Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

ben yeni yöntem buldum foto küçültmek için picasa diye program varya resim düzenlemeye yarıyo ordan az resmi kırptım yeniden düzenledim..böylece biraz küçüldü....

yalnız gidermiyim sonra çıkıyım bende haberlere dağa giden kadınnn kayboldu onu bulanlarr:jeyyar::jeyyar::jeyyar:3.sayfada okursun sonra beni
:roflol::roflol::roflol::roflol:

deneme olarak meleğimi koydumm başardım oleyyyyyyy:))))))))))

oy oy oy yırım ben o melegıı masaallah yafrum cok guzel cıkmıs
nazarlardan korusun rabbım ınsaalah

gunaydın kızlar bugun bızım mevlutumuz var bu dakızımın resmı

ay sevsınler suna bak yaaa
mınnacık
rabbım sızlere bagıslasın ınsaallahc anım
hayırlı mevlutler olsun bebegım

salla canım yaa benım normal olmadıgımı herkes anladı benımkılerde oyle dıyordu ama sagolsun kocısım basa gelen cekılır dıyo buktu boynunu cekıyo cılesını napacaksın:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

çok büyük oldu nasıl küçültcem yav

canım bende kac kere ugrastım yaa bak sımdı sanırım cozdum olayı ben
resım gonderırken ayar yapıyorsunya ebat onun yanındakı kutucuk var onu tıkla altta kı kutucuk bos kalacak ıcını tıklama.ondan kaynaklanıyor sanırım
ebatı sec canındakı kutucugu ısaretle sadece oyle basardım ben sanırım,,

neyse ben cikiyorum arkadasla konustuk bahceye gidecez marul falan ekecem görüsmek üzere byeeeeeeeeeee

kolay gelsın canım kıb byeeeee

ben yeni yöntem buldum foto küçültmek için picasa diye program varya resim düzenlemeye yarıyo ordan az resmi kırptım yeniden düzenledim..böylece biraz küçüldü....

heeee bende deneyım bırdahakıne bakam oylesını

kızlar babam gelmıstıya kızlarla parka gıttıler bende kahve yapıp gelecegım sekerler
bu kadar afet bır aradayken kahve ıcemde soyle ıyıce keyıf yapalım demı ama
5 dk gelıyorum yafrularrrr

hanımlar yarım saat kayboldum bir girdim topiğimize oku oku gözlerim bozuldu:1shok:
bu arada gerçekten topiğimizin hatunları çok güzelmiş
meleklerimizde çok şekerler allah bağışlasın yavrularınızı
ay bir ben kaldım fotosunu koyamayan bir türlü anlayamadım şu iş nasıl yapılıyoklava:klava:

Ben yanlıs topiktemiyim acaba
Melekler vel anneleri güzellik yarısması mı burası:roflol::roflol::roflol:
herkesler pek güzel masallah

nerde bu rosemm yaa hiççççççççççç konuşmuyooo
aa şekerim sen sesiz olursan olmazki

offf aklıma neler geliyoda ama şu işlerim yüzünden geri kalıyorum yaaaa:1ninca:

kız bu kadar güzel gacinin yanına ben koyarmıyım resmimi kızz hayalinizde yaşatın beni dee
beni bitek ebrum bilirrr demii ebrummmm:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…