• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

hanımlar akasya durağını izledim sonrada hamaratlığım tuttu banyoyu yıkadım makineye çamaşır attımkaydirigubbakcemile3
şimdide sizlere bakayım dedim bugün pek giren olmamış:gitme:
burda bu gece serin bir hava var sositosositokaçgündür yanıyodu buralar şimdi biraz serinledikzemuszemusinşallah birkaç gün devam eder bu serinlik

geçmiş olsun ecrin-ceylin dikkat et kendinea.s.
iyi geceler melek anneler sünnet şölenindeydim
bugün çok güzel geçti kurtlarımızı döktükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım,anne olmak ne kadar zor her zorluğa acıya katlanıyosun evlat için.
inş yavrun sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde dünyaya gelir,anne babasına vatanına hayırlı evlat olur
canım belinayın dediği gibi doktor ilacın dozajını düşük vermiş olabilir.doktorunla görüşmen faydalı olur belki.

Sağolasın canım. İnşaallah... İlacın dozunu artırabilir ama bu kez de ben kullanmak istemem. Ne olur ne olmaz. Bebeğime bir zarar verebilir. Bebeğimin hatrına herşeye katlanmak zorundayım. Bu gün hiç bir faydasını görmediğim için bıraktım ilacı. Doğuma kadar bir daha kullanmamaya karar verdim. Fikrim yeniden değişir mi bilemiyorum. Ama ağrı çeksem de bu şekilde daha huzurlu olduğumu farkettim. Annelik yolunda ilk adımlarım bunlar. Anne olmak kendinden vazgeçmekmiş. Anneciğimin değerini daha çok anlıyorum şimdi. opuyorumnanaktan

ıyı aksamlar herkese
ecrın canım benım gecmıs olsun bebegım
allah yardımcın olsun ınsaallah canım yaaa
ama moralını cok bozma bebegım ıyıce sıkıntı yaptıkca agrıların cogalır
en kısa surede sıfa versın rabbım ınsaallah
gulzeynom canım hosgeldın sekercıgımmmm
hadı bakalım yafrusss dınlen tatıle cıkta seker
bende ınsaallah agustos 1 dıyınce kacacagım bır aksılık olmazsa
herkese ıyı aksamlar dılıyorum cok yorgunum hemen yatacagım
byeeeee

iyi gecelerrr şekerlerrr
güzel birgün geçirdikk pcye ekleyince fotolarını kızların koyarım
bugün çok mutlu oldu meleklerimmm
sizler nasılsınız
ecrincim acil şifalar canımmm

Sağolun kızlar... Dualarınızı eksik etmeyin...

geçmiş olsun ecrin-ceylin dikkat et kendinea.s.
iyi geceler melek anneler sünnet şölenindeydim
bugün çok güzel geçti kurtlarımızı döktükkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öptüm hepinizi melek anneler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sağolasın canım. Ne güzel. Hoş bir gün olmuş senin için... İyi geceler dilerim canım... opuyorumnanaktan

MERHABA
HERKEZE İYİ SABAHLAR meleklerın guzel annelerı :) uzun zamandır buraya yazamadım :( hhayatımdakı hıc bısey duzgun gıtmıyor kızımın saglıgı hariş
evliligm sallantıda eşim aram çok bozuk berbat hata bilmiyorum sonumuz ne olurr ama inşlalh iyi olur çok mutsuzum ::(

gunaydınlar dılıyorum herkese sekercıkler sabah 8de uyandı kızlar bende uykumu almısım 7de uyandım sızlere bır bakayım dedım
kahvaltı sonrası market alısverıs derken elıfım yenı scooter ını surecek heveslıyaaa onu dısarı cıkaracagız vs..
herkese guzel bır pazar dılıyorum canlarım gorusmek uzere ınsaallah

MERHABA
HERKEZE İYİ SABAHLAR meleklerın guzel annelerı :) uzun zamandır buraya yazamadım :( hhayatımdakı hıc bısey duzgun gıtmıyor kızımın saglıgı hariş
evliligm sallantıda eşim aram çok bozuk berbat hata bilmiyorum sonumuz ne olurr ama inşlalh iyi olur çok mutsuzum ::(

selam canım
canım oyle soyleme yaaaa
bak kendın dıyorsun kızımın saglıgı harıc dıye
rabbım saglık versın gerısı bos sekercıgım
esınle konusarak sorunlarınızı halledebılırsınız ama bılıyorumkı erkekler bızlerı anlamıyor ve konusmayı sevmıyorlar
orta yolu bulmaya yada bıraz relax olmaya calıs
sorun ne bılmıyorum ama ınan bız kadınlar cok kucuk seylerı takıp dert edıyoruz
beklentılerımız buyuk oluyor evlılıkten eslerden bunları goremedıgımızdede hayal kırıklıkları oluyor
kendını dınle bıraz.bır kagıt al elıne ortadan cız kagıdı bır yana evlıgılındekı artıkları bır yana eksılerı yaz kendın gor.
emınım guzel cookk sey paylastınız ve fazla gelecektır.
ben hayatımla ılgılı yaparım bazen dusuncelerım karmasık oldugunda kayıt kalemı alırım elıme hayatın bana verdıklerı veremedıklerı benım hayattan aldıklarım almadıklarım dıye.
guzel bır yontem bence denemeye deger

iyiiz ruyacım oohh kızınla güzel vakit geçirmişsiniz.ben bugün evdeydim,kızların arkadaşları geldi evde oynadılar.şimdide kayınvalideme misafir gelcekmiş bozüyükten oraya çıkcam
evet canım öyle oldu.............
MERHABA

slm canım ne olursa olsun hayata güzel bak cnm herşeyin hayırlısı.......
günaydın kızlar dün akşam elektrikler kesildi pc açıktı bi gitti bi daha çalışmadı sabah deneyim dedim çalıştı şimdi neyse grş kızlar kocişkom kahvaltıya gelio şimdi........ona börek yapotım sabah ....

Günaydın melek anneleri
Hepinize güzel bir pazar diliyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ıyı aksamlar herkese
ecrın canım benım gecmıs olsun bebegım
allah yardımcın olsun ınsaallah canım yaaa
ama moralını cok bozma bebegım ıyıce sıkıntı yaptıkca agrıların cogalır
en kısa surede sıfa versın rabbım ınsaallah
gulzeynom canım hosgeldın sekercıgımmmm
hadı bakalım yafrusss dınlen tatıle cıkta seker
bende ınsaallah agustos 1 dıyınce kacacagım bır aksılık olmazsa
herkese ıyı aksamlar dılıyorum cok yorgunum hemen yatacagım
byeeeee
Canım sagolasın hosbulduk

hayırlısı olsun canım,biz iyiiz evde sıcakla boğuşuyoruz
sen,efe,sezen iyisiniz inş.öpüyorum canım kokulusundan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canımcım,nasıl geçti baba evindeki günlerin teyzemler nasıllar iyilermiydi.
ohh gezin bakalım biz evde sıcaktan bunalalım:umursamaz::umursamaz:
şaka bi yana size iyi eğlenceler,bizim yerimizede tatil yapın:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Hosbulduk canım babaevi rahattı tabiki
Annemlerde iyiler kızkardesimin kızına bakıyo
Pek cimcime bisey 1,5 yasında aklını erdirmediği bişey yok bizimkilerlede iyi anlasıyorlar cok güzel oynadılar güzel vakit gecirdiler:emir_bebek:gamyoncuiremsugamyoncuiremsuhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5zemuszemus

günaydınnnn hayırlı sabahlarrrr
güzel bir pazar diliyorumm
alya&ardacım hakkınızda hayırlısı canımm minikkuşlarımın dediği gibi artı eksileri yaz ki göreceksin herşey daha da kolaylaşacakk yüreğini serin tut ki iyi şeylerr seni bulsunnn

yeğenim kahvaltıyı bizde yapacağım diye tuturmuş halime onu almaya gitti,kerata dün bizleri göremediya isyan çıkarmış sabah sabah)))))))))))))))))))))))))

günaydın canlarım hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız
ben ve kızlar iyiiz ama eşim rahatsı biraz.mide bulantısı var bide wc den çıkamıyo doktora gidelim dedim birazdan geçer deyip geçiştirdi.şimdi uyuyo uyansın bakalım nasıl olcak.hafiflemezse doktora gideriz artık.

tşk ederim kızlar gerçekten bi konuşabilsek sorunları çözcez ama bugun daha iyi aramız sanırım herşey yoluna gircek inşalalhzemuszemus

MERHABA

merhaba canım hoşgeldin
hemen umutsuzluğa kapılma canım,birbirinize zaman verin inş her şey yoluna girer.

günaydın canlarım hepinize hayırlı pazarlar nasılsınız
ben ve kızlar iyiiz ama eşim rahatsı biraz.mide bulantısı var bide wc den çıkamıyo doktora gidelim dedim birazdan geçer deyip geçiştirdi.şimdi uyuyo uyansın bakalım nasıl olcak.hafiflemezse doktora gideriz artık.

canım benım gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum esıne
dıkkat et canım ıhmal etme
bır dra gorunsun
tekrardan cok cok gecmıs olsun

tşk ederim kızlar gerçekten bi konuşabilsek sorunları çözcez ama bugun daha iyi aramız sanırım herşey yoluna gircek inşalalhzemuszemus

canım benım onların konusan modelı henuz uretımde yok:roflol::roflol::roflol::roflol:
hepsı aynı seker cok konusmayı sevmezler helede canları sıkkınken
sakın ol bekle bıraz bak daha ıyı olacak hersey ınsaallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

elıf babasıyla scooter surmeye gıttı nazda bende gelecegım dedı
babaya sattım kızları bende sızlere geldım:))
accık kafa dınleyım dıye
ıyı yapmısım demı ama:)))

Back
X