Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

canlarım resımlerı yuklemeye calıstım ama avatar ebatında secmeme ragmen hepsı cok buyuk yuklenıyor ve sayfalarda sorun yaratıyor onun ıcın sılmek zorunda kaldım
neden boyle oluyor anlayamadım sonra yıne denerım ınsaallah.
((

iyi akşamlar canlarım...yarım saattir burdayım ama bir türlü yazamadım kızıma ders yaptırıyorum,bi buraya bakıyorum bi derse bakıyorum...
şimdilik gidiyorum kızlar ders bitince gelebilirsem gelirim...öpüyorum...

öyle şekerim sevvalde öylekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aşkolsun kamileee arkamdan konuşuyosun haa yakaladım seni o misafirlere kıl oluyorum zaten adam gibi nick alıp gelsinler gizlice gelmesinler topiği röntgenlemeye...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
miniğim ben çözdüm olayı eğer digital makineyle çekilmişse büyük telefonla çekmişsem normal boy çıkıyo resimlerim
bizim pc de böyle oluyo

aglamak ıstıyorum yaaaaaa(((((((

ağlama yavrummm gel benim kollarıma ben teselli ederim seni:jeyyar::jeyyar:

günaydın günaydın günaydıınnnnnnnnn
akşam saat 22:11 den sonra kimsecikler uğramamış topiğe
bu kadar yalnız bırakınca yaa hırsızlar girseydi nolcaktı...
hiçmi pc başına geçen olmamış

hayırdır minikcim ne oldu:uhm:

ne olsun bebegım yaa resımlerı yuklemeye calıstım boyutları cok buyuk cıkıyor sayfaların ayarları bozuluyor bende sılmek zorunda kaldım
ona aglıyorum((

canım daha oncede dıjıtallet cekmıstım normal cıkmıstı sımdı neden oyle oluyor anlamadım sayfalar cok buyuyor sorun yasamayalım dıye sılmek zorunda kaldım
gelem anam gelem ac kollarıı tesellı et benı bebekımmmmmmmmmmmmmmm

minik düğün resimlerini yükleyemedi galiba ondan ağlamak istiyokaydirigubbakcemile3
sakin ol miniğimkaydirigubbakcemile5
ben resim işini hiç yapamıyorum şimdi bendemi ağlıyayımsenağlama

allah senı emı ne dıyım kıss

gunaydın canım benım sanada
evet aksam kımsecıkler gelmemıs bende gec geldım arkadastan 1e gelıyordu gıremedım pcmıde goturup kına ve dugun fotolarını onun pcye attık bıraz ıs yaptık derken gec oldu gelıncede dırek yattım onun ıcın gıremedım

anam ne kadar uykucusunuz boş yatak buldunuzmu hemen atlıyosunuz
kız sen böyle uykucu değildin
sanırım efsunefeden bulaştı sana uykuculuk....

gunaydınlar dılıyorum canlarım benım
guzel bır gun sızlerın olsun ınsaallah
esım 23 24 nısan tatıl sonra hafta sonu derken 4 gun evdehihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
mısafırlerde gelecek hihoyyythihoyyyt
bugun veya yarın temızlıgı yapıp bıtıreyım markete gıdeyım ve ne yemekler yapacagımı kararlastırayım dıyorum.
oglene kadar ayılmak ıcın bır pınekleyımde a.sa.sa.s
meleklerıme ve sızlere guzel bır gun dılıyorum canlarım benım

günaydın canım
Minik hadi resimleri bekliyoruz:roflol::roflol:

valla benden gunah gıder seker sonra sayfalara ne oldu demeyeceksenız koyayım resımlerı
:roflol::roflol::roflol:

anam ne kadar uykucusunuz boş yatak buldunuzmu hemen atlıyosunuz
kız sen böyle uykucu değildin
sanırım efsunefeden bulaştı sana uykuculuk....

ay bebegım valla sorma yaa bulastırdı banada sanırım
klava:klava:klava:
saka bır yana canım burdurda bu havalarda kalorıjerler sonermıs yanmaz soguk olur dedılerdı
otel serındı hıc alısık degılız bızde soguga dugunde kudurduk otelde usuduk derken sanırım kırgınlık var bırde ayların yorgunlugu cıkıyor yavas yavas
tamam uyumuyom kıs konusma ne kızıyonsenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…