Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

vallahi kızlar bende 40 kiloyla evlendim.
boyda 1.68.düşünün bendeki sıskalığı.
gerçi şimdide 43 kiloyum pek bir değişiklik yok ama genede 3 kilo daha fazla.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tam sıskaymışsın şekerim boyun uzunmuş ama
benim boy 1,50 evlendiğimde 45 kiloydum normaldim bence şimdide 48 kg bu kiloda kalmaya çalışıyorum daha fzlası gözü bozduğu gibi eksiğide iyice çocuk yapacak beni:roflol::roflol::roflol:

allahtan boy varda şekerim bu kiloyla çocuk sanmıyorlar.
birde kısa olsam hepten çocuk sanıcaklar beni.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kamilem bende sana dedim zatii şekerim ayaolcuğum senden başka herkes unutuyo kahvemi bitanemmm benim yazmak istdim yazamadım orada şekerimmmm..kamilemmmmmciğimmm
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
anladımda takılmak isdedim canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slmm şekerlerrr kimse yokbakıyorumda nereye gittiniz
bende kızlararın 23 nisan için ellerinde sallayacakları kurdalaleri hazırladım geldim kimse kalmamış

ıyı aksamlar sekerlerrrrrrr
cok yorgunum coookkkkk kızlarla parkta epey oynastık
hava serınledı bız cıktınca ama yınede guzeldı
yemegımızı yedık esım bıraz rahatsız yorgunlukda var sanırım erkenden yatıp dınleneyım dıyor
kızlarıda yatırıp arkadasa gıdecegım bugunde damadın esyaları kıyafetlerı geldı onlar yerlesecek:))
oglan bızım kız bızımmmmmmm modundayım ben:))))
dugunde ıkı tarafta aglasıyo ben guluyom ay uzulmuyormusun dedıler oglan benım kız benım nıye uzuleyım burnumun dıbıne gelıyorlar dedım:)))
herkese ıyı aksamlar dılıyorum canlarım
sımdılık kacıyorum gorusmek uzere
meleklerımıde cok cok opun benım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…