Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görün ben yakamam karanfil takıp sizi bekliycem....
hepinizi öpüyorum .........şahsen tanımayıp yürekten sevdiğim dostlarım...:asigim::asigim::1hug:

hanımlar bugün ne oldu sizlere
herkesin erkenden uykusu gelmiş.
rüyanaz olmayınca topik erken kapanıyo demekki:roflol:rüyanaz bu saatlerde mutlaka topikte olurdu.yokluğu hemen anlaşılıyor
belinay kızına tekrar geçmiş olsun canım.biraz özenle bu hastalığın üstesinden anne kız geleceksiniz inşallah
tinkimi yengenede geçmiş olsun canım

hanımlar çekiliş işi tıkandı sanırımsengözlerimebaksanab
bu çekiliş hepinizi yordu hanımlar.erkenden uyudunuz ben tek kaldım:çok üzgünüm:

herkese iyi geceler tatlı rüyalar rüyanızda beni görün ben yakamam karanfil takıp sizi bekliycem....
hepinizi öpüyorum .........şahsen tanımayıp yürekten sevdiğim dostlarım...:asigim::asigim::1hug:

tamam canım bu gece rüyamızda görüşelimkaydirigubbakcemile3
güzel duyguların karşılıklı canım.burdaki herkesi bende yürekten sevdim
kapanış bu gece kesin benden olacak gibi
hepinizi öptüma.s.
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmirmirmirmir

GÜNAYDIN KIZLAR:teytey::teytey:
Herkes uyuyor galiba kimse kalkıp bişey yazmamıs. Ama ben bir gün giremedim oku oku bitiremedim yarım saattir okuyorum.
BELİNAY gecmiş olsun canım kızına
Hepinize güzel bir gün diliyoruma.s.:1hug:

MİNİK cim mağlum bugün yaprak dökümü günü.
O güzel yorumlarını alabilir miyiz senden?:uhm:
Spor yazarlarının mac öncesi yorumları gibi sende yaprak dökümü yorumlarını paylaş bizimle:roflol::roflol::roflol:
Sence bugün neler olur

günaydın hanımlar
dün gece hiç yatamadım.büyük kızım kulağım ağrıyor deyip ağlayarak uyandı.hiç yatmadı sabaha karşı ağrı kesici verdim ondan sonra biraz yattı.bu seferde benim küçük cadı saat 8 de beni kaldırdı.yani anlayacağınız iyice uykususzum
kalkınca hemen dr dan randevu aldımon buçukta kızımı kbb drna götürecem.daha öncede ağrısı olmuştu dr iltihab var dedi ilaç verdi kullandım bir müddet ağrımadı.bugünlerde yine ağrıyor diyor:çok üzgünüm:canım sıkıldı valla
neyse hanımlar sizler nerdesiniz niye kimseler yok
görüşürüz byyyyyyyyy

mıhrıban cok gecmıs olsun canım benım
ıhmal etme gotur baksın canım dru
ınsaallah bıseyı yoktur
havalardan soguk aldıysa kulagı agrı yapar
gulzeyno;sekerım bugun sevketı dızıden kovdularya ona uygun senaryo yapıldı.ferhundeyı darptan aranan kacak olacak.leyla bulunan enayıyı begenmedı kıvırıyor neclaya havlamaya basladı gene.evın en kucuk zavallısı gelecekte ablalarından abısınden aldıgı orneklerle bısey olmasını beklemeyecegımız aysede sonunda patladı.ılk anneye babaya cemkırıslere:))))))
gercı haklı ama.
saka bır yana canım bugunde sıkı bır bolum olacak sanırım.ferhundemı darp etttıler ayol:)))))
tınkımı canım benım saka dedık alınma sakın canım
bızım bır sıkayetımız yok kura sonuclarından canım
rahatsız olan varmı arkadaslar?
sevvalcıgım bebegım senden once yattıgım ıcın mesajını okuyamadım tabıkı ruyamadada goremeedım bu gece ınsaallah canım benım:)))
herkese gunaydınlar dılıyorum gununuz aydın olsun ınsaallah sekerlerım

Canım benim, öncelikle tekrar tekrar geçmiş olsun bebişineŞeniz Hani Dr.Arif Kut'un isteyeceği şeyleri yazmıştım ya, tam tahmin ettiğim şeyleri söylemiş size de Bu anlatılanları senelerdir yapıyoruz Ben de alerjik astım olduğu için kızımda da olması normalmişyerimseniben Şimdiki anneler bilinçli tabii, erken tanı ve önlem sayesinde merak etme büyüdükçe toparlanıyorlar bitanemşutarafagitti Yalnız niye 3 aylık rapor verdi ki bize 1 senelik rapor vermişti Gerçi aklında olsun gidip tekrar uzatabilirsinizkaydirigubbakcemile Allah bütün yavrularımıza acil şifalar versin inşallah.a.s.

Canlarım herkese günaydıııınnna.s. a.s. a.s.

Minikkuşum çekilişi yapmışsın çooook teşekkür ederimŞeniz Dün bir ara mesajların çoğunu okudum ama hemen çıktım, canım biraz sıkkındı (Kriz vs mevzularına) Belinaycım
beni çekmiş çok sevindim Bana da tinkimi şekerim çıkmış ne güselll ellerinize sağlık:1hug:
Accık bana tüyo verin nelerden hoşlanırsın tinkimicimkaydirigubbakcemile3

Herkesi şimdilik öpüyorum Bütün hasta bebişlerimize tez zamanda iyileşmeleri için dua ediyorum:Saruboceq: Sevgilerimle:teytey:

ya kızlar teminden beri uğraşıyorum site kilitleniyo sinir oldum.
Nightrose,mihriban,gülzeyno,miniğim günaydınlar nasılsınız?
kafayı yemeden ben kaçtım kahvaltı yapalım sonra gelirim inş düzelir.

Kızlar cocuklarımla güzel bir kahvaltı yaptıkcokacimcoook Ortalığı toplamaya basladım. sıra bu odaya gelince pc nin basına oturmadan edemedim:roflol:
kübrabetül iyiyiz sağolasın kk dan vakit bulursak ev işleri yapacaz.
Site kilitleniyo sinir etti beniklava:
Minikcim yorumların için sağol sekerim. Yalnız anlayamadım sevketi diziden mi attılar? Niye?bizleri aydınlatırsan seviniriz. bu arada okulun hayırlı olsun.
Herkese kolay gelsin:1hug:

[QUOTE="NightRose";4568917]Canlarım herkese günaydıııınnna.s. a.s. a.s.

Minikkuşum çekilişi yapmışsın çooook teşekkür ederimŞeniz Dün bir ara mesajların çoğunu okudum ama hemen çıktım, canım biraz sıkkındı (Kriz vs mevzularına) Belinaycım
beni çekmiş çok sevindim Bana da tinkimi şekerim çıkmış ne güselll ellerinize sağlık:1hug:
Accık bana tüyo verin nelerden hoşlanırsın tinkimicimkaydirigubbakcemile3

Herkesi şimdilik öpüyorum Bütün hasta bebişlerimize tez zamanda iyileşmeleri için dua ediyorum:Saruboceq: Sevgilerimle:teytey:[/QUOTE]

gunaydın canım benım sanada
rıca ederım canım
evet bır ara acıktın gordum cekmıstım ben ondan once
hayırlısı olsun ınsaallah canım ya
evet cok zor su ara ortam allah yardımcımız olsun ınsaallah
gorusmek uzere canım
bızde acıktık kahvaltı yapacagız
sonra gorusmek uzere ınsaallah

günaydın tatlı annişler nasıl keyifler bugün
ortalığı topladım işlerim bitti yani kahvaltı yapmadan size bi bakiim dedim şekerler
mihriban canım benim çok geçmiş olsun zor yaa kulak ağrısı büyük kızımdan biliyorum ayy ne çekmiştim....
hepinizi öptüm şekerler
görüşmek üzere

oh oh oh afıyet olsun
kolay gelsın canım
rıca ederım canım.evet sevket sınırsız uzaklastırıldı.sete gec gelmelerı tutumsuz davranısları cıddıyetsızlık vs..sebeplerınden dolayı atıldı dızıden.
benım yorumum sezon sonu bıtecek dızıye bırını almazlar maddı ımkanlardan dolayı.onu kacak olarak ıdare edıp bıtırecekler dızıyı sanırım.
eeeeeee su krızde bır bogaz eksıldı fenamı kıs :roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın melekrim ve onların güzel annneleri

belinaycım geçmiş olsun

tinkimi sanada tatlım

minikim ikkimiz kalmışız kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

ne güzel bak ben yat kat araba isterimlülülülülülü

ona göre:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi:

Betülcüm yazdığın mesaj mailime gelince gördüm ama cevaplamak için dakikalarca uğraştım Allaha şükür iyiyiz bitanem, sen de iyisin inşallah Of yaa acayip kitleniyor site ve inanılmaz makinayı ağırlaştırıyor Onu kapatayım derken çalıştığım excel dosyaları da kapanıyor bu yüzden sık giremiyorum kıslarrr hepinizi öptüma.s.

Canım Allah kavuştursun, çok geçmiş olsun. Şimdi gördüm mesajını kusura bakma.. Demek ki üzüntüden tansiyonu çıkmış, kalbini yıpratmış yengenin.. Allah iyilik sağlık versin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…