Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

anam cussende ne var yaa psıkolojık sorunlu yafrum benım
aaaaa sen takmıssın kendıne

valla super yaa manzara suna bak offfffff offffffff

:

valla seni tebrik ederim psikolojik sorunlu olduğumu benim herif 10 senede çözemedi sen hemen çözdün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tatlım sana niye nispet yapayım bursamız böyle heryeri yemyeşil
gel misafirim ol gezdireyim her bir yerini
ayrıca fazla kilolarım var fotoyu çeken beni güzel çekmiş
ondan size öyle geliyo...kaydirigubbakcemile3

sagol bebegım ınsaallah nıyetımız var yafrum bursaya arkadasımın kızkardesı orda okuyor ablası orda ogretmen annesı saglıkcı bursada uzun sure yasamıslar
benımde cok arkadasım var oralarda yaza nıyetımız var kısmetse ınsaallah
gelırım yafrum ne demek yeterkı cagıran olsun:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlarının hangi ilçede yada semtte olduğunu biliyomusun şekerim belki bana yakındırlar....

demekkı sende benım gıbı cok ıyı normal taklıtı yapayorsun yafrum
esın ondan anlamıyordur
:roflol::roflol::roflol::roflol:

evet miniğim içim okuyon sadece eşim değil tüm ailesi beni akıllı uslu bilgili görgülü diye biliyolar 10 yıldır ama içimdeki şeytandan bitek annemler haberdar....:roflol::roflol:
evlenirken haftasına birini döver geri gelir dediler ama hala kimseyi dövemedim...

:sm_cool::sm_cool:

neyse ben cikiyorum arkadasla konustuk bahceye gidecez marul falan ekecem görüsmek üzere byeeeeeeeeeee

kızz lahana sayfayı öyle bir büyüttünkii (benim gibi)
seni zor buldum resimde
maşallah sanada çıtır arkadaşlarım benim..........

benim anladığım şu lahana bebek sabah 6 da kalkmış sonraaa :jeyyar::jeyyar:ŞenizŞeniz:asigim::asigim:

şeklinde olaylar gelişmiş
nunuk doğru anlamışmıyım...

cok dogru canim benim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

buda bendeniz ufacık tefecik şevvalcikkk

masllah canim ufacik tepecik :roflol: :roflol: :roflol: manzara süperde tek gitme sakin oralara kayip mayip olursunda :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

lahanabebekcim maşallah şekerimmm
allah nazarlardan korusun
şekerim yapacağını yine yaptın gözümüze soktu şekerler güzelliğini:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…