaz:
bizim topikteki hanımlara yakışmıyo bu söz
inşallah doğumundan sonra iyi bir tedaviyle tam olarak iyileşirsin canım o zamana kadar sabretyerimseniben

kızlar benim çok yakın bi arkadaşım oğluna sünnet yapacak bugün,saat 12:00 de başlıyacak.bende erken kalktım ki ancak hazırlanırım.şimdi ojelerimi çıkardım,doğru duşa giricem,sonra kahvaltı faslı onuda bi çırpıda halledip saçıma başıma bakmam lazım,sonra kızları giydiricem,kendimde giyinip çıkıcam inşallah..ne dersiniz yetişirmiyim..kaydirigubbakcemile2
geldikten sonra görüşürüz artık,herkese çok güzel bir haftasonu diliyorumopuyorumnanaktan

sana iyi eğlenceler canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh herkes gezmede bi ben mi evdeyim ya.......
yok canım yalnız değilsin bende evdeyim:çok üzgünüm:
günaydınnn iyi hafta sonları şekerlerrr
meleklerimi ve sizleri çok öpüyorumm
çıkmadan önce sizlere sesleneyimdedimm sizleri çok seviyorummmm
görüşmek üzereee öpüldünüzzzzz nanaktannnnn))))))))))))))))))

iyi eğlenceler size canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım,anne olmak ne kadar zor her zorluğa acıya katlanıyosun evlat için.
inş yavrun sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde dünyaya gelir,anne babasına vatanına hayırlı evlat olur
canım belinayın dediği gibi doktor ilacın dozajını düşük vermiş olabilir.doktorunla görüşmen faydalı olur belki.

peki o zamana dek sanada bi erkege benziyo bi kıza benziyor dedilermi hiç...yada göstermedigi için kızdır bu dedilermi...hihoyyyt

canım benim büyük kızım da göstermedi son ayıma kadar ama hep kıza benzediğini söylemişlerdi.velhasıl kız oldu.
bide görümcem 7 aylık hamileydi doktora birlikte gitmiştik % 80 kız demişti doktor.8. ayda gittiğimizde erkek dedi vede öyle oldu.
canım kız yada erkek salıklı bir şekilde dünyaya gelsinlerde en önemlisi o.
ben küçük kızıma hamileyken doktorumuz problem olduğunu söylemişti.çok şükür sağlıklı dünyaya geldi ama o üzüntü yetti hepimize.allah kimseye yaşatmasın

napıonuss kızlar kızımla dışarı çıktık bisiklet sürdük sonta eve geldik boyasma yaptık şimdi dinlenio uyuyacak bende size bakim dedim............

iyiiz ruyacım oohh kızınla güzel vakit geçirmişsiniz.ben bugün evdeydim,kızların arkadaşları geldi evde oynadılar.şimdide kayınvalideme misafir gelcekmiş bozüyükten oraya çıkcam

ıyı aksamlar herkese
ecrın canım benım gecmıs olsun bebegım
allah yardımcın olsun ınsaallah canım yaaa
ama moralını cok bozma bebegım ıyıce sıkıntı yaptıkca agrıların cogalır
en kısa surede sıfa versın rabbım ınsaallah
gulzeynom canım hosgeldın sekercıgımmmm
hadı bakalım yafrusss dınlen tatıle cıkta seker
bende ınsaallah agustos 1 dıyınce kacacagım bır aksılık olmazsa
herkese ıyı aksamlar dılıyorum cok yorgunum hemen yatacagım
byeeeee

iyi gecelerrr şekerlerrr
güzel birgün geçirdikk pcye ekleyince fotolarını kızların koyarım
bugün çok mutlu oldu meleklerimmm
sizler nasılsınız
ecrincim acil şifalar canımmm

selam kızlar bugün saat 2 de eve bakmaya geleceklermiş
bende yaslıktan tekrar geri geldim .
sizler nasılsınız :)

hayırlısı olsun canım,biz iyiiz evde sıcakla boğuşuyoruz
sen,efe,sezen iyisiniz inş.öpüyorum canım kokulusundan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaslar:teytey::teytey::teytey::teytey:
Herpinize iyi haftasonları
Birkac gün annemlere kactık döndükkaydirigubbakcemile4
Allah nasip ederse 6 temmuzdan sonra uzun bi tatil bizi bekliyorkaydirigubbakcemile4
Hepinize tesekkür ederim güzel dogum günü dilekleriniz içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eeeee ben yokken neler yaptınız bakayım? :uhm::uhm::uhm:Gecmişe biraz baktım ama hepsini okuyamadım:enbuyukkk:

hoşgeldin canımcım,nasıl geçti baba evindeki günlerin teyzemler nasıllar iyilermiydi.
ohh gezin bakalım biz evde sıcaktan bunalalım:umursamaz::umursamaz:
şaka bi yana size iyi eğlenceler,bizim yerimizede tatil yapın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

iyi geceler kızlar bir bes dakikalığına uğradım islerimi biterimiyorumki söyle aheste aheste ayaklarımı uzatıp sohbete katılayımmafoldumbenmafoldumben

Back
X