E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik kuslarim
-
- #19.881
en yakışıklıyı mı seçicez canım yada tip olarak en uyumlu çiftimi seçicez:roflol::roflol::roflol:
yafri sende taş gibisin
boyunca yanında kızın var ablasımısın :lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ay elıf gormesın uzun sac manyagı bende belıme kadar uzatacam dıyıp duruyor
masaallah cok guzel yavrum yaaa
nazarlardan korusun rabbım yavrularımızı ınsaallah
yok arkadaşım biz topiğin en sabırlı eniştesini seçelim bence...
:roflol::roflol::roflol:
amin miniğim amin:Saruboceq:ay elıf gormesın uzun sac manyagı bende belıme kadar uzatacam dıyıp duruyor
masaallah cok guzel yavrum yaaa
nazarlardan korusun rabbım yavrularımızı ınsaallah
ay ben ısırırım bu cadının yanaklarını nede şeker bakmış öle
amin miniğim amin:Saruboceq:
çok şekermiş canım
kamilemmm bugüzellerin arasına nasıl koyam kendimii kızz şevval koyduyaa benii yeteri kadar her şekildeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
beni hayalinizde canlandırın şekerlerimm 1,70 boyy kiloo son derece normallll saçlar ipekkkkkk
gözler bir eşşekk gözüüü(dünyanın en güzel gözleridir gülmeyinnn haa) burunn bir hokkaaa
ay ay ayyy yanaklarr elmaa mı desemmm ne desemmmm dudaklarım bir ball kasesi sankimmmm ah o endamım yokmuuuu yakıyorum ortalığııı ha ha haaa haaaaa:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız seçmeye gerek yokk benimkii o dediklerinn....en yakışıklıyı mı seçicez canım yada tip olarak en uyumlu çiftimi seçicez:roflol::roflol::roflol:
kamilemmm bugüzellerin arasına nasıl koyam kendimii kızz şevval koyduyaa benii yeteri kadar her şekildeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
beni hayalinizde canlandırın şekerlerimm 1,70 boyy kiloo son derece normallll saçlar ipekkkkkk
gözler bir eşşekk gözüüü(dünyanın en güzel gözleridir gülmeyinnn haa) burunn bir hokkaaa
ay ay ayyy yanaklarr elmaa mı desemmm ne desemmmm dudaklarım bir ball kasesi sankimmmm ah o endamım yokmuuuu yakıyorum ortalığııı ha ha haaa haaaaa:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
teşekkürler teyzoşları oda sizi öpüyormuş:1hug::1hug:
kız seçmeye gerek yokk benimkii o dediklerinn....
şevval kız o ne şeker şey öleeeee bayıldım ona bennnn ayyyy yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn kızmışta sanırımm oy oyy oyyyy
kız seçmeye gerek yokk benimkii o dediklerinn....
şevval kız o ne şeker şey öleeeee bayıldım ona bennnn ayyyy yerim onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnn kızmışta sanırımm oy oyy oyyyy
hadi yakkk topiğide bakemmmmmkamilemmm bugüzellerin arasına nasıl koyam kendimii kızz şevval koyduyaa benii yeteri kadar her şekildeeeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?