Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

herkese günaydın
meleklerim nasıllar bugün
güzel bi hafta sonu geçirmek dileğiyle önce meleklerimi sonrada güselll annişlerini öpüyorum

minik kuşum hiç sorma canım kebapları yiyip yattık anam hımm kilolara gelincede benimkisi lıght tı şekerim kendimi kandırıyom ayoll ne yapiiim bide emziren bi anneyim ben şeker yiyimde süt olsun dimi ama
frezya canım soğan kürünü yaptım 1 ay 4 kilo verdim ama hamile kalmaktan korktuğum için bıraktım canım sana kolay gelsin

okşilkim aşkolsun kısss akşam cadım uyuduktan sonra 1 saat yine takıldım size ama pilim bitti canım onun için çıktım gel anacıım sobete devam

minik kuşum,efsun efe hoşgeldiniz a.s.
miniğim iyiim canım sen nasılsın?
efsunefe sen nasılsın canım?

sagolsın canım benım hosbulduk
cok sukur ıyıyız bızler canım
kımseye bır zararımız yok
sızlerde ıyısınız ınsaallah?

yeyın canım yeyın can bogazdan gelır
bende bugun ılla dısarda yemeden gelem artık:roflol::roflol:
salla kıloları canım ya daha bebegın kucuk bırkere emzırıyorsun ayaklansın bak sende ne kılo kalır ne bısey.
senınkı bıraz zorlu bebek olacak sanırım bebeklıgınden berı canına okuyor.o kıloları verdırır sana.
sabah sabah kebap mebap acıktım ben kacar kahvaltıya gorusmek uzere seker

Günaydın kızlar benim hiç keyfim yok bugün çok canım sıkkın kızıma verem testi yapılan yer kızardı bütün gece ağladım pazartesiyi nasıl getiricem bilmiyorum.eşimde bana kızıyor saçmalama diye internetten araştırdım öyle birşey varsa ciğer filminden de belli oluyormuş doktorumuz o gün baktı ciğer filmine sadece ciğerde bronşit var demişti.allah korusun öyle birşey olsaydı doktor anlardı herhalde.ama gelinde bana anlatın kafayı yedim akşamdan beri acaba ben çok mu pipirikliyim.sizinde kafanızı şişiriyorum hergün kızlar sizden başka kimseye anlatamıyorum derdimi kusuruma bakmayın.

belinnay canım benim estağfurullah canım ne demek tabikide paylaşıcaksın sıkıntınıda inş. sevincinide
canım benim üzme bu kadar kendini
acaba kızarıkllık normalmiymiş
normal olmasa söylerlerdi kızarırsa getirin falan diye
güzel düşün güzel olsun canım benim
inş. bişeyciği çıkmaz meleğimin
öptm canım meleğini ve seni

Sağol adercim,bende tam olarak bilmiyorum ama geçen yıl gene yaptırmıştık çok öksürdüğü için doktor istemişti böyle kızarmamıştı o zaman yaptırdığımda temiz çıkmıştı.o kızarıklığın belli bir ölçüsü var orada ölçüyorlar o ölçüyü açarsa hasta demek oluyor sanırım.bilmiyorum inşallah temiz çıkar.

kıslar bana akıl verin yaaa
kızımın saat 1 de okul toplantısı var
ara karneleri verilecekmiş ve gitmemi çokk istiyooo
Ada yı ne yapıcam bırakacak kimse yookk
kızımda ben bakarım diyo ben evdeyken bakıyoo ama yooken nasıl olur yaa
kararsızım offfff bıraksammı acaba
miniği iyi gezmeler canım sizeee

hastalarımızageçmiş olsun kızlar ..........
belinmay canım benim geçmiş olsun yavruna çok öpüyorum alerjik astım benim arkadaşımın oglundada var malesef ve onda hamam böcegine alerji var kendi evlerinde yok ama hamam böcegi olan bi eve bile gitseler çocuk hasta oıluyo kadın şaşaırdı napçanı ya kimseye gidemio çünkü bu bövcekler gözükmedikleri için kimin evinde vardır bilmio ve sürekli evde....çocuk böcegi görmedigi halde o evde varsa çocuk hasta oluyo .........

belinaycım rahat ol canım.tahmin ediyorum çok zor beklemek.ama pozitif düşün canım.inş sonuçlar temiz çıkacak.dualarım seninle canım benim:1hug:

rüyanazzzzzzzzzzzzzzz
canım hoşgeldin
nasılsın şekerim rüya da iyidir inş.
ayyy kısss yokluğun nasıl da belli oluyodu canım benim
ösledik tabi
canım tekrar hoşgeldin

rüyanazzzzzzzzzzzzzzz
canım hoşgeldin
nasılsın şekerim rüya da iyidir inş.
ayyy kısss yokluğun nasıl da belli oluyodu canım benim
ösledik tabi
canım tekrar hoşgeldin

saol canım benimhb... iyiyiz ikimizde geldik evimizdeyiz.............
ayy yokulugum belli oldu demek hımm özlenmişim o zaman..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…