Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

gunaydınlar dılıyorum canım herkese
ceren cok gecmıs olsun canım.sımdı nasıl kuzucugun?
tınkımı cnaım benım yaaa aynı dert bendede var olmek uzereydım.dun ogleden sonra bır basagrısı basladı.aksam 9da yattım ve sımdı kalktım.gun boyu gozume vuran bır zonklama oldurdu benı.once ınceden ınceye gırıyor agrı sonra sıddetlenıyor ve uyumadan tum gun aynı sıddette devam edıyor.ne kullandıysam fayda etmedı canım sanırım bende amelıyatlıgım.ama korkuyorum cekıyorum bu agrıyı.cok cok gecmıs olsun canım
mıhrıban valla oyle canım havanın kapalılıgından olsa gerek uyku ıstemem.cunku arkadaslar bılırler gece 2 lerde yatıp sabah 6da kalkar yuruyuse gıderdım.sımdı kalkamıyorum.
ruyacıgım sekerım canım benım hadı gozunuz aydın olsun ınsaallah canım benım az kaldı arkadasım.ıslerıde bıtırmıs,bakanım makamına layık bır sekılde temızlıgınıde yapmıs(anladın sen onu)
hayırlı ıslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kaprısım canım benım anam ne kocısı kıss bas agrısından kocayı gozummu goruyor.kızlar yattı bende yattım.kocısımde geldı yanıma ben hastayım dıye tv pc falan ugrasmadı.yalnız takılmaz cunku.sarıldı dua ettı sureklı basıma masaj yaptı sızmısım bır ara.sız masaallah doldurmussunuz sayfaları sekerım.
hayırlı olsun bakanlıgın anamda kaprıs bakanı yokmuydu kıs adına yakısırdı.
gul sanada gecmıs olsun canım.allah yardımcın olsun.dıs agrısı cok zor derler cekmedım hıc cok sukurde.dr gıtsene dısınde bır sorun varsa halletsınler canım
betul sekerım sen nasılsın canım?
ader allah korusun canım yaa.bebegın cok kucuk bırıncısı 2 tane yeter ıkıncı ay bıde 3 lersen sen akıl saglıgından olursun kıs.sakın ol havalardan falandır canım.zaten daha bebegınde kucuk ancak duzene gırer rahım canım.ılk aylarda normal bu gecıkmeler.
unuttugum arkadaslarım olduysa kusura bakmasınlar nolur.sayfalar okadar dolmustukı aklımda tutmakda zorlanıyorum malum sınuzıtlı kafayım:))))
efsun sen nasılsın canım?

miniğim hoşgeldin canım ben iyiim,eşimi işe yolladm kızlarda uyuyo bende soluğu burda aldım.
geçmiş olsun canım.baş ağrısı da çok zordur.benim başım sık ağrımaz ama ağrımıda fena ağrır.hiç bir şey gözüm görmez.allah şifa versin canım benim.kızlar nasıl öpüyorum onlarıkaydirigubbakcemile3

ayyy canım inş. yoktur daha kızım çok küçük allah olmayanlara versin
bilmiyorumki günüm geçiyooo birazda şimdi stres yaptım onun içinmi acaba diyorum

canım inş yoktur bir şey.benim iki kızımda da 3 - 4 aylıkken günüm 1 hafta kadar belki de daha fazla geçmişti.ilk zamanlar düzene girene kadar oluyo böyle şeyler.tabii stres de etkiliyo.rahat olmaya çalış canım inş bi şey yoktur.

günaydınlar meleklerim ve anneleri
hepinize güzel bir gün diliyorum .
miniğim benim dahadamı kötüleştin gülüm
sen bence bir dr git artık yoksa ben gelip
zorlan götüreceğim

sagolasın canım benım.cok tesekkurler.
bende bu seneye kadar bılmezdım canım yaa
genclıkte ıslak saclarla kar kıs demeden gezmenın cezalarını cekıyorum.sacımı yıkar cıkardım kara kısta otobus duragına gıdene kadar buz tutar metroda sıcakta cozulur su akardı.gencız ya bısey olmaz sanıyorduk.yas 30a gelırken gosterıyor gununu
aman cekmeden canım
allah dusmanıma yasatmasın cok zor
bende sızlerı opuyorum canım gorusmek uzere

günaydınlar meleklerim ve anneleri
hepinize güzel bir gün diliyorum .
miniğim benim dahadamı kötüleştin gülüm
sen bence bir dr git artık yoksa ben gelip
zorlan götüreceğim

gunaydın canım benım
sagolasın sanada guzel bır gun dılıyorum
evet ya senle telde konustuktan sonra markete cıktım sut aldık kızlara geldım agrı ıyıce arttı.sogukda degıldı hava soguktan oldu desem.
dıyene bak sankı kendı hemen dr gıden bır kadınya bana soyluyor.
ya ılac tedavılerıne cevap vermıyor kızım amelıyatlıgım
ve narkoz korkum var.cocucuklar kucuk kım bakacak vs..bahanelerle gecıstırıyorum ıste nolacak bılmem canım
hayırlısı olsun bakalım

günaydınlar meleklerrrrr, melek anneleri demiyorum çünkü bizde annelerimizin melekleriyiz di mi? hihoyyyt
hepinize hayırlı günler...
öpüldünüz Şeniz
mucux (fazla sulu olmadı inşallah) :icecream:

mınık çok geçmiş olsun arkadaşim
şimdi nasılsın cnm ya ne yapacağiz biz bu baş ağrilarını bilmem
allah hepimize şifa versin cnm öptüm kendine iyi bak cnm

mınık çok geçmiş olsun arkadaşim
şimdi nasılsın cnm ya ne yapacağiz biz bu baş ağrilarını bilmem
allah hepimize şifa versin cnm öptüm kendine iyi bak cnm

senin dişin nasıl oldu.
çok iyi bilirim diş ağrısını
geçen şekerde arifesinde 3 tane dişimi
çektirmiştim allah kurtarsın canım

geçmiş olsun, diş ağrısı demeyin valla diş miş kalmadı bende. hamileyken birini çektirdim, şimdi diğeri kırıldı. bu hafta bende dişçiye gidicem. 2 çocuk yaptık ağzımızda diş kalmadı yaf
sende bi dişçiye git bence, öyle beklemekle geçmiyor canım ya bu illet

şimdi 11 saat geçmek bilmez değilmi
en iyisi sen nette kal burda zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun canımŞeniz
evet geçmek bilmez valla kızıma kahvaltı yaptırcamn sonra okul hazırlgı sonra yemek ve banyo yapçam kızımı okuldan alcam akşam yemegini yedircem sonra beklemeye başlayacaz....bu arada tabiki kk sürekli açık :enbuyukkk:
kıs bakanım hoşgeldin, ay 11 saat kalmış
hadi gözünaydın, 11 saat dediğin neki 5 dk da geçer :dance:

saol canımahh nerde 5 dakika gibi sürese kızz..

günaydın kıslarrrrr
minik kuşum canım geçmiş olsun çok kötü baş ağrısı canım benim inş. biran önce geçer ama dr git sen yinede canım çoook geçmiş oşlsun canım

tinkimi güzel sonuçlarla gelirsin inş.
frezya canım sen nasıl oldun inş. iyisindir canım
rüyanaz az kaldı bakanım hayırlısıyla akşam hasret bitiyoooooo
kübrabetül sen nasılsın canım melekler nasıllar inş. canım yaaa bi sters yaptımki öle bööle değil yanii inş. biran önce olurum da rahatlarım büyük kızımın içine doğmuş gibi anne bitane daha kardeş istiyorum ama o da kız olsun diyip duruyooo canım çok sıkkınn
adını yazamadıklarım için şimdiden özür dilerim inş. sizlerde iyisinizdir hepiniziseviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…