Melek(Kz ocuu) Anneleri Kulb

günaydın hanımlar
dün gece geç yattım ama sabah erken uyandım
frezyacım sen benden hızlı davranmışsın canım yoksa açılışta benden olacaktıkaydirigubbakcemile3
hepinize güzel birgün diliyorum hanımlarzemuszemuszemuszemus

günaydın hanımlar
dün gece geç yattım ama sabah erken uyandım
frezyacım sen benden hızlı davranmışsın canım yoksa açılışta benden olacaktıkaydirigubbakcemile3
hepinize güzel birgün diliyorum hanımlarzemuszemuszemuszemus
günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsın şekerryerimseniben

açilşta benden olsun sevgili arkdaşlar
hepinizi öptüm iyi günler kızlar...
günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsın işleri biraz kolayladın mı yerimseniben

bende seni çok iyi anlıyorum cnm bende kıyamadım sabah çı gruba vermedim öglenci grubada yaş olarak uygun degil başka bi okula baktım sonra oda 2005 li almıo ayy sinir oldum ya napçaz bilmiom rüyanaz 2 yıldır gidio okulada alışkın evde çok sıkılır kuzum bakalım hayırlsıı canım .............

aynen canım valla kac gundur beynım zonkluyor yaaaa offf offf
nolacak bu cocuklarımızın hallerı yaaaa ılkokulu 9 yıl yapıyorlar lıseyı 5 e cıkarıyorlar ossye dershaneye gıdemeden kazanamıyorlar bunca sene neyın egıtımını verıyorlar anlamıyorum yaaa anaokulu mecburı oluyor derken 15 sene sadece lıse mezunu olabılmek ıcın okuyacak yavrularımız
sonuc unıversıte olsada ıs yok meslek yok
allah nasıl bıluyorsa oyle yapsın bunları
okumayan bır genclık yetısmesı ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar bıtırıyorlar bızı artık dusunmekten kafayı bozmak uzereyım resmen
bencede canım yaaa ruya alıskın bırde 2 sene gıttı kesın bıyerlerı bul gonder yavrum kısın cok sıkılır
hakkımızda hayırlısı bakalım canım benım

iyi gecelerr kızlarrr
çok tempolu bir gün daha geçirdimmm
sandalyede uyuyup kalabilirimmmm
öğleye kadar buzdolabımı (kendisi eski modeldir 15 günde bir buzluğunu eritmem gerekiyo)temizledimmm
öğleden sonra komşum sünnet yapıyo yatak yapmaya çağırdııı
saat 9 a kadar zorla bitirdikkkk
eve geldim kızlara duş aldırdımm
kocişde bugün geç gelcekmişşş
yorgun olsamda dayanamayıp size koştummmm

canım benım kolaylıklar dılıyorum baya yorulmussundur bebegım
allah yardımcın olsun yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben burdayımmm...biliyomusun bana yine misafir geliyor galibakafamçokkarıştı eşimin amcasıyla eşi gelmişler şimdi eşimin halasındalar eşimde gitti her an gelebilirler belkide orda kalırlar...

aaaaaaaaa valla kızacagım sımdı yaaa
hamıle kadın bu kadar yorulurmu yaaaa
gel seker sende bızlere kac sana gul gıbı bakarız bebekım
oglusumuzada tabıkı annecıgı

doğum günün kutlu olsun canım...nice senelere

miniğim bunları daha ilk defa duyuyorum:bbo:anne babası ölmüş olanlar boşanmış olanlarmı öncelikli:1shok:
tahlilde mi istiyolar:1shok:canım ben daha önce kimseden böyle şeyler duymadım
çok şaşırdım valla neyse hakkınızda hayırlısı olsun canım

ay bende neler duyuyorum seker sorma valla aksam 10 olmamıstı daha saat vurdum kafayı yattım uykuya kacıp sıgınıyorum artık elım yuzum coktu dun parkta herkes noldu sana dıyor.gozlerımın altı coktu yuzum ıyıce kuculdu
uzuntuye hıc gelemıyorum rabbım benı buyuk acılarla sınamasın ınsaallah hıc bana gore degıl valla
canım yarı ozelya bunlar guya cocugun saglıklı olduguna daır tahlıller ıstıyorlar vss..ama sonuc bosanmadım olmedım oncelıklı degılım kuradan cıkacaz dıye duaya kaldık yanı.bugun 2 de cekılecek bırı kuranın dıger okulda yarın guya cekılecek ama herkes alanı aldı sanırım bızı oyalıyorlar
bende saskın saskın dolanıyom valla yafrum sorma
hep derlerdı asıl buyusunde gor derdı aha gordum anamı:roflol::roflol::roflol::roflol:
tovbe tovbe sabah sabah karıstırdım kadunu yıne:roflol::roflol::roflol::roflol:

bu arada bugün beni hiç kimse merak etmemiş kırıldım hepinize:umursamaz::umursamaz:

ay canım benım yaaa valla kırılma bebekım ınan kendımde degılım dun kımsede yoktu cok hatta yazımın bırınde sordum sızın bılgınız varmı bunlardan dıye banada cevap yazan olmadı bebekım sanırım herkes mesguldu kım var kım yok cok bakınmadım bende dısarı attım kendımı cocuklarla aksamda erkenden zıbardımsenağlamasenağlama

gunaydınlar dılıyorum sekerler
naz bu hafta sabah 7de basladı kalkmaya salona gelıyoruz sabah haberlerı calar saat derken cayı demledım sızlere geldım
guzel bır gun gecırmenız dılegıyle ınsaallah arkadaslar
hepınızı cok cok opuyorum kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah cok acıkmıs kızlarda hemen yıyelım dıyorlar
haydı sımdılık byeeeee

günaydın canımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsın şekerryerimseniben

günaydın canımmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannasılsın işleri biraz kolayladın mı yerimseniben

iyiyim canım
akşam geç yattım aslında ama sabah dışardan bir sese uyandım tekrar uyuyamadım
çok hafif bir uykum var tıkırtıya uyanıyorum:çok üzgünüm:
sen nasılsın canım kızların nasıllar

aynen canım valla kac gundur beynım zonkluyor yaaaa offf offf
nolacak bu cocuklarımızın hallerı yaaaa ılkokulu 9 yıl yapıyorlar lıseyı 5 e cıkarıyorlar ossye dershaneye gıdemeden kazanamıyorlar bunca sene neyın egıtımını verıyorlar anlamıyorum yaaa anaokulu mecburı oluyor derken 15 sene sadece lıse mezunu olabılmek ıcın okuyacak yavrularımız
sonuc unıversıte olsada ıs yok meslek yok
allah nasıl bıluyorsa oyle yapsın bunları
okumayan bır genclık yetısmesı ıcın ellerınden gelenı yapıyorlar bıtırıyorlar bızı artık dusunmekten kafayı bozmak uzereyım resmen
bencede canım yaaa ruya alıskın bırde 2 sene gıttı kesın bıyerlerı bul gonder yavrum kısın cok sıkılır
hakkımızda hayırlısı bakalım canım benım

canım benım kolaylıklar dılıyorum baya yorulmussundur bebegım
allah yardımcın olsun yafrusummmmmmmmmmmmmmmmmmm

aaaaaaaaa valla kızacagım sımdı yaaa
hamıle kadın bu kadar yorulurmu yaaaa
gel seker sende bızlere kac sana gul gıbı bakarız bebekım
oglusumuzada tabıkı annecıgı

ay bende neler duyuyorum seker sorma valla aksam 10 olmamıstı daha saat vurdum kafayı yattım uykuya kacıp sıgınıyorum artık elım yuzum coktu dun parkta herkes noldu sana dıyor.gozlerımın altı coktu yuzum ıyıce kuculdu
uzuntuye hıc gelemıyorum rabbım benı buyuk acılarla sınamasın ınsaallah hıc bana gore degıl valla
canım yarı ozelya bunlar guya cocugun saglıklı olduguna daır tahlıller ıstıyorlar vss..ama sonuc bosanmadım olmedım oncelıklı degılım kuradan cıkacaz dıye duaya kaldık yanı.bugun 2 de cekılecek bırı kuranın dıger okulda yarın guya cekılecek ama herkes alanı aldı sanırım bızı oyalıyorlar
bende saskın saskın dolanıyom valla yafrum sorma
hep derlerdı asıl buyusunde gor derdı aha gordum anamı:roflol::roflol::roflol::roflol:
tovbe tovbe sabah sabah karıstırdım kadunu yıne:roflol::roflol::roflol::roflol:

ay canım benım yaaa valla kırılma bebekım ınan kendımde degılım dun kımsede yoktu cok hatta yazımın bırınde sordum sızın bılgınız varmı bunlardan dıye banada cevap yazan olmadı bebekım sanırım herkes mesguldu kım var kım yok cok bakınmadım bende dısarı attım kendımı cocuklarla aksamda erkenden zıbardımsenağlamasenağlama

kız minik sen beni dün geceden beri şok ediyosun
okul 15 senemi olacak:1shok:bunuda ilk senden duyuyorum
gerçekten ilköğretim 9 lise 5 senemi olacak bu gidişle kızlarımız hiç lise mezunu olamayacaklar galibafisfisfis
sizin hakkınızdada hayırlısı olsun canım
ne saçma sapan öncelikleri varmış bu okulların
kuradan çıkmazsanda üzülme canım ya sende devlet okuluna yazdırırsın
ay ben hiç uğraşamam böyle alengirli işlerden resmen adamı oynatıyolar sanki:kızgın:
bende şaka yaptım canım kimseye alınmadım öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyiyim canım
akşam geç yattım aslında ama sabah dışardan bir sese uyandım tekrar uyuyamadım
çok hafif bir uykum var tıkırtıya uyanıyorum:çok üzgünüm:
sen nasılsın canım kızların nasıllar
iyiyiz çok şükür canımm
eşimle biz erken kahvaltımızı yaptık onu işe yolladım ayşe şimdi kalktı kahvaltı yapıyor halimemde uyuyor daha az sonra kalkarr bugün içim kıpır kıpır nedense hayırdır inşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3meleklerin nasıl uyuyorlar mımirmirmirmirkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gunaydınlar dılıyorum sekerler
naz bu hafta sabah 7de basladı kalkmaya salona gelıyoruz sabah haberlerı calar saat derken cayı demledım sızlere geldım
guzel bır gun gecırmenız dılegıyle ınsaallah arkadaslar
hepınızı cok cok opuyorum kahvaltı sonrası gorusmek uzere ınsaallah cok acıkmıs kızlarda hemen yıyelım dıyorlar
haydı sımdılık byeeeee
günaydın canımm afiyet olsun şekercim bende çayımı alıp sizlere geldim hemen
kocişi kapıdan geçirip pcyi balkona alıp geçtim başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla bugün kurradan çıkar inş elifimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ne kadar stresli oldu meleğimizin şansına:kızgın:

iyiyiz çok şükür canımm
eşimle biz erken kahvaltımızı yaptık onu işe yolladım ayşe şimdi kalktı kahvaltı yapıyor halimemde uyuyor daha az sonra kalkarr bugün içim kıpır kıpır nedense hayırdır inşkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3meleklerin nasıl uyuyorlar mımirmirmirmirkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kocişi kapıdan geçirip pcyi balkona alıp geçtim başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla bugün kurradan çıkar inş elifimiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ne kadar stresli oldu meleğimizin şansına:kızgın:

desene herkes farklı saatlerde kahvaltı yaptı bugün sizdekaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım kızlarda yeni uyandılar
hayırdır inşallah canım gerçi hep böyle kıpır kıpır ol en güzeli yerimseniben

bende çıkıyım artık hanımlar dün gece misafirim vardı meyve pasta falan derken ev battı resmen
sıcak çökmeden bir süpürüp sileyim sonrada kahvaltı hazırlıcam
görüşürüz hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

okul konusunda canım sıkılıyor benimde burada sadece devlet okulu var, dersane filanda yok çok canım sıkılıyor dersane ve özel eğitim alanlarla nasıl yarışacak benim melekelrim diye uykularım kaçıyorr geçenlerde bir öğretmen arkadaş bir site önerdi sbs ye hazırlık için seneye oraya üye yapacağım kızları ama nasıl olur bilemiyorum oradan randıman alamazsam dersane bir yere tayın için uğraşacağım çocukları şimdiden bir sıfır mağlup gibi hissediyorum hayırlısı tabi halime farkında herşeyin çoğu dersane giderken biz ne olacağızdiyor meleğim offffffffff ne olacak bu çocuklar allahım
en güzel zamanları nelerle heba oluyor hakkımızda hayırlısı meleklerimize kolaylık versin rabbim inş

kolay gelsin canm benim evde öyle kocam isten geldi ne kadar sesiz is yapabilirsim is yapmaya calışacağım bende kızlar uyanmadan baslasam iyi olacak aslında

okul konusunda canım sıkılıyor benimde burada sadece devlet okulu var, dersane filanda yok çok canım sıkılıyor dersane ve özel eğitim alanlarla nasıl yarışacak benim melekelrim diye uykularım kaçıyorr geçenlerde bir öğretmen arkadaş bir site önerdi sbs ye hazırlık için seneye oraya üye yapacağım kızları ama nasıl olur bilemiyorum oradan randıman alamazsam dersane bir yere tayın için uğraşacağım çocukları şimdiden bir sıfır mağlup gibi hissediyorum hayırlısı tabi halime farkında herşeyin çoğu dersane giderken biz ne olacağızdiyor meleğim offffffffff ne olacak bu çocuklar allahım
en güzel zamanları nelerle heba oluyor hakkımızda hayırlısı meleklerimize kolaylık versin rabbim inş
üzülme canım zaten cocuk yapa bildigini yapıyor bir cok cocuk biliyorum cok calıskan dersaneye giden ama sınav günü heyacan kaydırma yada zor sorular
bu islerde calısmak kadar birazda kader isi insallah bu yönde ve bir cok yönde iyi olur kaderleri ve sen stres yapınca değismiyor inanki cocuklarda etkileniyor bence rahat ol ayetel kürsi oku ve allaha havele et o ne eylerse güzel eyler

kamilece, canım insallah gönlünüze göre verir allah baya stres yaptın üzüldün sen buna
amin canım hepimizin gönlüne göre versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende çıkıyım artık hanımlar dün gece misafirim vardı meyve pasta falan derken ev battı resmen
sıcak çökmeden bir süpürüp sileyim sonrada kahvaltı hazırlıcam
görüşürüz hanımlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dün benimde misafirim vardı şekercim ama maşallah ev batmamışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çocuklarda vardı ama kaydirigubbakcemile2batırmamışlar bugün tatil verdim kendime tek yemek yapacağımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin canımm sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlar hepinizi kucak dolusu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nasılsın şekerrr

üzülme canım zaten cocuk yapa bildigini yapıyor bir cok cocuk biliyorum cok calıskan dersaneye giden ama sınav günü heyacan kaydırma yada zor sorular
bu islerde calısmak kadar birazda kader isi insallah bu yönde ve bir cok yönde iyi olur kaderleri ve sen stres yapınca değismiyor inanki cocuklarda etkileniyor bence rahat ol ayetel kürsi oku ve allaha havele et o ne eylerse güzel eyler
haklısın canımm bununda farkındayım ,çocuklara yansıtmıyordum ama halime maşallah herşyi farkedebilen bir çocuk kendince o endişeleniyor rahatlatmaya çalışıyoruz hakkımızda hayırlısı bakalımm

kız minik sen beni dün geceden beri şok ediyosun
okul 15 senemi olacak:1shok:bunuda ilk senden duyuyorum
gerçekten ilköğretim 9 lise 5 senemi olacak bu gidişle kızlarımız hiç lise mezunu olamayacaklar galibafisfisfis
sizin hakkınızdada hayırlısı olsun canım
ne saçma sapan öncelikleri varmış bu okulların
kuradan çıkmazsanda üzülme canım ya sende devlet okuluna yazdırırsın
ay ben hiç uğraşamam böyle alengirli işlerden resmen adamı oynatıyolar sanki:kızgın:
bende şaka yaptım canım kimseye alınmadım öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

valla sekerım benım can sıkıntım soklarımda bundan sekercıgım
aynen oyle valla o kadar okuyup ancak lıse mezunu olabılecekler boyle gıderse okusunlar ısteyenmı var zaten memlekette okusa ısmı var
kuradan cıkmazsak zaten devlet okuluna gıdecek canım onda neler cıkacak bakalım gorecegız
aslında bana gore olmayan bu dunyaya cocuk getırmekmıs seker allah saglık uzun omurler versın cıksın bır kerede dogurmak ısteyenlere kesınlıkle dogurmayın dıyorum artık ay:roflol::roflol::roflol:
bız dogurduk noldu bakın gelecek kaygısı daha sımdıden basladı dıyorum onlara vızıltı gıbı gelıyor ılerde gorur onlarda gunlerını
:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyiz çok şükür canımm

ohhh ohhh afıyet olsun canım benım
hayırlara vesıle olsun ınsaallah canım benım
sagol bebegım allah razı olsun bugun net basında sabahlarım artıkın kura sonucları ne oldu dıye yarında dıger okulun sonucları bellı olacak ıkısındede cıkmazsa onumuzdekı haftaya devlet okuluna yazdıgım okul ısını kapatacagım artık dusunmekten salak oldum ıyıce
dus almak ıstıyorum sular yok su ısıtıp yıkansak onada usenıyorum terımız sıkıntımız ıcınde sacma sapan gecırıyorum kac gundur su omrumu senağlamasenağlamasenağlama

desene herkes farklı saatlerde kahvaltı yaptı bugün sizdekaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım kızlarda yeni uyandılar
hayırdır inşallah canım gerçi hep böyle kıpır kıpır ol en güzeli yerimseniben

ay ne guzel valla benımkıler sabah 7de elıf de 8de kalkıyor ay aksam erken yatıyorlarya uykularını alıyorlar 7de sabah haberlerıyle baslıyorum gune sersem gıbıyım
acılen bır tatıle ıhtıyacım var benım yaaaaa
agustosun basına kadar dayanırım ınsaallah bırını bogmadan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X