• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek sandığım kayınvalidem

eşinin durumdan haberi yokmuymuş ...yani annesinin eski eşine yaptığı bir takım entrikaları vs.
iyi de o gelinlere kötülük yaptığını söyleyen kişi neden ona söylememiş de seninle evlendikten sonra sana söylemeyi tercih etmiş.

bence ne olursa olsun çok da güvenme geçmiş geçmiş artık.. herkesin hataları olmuştur. veya öyle bakacaksın.

Eşim o zamanlar küçük olduğu için anlayamamış tabii bi erkek olarak ama annemle devamlı kavga ederlerdi diyor. Bu arada anlatan kişi beni ve eşimi karşısına alıp konuştu eşim ona çok güvenir ve sever bu yüzden duyduklarımıza eşimde çok üzüldü bende. Ama ne yapabilirim bilmiyorum mesafemi korumaya çalışıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende melek sandıgım kayınvalıdemın lohusalık zamanımda esımı doldurmasını ve esımın ailemle kavga etmesını hıç unutamam.tam bır şok yaşamıştım.ben hıçbır sorunumuz yok sanırken meğer içinde neler bırıktırıyormuş pislik.
yok anacım bu dunyada gelınlerını kızı gbı gören kayınvalıde yok bence

Çok haklısın ben k.validemi annem gibi görmüştüm çok yanılmışım meğer o beni kendisiyle kıyaslayıp oğlunu eşini hep kıskanmış

genelleme yapamayız, evet çoğunlukta kıskanırlar, kendilerinin yerini oğullarının eşi aldı zannederler, hatta öyle örnekler varki büyüydü, muskaydı, ahlaksız iftiraydı amannn Allahım korusun :18: velhasıl kelam hepsi bir değil asla, benim annem (kayınvalidem), annem bile az kalıyor Allah ondan razı olsun anlatacak kelimem yok inanın..amaa konu sahibi arkadaşım inanki kayınvaliden iyi de olsa, kötü de olsa tek iyi olması gerekenin, gönül terazisini doğru kullanmayı bilenin eşin olması şarttt..

Allah Allah bir de abilere sormak lazım neden boşanmışlar.
Bu sizi uyaran tanıdık,neden evlenmeden önce uyarmamış da şimdi konuşmuş ?
2 tane biten evliliği anneye yüklemek ağır bir suçlama.
Kimsenin o kadar etkili olabileceğini düşünmüyorum.
Ayrıca kim olsa bu sözü edene "bir daha gözüme görünme" derdi.

Unutmayalim ki azrail de bir melek

Iki abi de bosanmis, yeni mi aklina geldi nedenlerini sorgulamak. Evlenmeden once yapacaktin sen o arastirma sorusturma safhasini

benim annem ne iblis ne kaynana..annemin üç tane kızı var üç tanede oğlu gibi saygılı damadı var..senin gibi iblisin doğurduklarınında ağzına sıçar atar bir kenera..:ssz:

of of of,neyse kazen ya da müne ilgilenir:ssz:

of of of,neyse kazen ya da müne ilgilenir:ssz:

bir daha kimsenin ölmüş annesine küfür etmezsin umarım..aldın mı ağzının payını...ben seni şikayet edecektim sonra vazgeçip şu haddis yarası olana ağzına bir edeyim dedim..isterlerse hiiiiç versinler...oh be rahatım :52:

bir daha kimsenin ölmüş annesine küfür etmezsin umarım..aldın mı ağzının payını...ben seni şikayet edecektim sonra vazgeçip şu haddis yarası olana ağzına bir edeyim dedim..isterlerse hiiiiç versinler...oh be rahatım :52:

küfür mü etmişim

sen bütün kaynanalar iblis demişsin,ben de annen de kaynana olduğu için,annen de iblis demek ki dedim:ssz:

Biri bisey dedi diye hemen soguma bence ... her kaynana iyi olmadigi gibi gelinde iyi olamaz... 5 parmagin 5i bir degil ! Seninle sorunu yoktur belki ! Cok sukur kaynanamla sorunum yok hatalari yokmu var ama nasil eslerinde hatasi oluyor affediyorsun bunada oyle bak ... evlilik sabir sevgi hosgoru isi ... Allah herkesin evliligini mutlulugunu daim etsin!

O kadar kötüyüm ki. Tam bi hayal kırıklığına uğradım bugün. Melek gibi görünen ama aslında kötü bi k.valideye sahipmişim meğer.. kızlar eşimin 2abiside biz evlenmeden önce boşanmışlar ben neden boşandıklarını k.valideme sordum o kadar saçma cevaplar aldımki. Çok Konuşuyolarmış geziyolarmış falan.. inanmadm tabii bunun üzerine akrabalara gidip sordum. Meğer k.validem önce kocasını sonrada oğullarını hep kıskanıp aralarını bozmuş. Yıkıldım resmen bugün. Ben şimdi napıcam.. dondum kaldım üstelik altlı üstlü oturuyoruz ve daha yeni taşındık o kadar soğudumki ondan bi insan neden oğlunu kıskanıp ara bozar ki neden..

Sen Sana iyi olmasına bak bence fazla ilgilenme geçmişle öyle olacağı varmış olmuş. Peşine düşsen ne olacak ki hem kendini strese sokmaktan başka. Geçip karşısına diğer gelinlerinde yuvasını sen bozmuşsun desen kendisini düzeltecek mi? Cevabını ben vereyim kesinlikle hayır iyice seninle zıtlaşıp senin yuvana göz dikecek bu defa.

Back
X