- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.561
selam nabersin kiz senin yogun gününü seciyolar ki öyleceeeeeeee bak kal diyeee -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
rosemimmm datlım sen bana cebini ver işlerin az olduğunda çaldır benim teli ben sana özel stand-up yaparım
yok şeker ben varken beraber yapalımmdelikafaduldendelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar gene harika rosemmcim bugün baksana döktürüyorlar.
geçmiş olsun canımcım ya Şenizahh biraz dikkat etsene kendine azcıkkızlar ben kalkıyom artıkım
kendimi heç eyi hissetmeyom beynim zonklamaya başladu :1shok: benüm gene ya tansyonum fırladı yada kanımmı düştü acep yoksam :uhm: yoksam serum vaktimmi geldi acep neyse dinleneyim eccük bide tanssiyonumu ölçem birde ilaç içem geçmezse dr gidem geçerse tekrar buraya gelem hayden şimdilik by
iyidir sendn naber şekerrrsengözlerimebaksanab:smiley-cool:selam kızlar
nabersiniz:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
kızlar ben kalkıyom artıkım
kendimi heç eyi hissetmeyom beynim zonklamaya başladu :1shok: benüm gene ya tansyonum fırladı yada kanımmı düştü acep yoksam :uhm: yoksam serum vaktimmi geldi acep neyse dinleneyim eccük bide tanssiyonumu ölçem birde ilaç içem geçmezse dr gidem geçerse tekrar buraya gelem hayden şimdilik by
kızlar ben kalkıyom artıkım
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevvalcik, efsunefe+, kamilece+, rosemm, S1907+
efsunefemmm gelmiş tatlım gelmiş sefalar getirmiş..
garanti haftasonu yazlığa gidip yorulmuş şimdide uykudan yeni kalkmış
canım benimmmmmŞenizŞeniz
iyidir sendn naber şekerrrsengözlerimebaksanab:smiley-cool:
geçmiş olsun şekerim.dikkat etsene biraz kendine ya.kızlar ben kalkıyom artıkım
sorma hayatım.bunların hepsinin içinde var azmak.EVET BE NUNUKUMMM kız bana nüspet yapıoyo olmasınlar sakın bunlar sen sıkı bi takip et bakalım nunukummm
hayatım bunların içinde var azmakk coşmak sonra rosem yaptırıyoo oluyoo bak şunlara bak hiç yakışıyomuu cık cık cık kaç yaşında kadınlar
(( ayy vaktim olsa katılacamda katılamıyom diye acık kötülüyüm bariii ciğer kedi meselesii))
selam kızlar
nabersiniz:smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool::smiley-cool:
ben cikiyorum görüsürüz camasirimi serecem melisada biraz hava alsin byeeeeeeeeeee
gunaydınlar sekerlerrrrr
guzel bır hafta ve gun sızlerın olsun ınsaallah
sagolun canlarım benım hepınız hosbulduk yafrularrrr
kahvaltımızı yaptık yemegımı yaptım ıslerım bıttı cok sukur
kızlar dısarı cıkmak ıstıyorlar onları dısarı cıkaracagım oglen uykularından once
eeee sızler nasılsınız bakıyım herkesın keyfı yerındedır ınsaallah
efsunefecim minik nerde kalmış görüştünmü telde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?