Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

erken yasta egitmek gerek :roflol: :roflol:

iyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşıma gittim,geldim eşimde yeni fırsat bulabildim girdim.dilanaz,emiy,kamilece,crescentmoon melekleriniz çok tatlılar Allah sizlere bağışlasın yavrularınızı.

Sağol canım kızımın bugün biraz öksürüğü hafiflemeye başladı canım senin gözün nasıl oldu?

merhaba hanımlar
tinkimi kızım bugün iyi canım kulağının ağrısı geçti ilaçlarını veriyorum şimdilik bir sorun yok yani.sen nasılsın umarım daha iyisindir
kapris inşallah benim kızlarda büyüdüklerinde biraz hamarat olurlarda bana yardım ederler
şimdi çok yoruluyorum o zaman dinlenirim birazsırnaşık şey

kıslarr nerdesiniz uyudunuzmu
rüyanazın yokluğu belli bea

Ada nın çok ateşi varr aşıdan olsa gerek offff çok yoruldum artıkkkkk
miniğim canım misafirler yatılı galiba
anam bi uğrada ses ver
canım benim senin yokluğun hiç çekilmiyooo

Ben burdayım adercim 2 saattir burdayım bu geceden beri mihriban ve sen geldin herkes yatmış erkenden galiba...Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...

Ben iyiyim canım kızım yattı eşimde yok bende buraya geldim ama kimseyi bulamadım.Öylesine takılıyordum.Canım senin 1 kızın 1 oğlun mu vardı?belki sormuşumdur kusura bakma ama unutmuşum?

ıyı geceler canlarım benım
mısafırımızı gonderdık yatmadan sızlere bır bakayım dedım
evım temız yemegımde arttı bugunden yarına hıc ısım yok cok sukur
hafta sonuda zaten tatılım
ohhhhhhhhhh pazartesıye kadar sızınım:roflol::roflol::roflol:evde oldugum surece tabı
sızler nasılsınız???

hanımlar ben gidince hepiniz gelmişsiniz bendenmi kaçıyosunuz yoksa:çok üzgünüm:
belinay beni gördüysen niye ses vermedin kız bak şimdi alındım:roflol:
ader sana katılıyorum rüyanazın yokluğu hemen anlaşılıyo
bizim topiğin gece bekçisi rüyaymış tabi seni ve beni de unutmayalım:roflol:
az önce uyumaya niyetlendim kk den ayrılamadım tekrar topiğe göz atayım dedim ama yine yoksunuzbenneyaptımki
tekrar iyi geceler

ateşi aşıdandır canım sıkma canını
e ne yapacaz annelik zor iş allah hepimizin yardımcısı olsun
meleğine geçmiş olsun

Kız ona mı alındın sen çok uykum var iyi geceler yazdın bende iyi geceler yazıp çıkıcaksın zannettim ne bileyim senin yatmıyacağını,yerimseniben alınma canım kusuruma bakma öpüyorum....

Ader canım ates dusurucu verdınmı
gece ateslenır canım ılac verde yatsın
uykuda yapar sende rahat edersın
yok canım gıttı mısafırım yettım hemen yanınıza
sagolasın canım benım
cok cok gecmıs olsun opuyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…