- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.901
evet kızmıştı zaten herşeye kızar ve asabidir cadıdır ablasını gğnde 5 kere yolmaya kalkar....
şevvalcim seninki ablasını yolmaya çalışıyomuş benim küçük cadı babasını dövmeye kalkıyo:roflol:
hepimize kulağını çekerim haaa diyo:roflol::roflol::roflol:
benim cadı 2,5 yaşında seninki kaç yaşında canım
kız hakkatteen en güzel melek anneleri burdaymışş yavvv he heee çatlasın diğer topicklerrrr işte durum ortadaa en güzeller buradaa haydii zeynom mihrişim sıra sizdee dökülün kızlar
yarında eniştelerimizi koyarızzz:roflol::roflol::roflol:
maşallah minikcim ya biz ailecek naza bayılıyoruz yanaklarından ısracağız benim şekerler bayıldı ŞenizŞenizŞeniz
doğru söylüyon rosemimm hanımlar yarında enişteleri sergileyelim ....
miniğim anlat ama en baştan
ben daha öncede anlatılmıştı bişey anlayamadım maalesef
:1shok::1shok::1shok::1shok:
o ne kız:1shok:nerden buldun bu fotoyu:bbo::bbo::bbo:
benimki 19 ocak 2006 doğumlu yani 3 ünü doldurdu
benimki babaya kıyamaz lafda söyletmez akşam evlenmek için izini istiyordu babasından
çocukları olsun istiyormuş onları sallamak için sabırsızlanıyormuş hemde üçüz isitiyo bu gidişle bu kız 15 inde kaçıcak gibi geliyo
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yok arkadaşım biz topiğin en sabırlı eniştesini seçelim bence...
:roflol::roflol::roflol:
evlenmekmi istiyo koptum ben kız demek izinde isyito:roflol::roflol::roflol:
rosemin albümünden aşırdım 170 boy ve elma yanaklarını kiraz kasesi dudaklarını bu fotoda net olarak görebilirsiniz ama eniştem biraz cılız kalmış.....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kız nerden buldun resmimiiiiigene delikafaduldendelikafadulden
yok yok rahat olşekerim bence açık açık söyleyenden kormagündüz bana dedi sen küçüksün daha büyümen lazım dedim
babama sorcam bide dedi....
off ben burda boşuna duruyorum kız kocaya gitcek çeyiz yapcağıma burda laklak yapıyom....:roflol::roflol::roflol::roflol:
şekerler ya canım sıkıldı ayşem öğle yemeğine geldi ateşi var biraz yaa
canım ya inş ilerlemez bayramda oynayamazsa çok üzülecek kolay kolay hastalanmazlardı
şimdi nerden çıktı bu ateş ya
bende enişteye oyumu verdim miniğim:roflol::roflol::roflol:kesınben kazanırım seker benımkınden daha sabırlısı yoktur
dusununsene benım gıbı bır karusu var daha ne olsun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şekerler ya canım sıkıldı ayşem öğle yemeğine geldi ateşi var biraz yaa
canım ya inş ilerlemez bayramda oynayamazsa çok üzülecek kolay kolay hastalanmazlardı
şimdi nerden çıktı bu ateş ya
rosemm bacıı sen gerçek resmini koymadıkçaa sana işkence çektireceğim burdaaa..kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsoşevbvaalllll kızz delüü karııııı ben sana normal kilo dedimmmm anormal kilomu dedimmmm poffffffff
delikafaduldendelikafadulden
ebrummmmm kurtar beni bu şevvalin zulmündennnn kız beni bilen bi sensinn yetişşşş...
ahh ahhh ben iş yerinde olmayacaktımda koyacaktım o resimnlerimi ardı ardınaaa kimsenin göstermeye yüzü kalmayacaktıı ama durrrrr :jeyyar:
dur bakalımm sen şevval hanımmmm elbet bi gece ansızın gelebilirim gene topiğee bennn:jeyyar::jeyyar:
ay canım benım kıyamam ben ona yaaa
gecmıs olsun seker ınsaallah bısey olmaz ates dusurucu falan ver canım
kızlar bu arada 2 gun once elıf bıraz ateslenmıstı otelde sabaha karsı ama sadece atesı vardı baska bısey yoktu bende dugunde cıplak ve kosturdu ondan dıye dusunmustum
sımdı dedesıyle dısardan geldı ustunu soyunurken baktım elıfın sırtı kolları kabarıyo
sanırım kulucladı ve oda su cıcegı cıkarıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allahtan asıladıydık cocugu sanırım hafıf atlatacakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allahım allahım yaaa
soyledım aaaaaaa elıf bu ne dedım
aaaa hanı benı asıladıydınız cıcek mıcek cıkarmayacaktım bosamı ıgne yedım dıyo:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?