Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

evet kızmıştı zaten herşeye kızar ve asabidir cadıdır ablasını gğnde 5 kere yolmaya kalkar....

şevvalcim seninki ablasını yolmaya çalışıyomuş benim küçük cadı babasını dövmeye kalkıyo:roflol:
hepimize kulağını çekerim haaa diyo:roflol::roflol::roflol:
benim cadı 2,5 yaşında seninki kaç yaşında canım

benimki 19 ocak 2006 doğumlu yani 3 ünü doldurdu
benimki babaya kıyamaz lafda söyletmez akşam evlenmek için izini istiyordu babasından
çocukları olsun istiyormuş onları sallamak için sabırsızlanıyormuş hemde üçüz isitiyo bu gidişle bu kız 15 inde kaçıcak gibi geliyo
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

miniğim birileri duydu ve bir başka dağ manzarası ekledi bakk dağ dediğin nasıl olur...

bencede sekerrrrrrrrrr valla harıka manzara yaa
tam benlık

evet seker en guzel topık bızım topıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ay keltosumudamı koyacam sımcıkkkkkkk
:roflol::roflol::roflol:

maşallah minikcim ya biz ailecek naza bayılıyoruz yanaklarından ısracağız benim şekerler bayıldı ŞenizŞenizŞeniz

sagol canım benım o soytarıya bayılmayanmı var
seytan tugu var cadalozumun sankı

doğru söylüyon rosemimm hanımlar yarında enişteleri sergileyelim ....

aaaaaaa kıs ıyıce azuttunuz haaa
amma meraklıymısız fotojenık karular sızııııııııı

miniğim anlat ama en baştan
ben daha öncede anlatılmıştı bişey anlayamadım maalesef

1.ımageshacke gır
2.gozat yada browse e gır
3.ordan resmı sec
4.ebatını sec ve yanındakı kutucugu ısaretle
5.start upload e bas
6.asagıda url yazılı olan yerı kopyala
7.topıge yapıstır
bukadar yafrum hadı gorek senıde seker

gunaydın kızlar bugun bızım mevlutumuz var bu dakızımın resmı

maşallah canım benim

bende kendi resmimi yükleyem bir melisam cekmisti

yafrimmmmmmmm maşalah

ŞenizŞenizŞeniz

ahanda buda kızlarımla kısın kızılcahamama gezmeye gıtmıstıkya ondan bır goruntu
dagımız da var cok sukur
bırılerıne duyrulurr:))))))))))))

bilmezmiyim zırt pırt konuşuyorduk
nede olsa kardeşimsin bebişim :lepi::lepi::lepi:

buda benim cadı kızım şevval
cadılııta kimse eline su dökemez...

o zaten ekol yavrum hihoyyythihoyyythihoyyyt

evlenmekmi istiyo koptum ben kız demek izinde isyito:roflol::roflol::roflol:

şekerler ya canım sıkıldı ayşem öğle yemeğine geldi ateşi var biraz yaa
canım ya inş ilerlemez bayramda oynayamazsa çok üzülecek kolay kolay hastalanmazlardı
şimdi nerden çıktı bu ateş ya

evlenmekmi istiyo koptum ben kız demek izinde isyito:roflol::roflol::roflol:

gündüz bana dedi sen küçüksün daha büyümen lazım dedim
babama sorcam bide dedi....
off ben burda boşuna duruyorum kız kocaya gitcek çeyiz yapcağıma burda laklak yapıyom....:roflol::roflol::roflol::roflol:

rosemin albümünden aşırdım 170 boy ve elma yanaklarını kiraz kasesi dudaklarını bu fotoda net olarak görebilirsiniz ama eniştem biraz cılız kalmış.....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bırazmı?????????????????????
:1shok::1shok::1shok::1shok:

kız nerden buldun resmimiiiiigene delikafaduldendelikafadulden

canım benım yaaa kıs yuzun solgun gorunuyor yemıyonmu hıc yafrum bıraz dıkkat et kendıne:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gündüz bana dedi sen küçüksün daha büyümen lazım dedim
babama sorcam bide dedi....
off ben burda boşuna duruyorum kız kocaya gitcek çeyiz yapcağıma burda laklak yapıyom....:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok yok rahat olşekerim bence açık açık söyleyenden korma
benimkiler evlenmeyecekmiş,anne zaten olmayacaklarmış çok zormuşş
ileride nikah tarihini haber verirler mi bilemem:çok üzgünüm:şimdi öyle diyorlarda:roflol::roflol::roflol:

şevbvaalllll kızz delüü karııııı ben sana normal kilo dedimmmm anormal kilomu dedimmmm poffffffff
delikafaduldendelikafadulden

ebrummmmm kurtar beni bu şevvalin zulmündennnn kız beni bilen bi sensinn yetişşşş...
ahh ahhh ben iş yerinde olmayacaktımda koyacaktım o resimnlerimi ardı ardınaaa kimsenin göstermeye yüzü kalmayacaktıı ama durrrrr :jeyyar:
dur bakalımm sen şevval hanımmmm elbet bi gece ansızın gelebilirim gene topiğee bennn:jeyyar::jeyyar:

ay canım benım kıyamam ben ona yaaa
gecmıs olsun seker ınsaallah bısey olmaz ates dusurucu falan ver canım
kızlar bu arada 2 gun once elıf bıraz ateslenmıstı otelde sabaha karsı ama sadece atesı vardı baska bısey yoktu bende dugunde cıplak ve kosturdu ondan dıye dusunmustum
sımdı dedesıyle dısardan geldı ustunu soyunurken baktım elıfın sırtı kolları kabarıyo
sanırım kulucladı ve oda su cıcegı cıkarıyokafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allahtan asıladıydık cocugu sanırım hafıf atlatacakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
allahım allahım yaaa
soyledım aaaaaaa elıf bu ne dedım
aaaa hanı benı asıladıydınız cıcek mıcek cıkarmayacaktım bosamı ıgne yedım dıyo:roflol::roflol::roflol:

kesınben kazanırım seker benımkınden daha sabırlısı yoktur
dusununsene benım gıbı bır karusu var daha ne olsun:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende enişteye oyumu verdim miniğim:roflol::roflol::roflol:

geçmiş olsun kamilecim
inşallah akşama bişeyi kalmaz düzelir canım

rosemm bacıı sen gerçek resmini koymadıkçaa sana işkence çektireceğim burdaaa..kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

geçmiş olsun tatlım artık tecrübelisin çiçek konusunda nasıl olsa
losyon sürmeye başla.....
benim şevval de çıkarsa keşkede biran önce kurtulsa yavrum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…