- 13 Aralık 2008
- 6.330
- 47
- 163
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #17.761
]
ayyy ne demek canım :1hug: hele bir unut:mymeka:
bu tokattan sonra unutmam mümkünmü şekerimsırnaşık şeysırnaşık şey
:çok üzgünüm:biraz acıdı ama öpünce geçer:1hug:ay çok acımadı dimi kıyamam gel öpem geçsin:1hug:a.s.
:çok üzgünüm:biraz acıdı ama öpünce geçer:1hug:
:çok üzgünüm:biraz acıdı ama öpünce geçer:1hug:
tamam canım öpyüm bak amanda ablasının kuzusu (bu arada ben büyüğümdür sanırım senden )kaydirigubbakcemile3 ayyyy yaşlandık bak aklıma geldi yine
gel ben öpem canım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Şeniz
he anacım sen onun nenesü sayılın :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben bugün pek hoş deyilim canım çok sıkkın yavvvffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kız sen aranıyonmu bak doktorlardan alamadım hırsı senden alırım aaaaaaaklava: klava: yaşlıyız dedik insan aaa ne demek harikasın yaşlanmak kim sen kim der yok benim arkadaşıma bek hain kırdın kalbimi senağlama
Günaydın meleklerin anneleri a.s. a.s. a.s.
İstanbullu harika bi hava var süper süperrrr :dance: :dance:
Bındığımı alıp gezsem mi biraz acaba :uhm:
:teselli: :teselli: :teselli: tamam bende senün nenen olayım öleyse :roflol: hadi barışalım lütfeeeeeeeeeeeennnnn barışmazsan kendimi şu süpürgedenaşağı atarım bak :roflol:
Günaydın meleklerin anneleri a.s. a.s. a.s.
İstanbullu harika bi hava var süper süperrrr :dance: :dance:
Bındığımı alıp gezsem mi biraz acaba :uhm:
ne oldu şekerim niye canın sıkkın.:teselli: :teselli:
gel ben öpem canım :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: Şeniz
tamam canım öpyüm bak amanda ablasının kuzusu (bu arada ben büyüğümdür sanırım senden )kaydirigubbakcemile3 ayyyy yaşlandık bak aklıma geldi yine
ne oldu şekerim niye canın sıkkın.:teselli: :teselli:
delikafaduldensen hiç kaçırma zaten varya çok uyanıksın öp hadi içinde kalmasın:roflol::roflol: senin canın niye sıkkın kuzum bu aradaa.s.:1hug:
:teselli: :teselli: :teselli: tamam bende senün nenen olayım öleyse :roflol: hadi barışalım lütfeeeeeeeeeeeennnnn barışmazsan kendimi şu süpürgedenaşağı atarım bak :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?