- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #4.661
herkese iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görün ben yakamam karanfil takıp sizi bekliycem....
hepinizi öpüyorum .........şahsen tanımayıp yürekten sevdiğim dostlarım...:asigim::asigim::1hug:
Sağolun kızlar yarın verem testi yaptırıcam sonuç 3 gün sonra çıkıyor bildiğim kadarıyla yani 3 gün sonra doktorla görüşebileceğim...evet tinkimi oturma odasında kesinlikle çocuk yatmayacak dedi odasına alerjik halı alın orada yatsın dedi(zaten almıştım),haftada 1 nevresimleri değişecek kaynak suda yıkanacak sulu süpürge kullan yada çocuk yokken temizlik yap dedi de ben bunların hepsini zaten yıllardır yapıyordum çünkü benimde alerjim var bu konulara çok önem veriyorum rahatsızlandığım için aynısı kızımda da çıktı.zaten doktor bana demişti sende varsa çocuğunda çıkması çok normal diye.sanada çok geçmiş olsun canım...
Kızlar cocuklarımla güzel bir kahvaltı yaptıkcokacimcoook Ortalığı toplamaya basladım. sıra bu odaya gelince pc nin basına oturmadan edemedim:roflol:
kübrabetül iyiyiz sağolasın kk dan vakit bulursak ev işleri yapacaz.
Site kilitleniyo sinir etti beniklava:
Minikcim yorumların için sağol sekerim. Yalnız anlayamadım sevketi diziden mi attılar? Niye?bizleri aydınlatırsan seviniriz. bu arada okulun hayırlı olsun.
Herkese kolay gelsin:1hug:
iyi akşamlar melek anneler ben geldim kimse yok :1no2:
çekliş yaplımadımı :uhm:yengemi hastaneye götürdüm tonsiyonu çıkmış
serum dilaltı verdiler rahatladı evine getirdim şimdi daha iyi torunu askere gitmişti
bayramın son günü onunla konuşmuş üzülmüş canım ya ama şimdi iyi
naptınız bakalım ben yokken nerelerdesiniz :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?