Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

yafri sende taş gibisin

boyunca yanında kızın var ablasımısın :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

teşekkürler canımcım evet herkes ablası olduğumu sanıyo kaydirigubbakcemile3

ay elıf gormesın uzun sac manyagı bende belıme kadar uzatacam dıyıp duruyor
masaallah cok guzel yavrum yaaa
nazarlardan korusun rabbım yavrularımızı ınsaallah

amin miniğim allahım hepimizin yavrularını korusun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kamilemmm bugüzellerin arasına nasıl koyam kendimii kızz şevval koyduyaa benii yeteri kadar her şekildeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

beni hayalinizde canlandırın şekerlerimm 1,70 boyy kiloo son derece normallll saçlar ipekkkkkk
gözler bir eşşekk gözüüü(dünyanın en güzel gözleridir gülmeyinnn haa) burunn bir hokkaaa

ay ay ayyy yanaklarr elmaa mı desemmm ne desemmmm dudaklarım bir ball kasesi sankimmmm ah o endamım yokmuuuu yakıyorum ortalığııı ha ha haaa haaaaa:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

rosemcim benide hayal edin kız o zaman:roflol:
boy 180 kilo 60 sarı saçlı mavi gözlü bir afetim dermişim kendimde gülermişim:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben canlandırdım bu çıktı benziyosa onaylayıver bi zahmet...

kız seçmeye gerek yokk benimkii o dediklerinn....

şevval kız o ne şeker şey öleeeee bayıldım ona bennnn ayyyy yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn kızmışta sanırımm oy oyy oyyyy

evet kızmıştı zaten herşeye kızar ve asabidir cadıdır ablasını gğnde 5 kere yolmaya kalkar....

hadi yakkk topiğide bakemmmmm
itfaye hazırda bekliyor endişelenme diyeyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…