meleklerim ve ben 5 kişiyiz

ALLAHIM sana kolaylıklar versin inşş canım..hepiside sağlıklıca doğar hayırlısıyla inşş...

canımcım özeldende yazabilirdim ama burdan yazmak istedim. allahım nazarlardan korusun bebişlerinin ruhları bedenlerine artık verilmiş ve kalpleri atmaya başlamış bundan sonra rabbim kolaylığınıda verecek dr.una uyarsan cana kıymış oalacaksın her ne kadar tıbben cenin sayılsalarda onlar kalpleri atan senin kanından ve canından beslelen birer can oldular ben senin yerinde olsaydım sonuna kadar giderdim maşallah çalışıyorsun hiç bir sorunun yok onlarında ya kıydığında işler daha ters giderse ya rabbim ben sana bunu uygun gördüm ama sen kıydın der ve daha kötü so nuçlara giderse işler ben inanan biri olarak rabbim ne veririse hayırlısını verir der sonuna kadar giderdim
tabiki madi manevi zorlukları olacak yıpranacaksın ama inan bana onlara sahip olana kadar çektiklerini hatırla ve deki benim çok canım yandı onların kalp atışlarını duyana kadar nelerden vaz geçtim ve her ne pahasına olursa olsun dünyaya getireceğim
birde artık tıp okadar ilerideki aylık haftalık rutin kontrollerinde bütün oluşabilecek terslikleri anında doktorun görecek ve mudahale edecektir bunu da düşün lütfen
ve yapacağın müdahalenin kürtajdan bir farkı olmadığınıda
yaaaaaaa resmen atan kalplerini durduracaklar sana teklif edilen bu yapma canımcım
senin sağlığını tehdit etmedikce onların meleklerinin sakat doğma riskleri olmadıkca yaaaaaaaaaapmaaaaaaaa:Saruboceq::a015::a015:

bu arada bakamazsan teyzeleri olarak ben burdayııııııııııımmmmmmm

canimcim benim nacizane fikrim sayet senin hayati bi tehliken yoksa dogur ama hayati tehlike arzediyorsa doktorunu dinle ama kalbim kiyma onlara diyo cunku bende cok istiyorum cogul bebislerim olsun

Tebrikler canim Rabbimin bir bildigi var muhakkak birini digerine tercih etme derim, Allah in dedigi olur, icini rahat tut ve herseyi en iyi bilen alemlerin Rabbi Allah a birak canim...

arkadaşım bak ben sana bundan 2 sene önce yaşanmış gerçek bir hikaye anlatıyım...eşimin teyzesinin görümcesi 8 yıllık evli ve çocuğu olmuyordu bu süre zarfında durumlarıda öyle ahımşahım değil para biriktirmişlerdi 8 sene boyunca eşiyle tüp bebek için..sonra tedavisi bittti..doktor dedi maşallah 4 çocuk var karnında ve karar alındı hepsi sağlıklı gidiyor gittiği sürece doğum gerçekleşek...doğdular maşallah hepside 1900 gr ve üstü hiç bir sağlık problemleride olmadı şükür ki..zaman nasıl geçti birde onlaar sor ama bu bir gerçek kızın evi göçebe evi gibi oldu annesi ve kayınvalidesi gece gündüz onda bebeişler artık 2 yaşında ilk bir sene çoooook zahmetli ve koşturmacalı oldu ama sonra ayaklanınca hepsi kediler gibi bir taraftaydı ve kreş havasındaydı ev...şimdide ortaya bir tava kuymak yapıyo annesi kızın hepsi sofranın etrafına diziliyor nasıl yiyorlar ekmekle görmeni isterim bu güzel sahneleri gözünün önüne getir ve kararını ver tatlım allahtanda hep hakkında hayırlısnı iste...sevgiyle kallll:1hug:

canım çok sağol anlattıkların için çok güzel bi tablo olurdu dünyaya gönderen rabbim rızkını göndermezmi hiç zaten ayrı ayrıda okadar çocuk olsa yine masrafları aynı olur bence sağlıklı olsunlarda başka bişi istemem

bebek aldırmanın dinen tek yolu bir doktor heyetinin annenin ölüm riski vardır, hayati tehlikesi vardır kararına varması...bunun dışında hiçbir yolu yok...heyet istenmesinin sebebide sorumluluğu paylaşmak, danışarak hareket ederek çıkan kararın kesinliğidir, çünkü tek başına insan yanlış karar verebilir...ben sana şunu yap bunu yap diyemem ama bir yol açabilirim belki önünde...herşey bizim elimizde değil....bu durum senin için bir imtihansa kaybetmek ister misin?...gönlünü ferah tut...fikirlerin çok önemli...dördünü birden değil her birini ayrı ayrı düşün hangisini gözden çıkarabilirsin?...her biri ayrı ayrı bir can...Allahın verdiği bir can....Rabbim sana kolaylık versin...

amin arkadaşım allah razı olsun ben hiç birini gözden çıkaramıyorum zaten doktor heyeti diye bişeyde yok sadece doktorumun söylediği şey taşıyamazsın bebekler gelişmez hiç bişey söylemiyo bana ama ultrasonda gördüm hepsini aynıydı gelişimleri ben bişey demediği halde farkettim ben hiç ultrason çıktısı bile vermiyor bana anlamadım bu nasıl şey

sizin bu pozitif tutumunuz ve görüşünüzle bebekleriniz zaten size tutunacaktır. ne kadar güzel maşallah 4 tane birden. inşallah hepsi de sağlıklı doğar.

inşallah canım vallahi ben çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır ama onlar bendende pozitif (maşallah diyeyim):ecrin_bebek: sonuna kadarda hep böyle güzel gideriz inşallah

Allah onlara can vermiş. Dünyada rızkı olan gelecek. ben olsam hiç birine kıyamazdım. Allah hakkında hayırlı olanını versın

amin canım çok sağol bende aynı şekilde düşünüyorum rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin inşallah

canımcım özeldende yazabilirdim ama burdan yazmak istedim. allahım nazarlardan korusun bebişlerinin ruhları bedenlerine artık verilmiş ve kalpleri atmaya başlamış bundan sonra rabbim kolaylığınıda verecek dr.una uyarsan cana kıymış oalacaksın her ne kadar tıbben cenin sayılsalarda onlar kalpleri atan senin kanından ve canından beslelen birer can oldular ben senin yerinde olsaydım sonuna kadar giderdim maşallah çalışıyorsun hiç bir sorunun yok onlarında ya kıydığında işler daha ters giderse ya rabbim ben sana bunu uygun gördüm ama sen kıydın der ve daha kötü so nuçlara giderse işler ben inanan biri olarak rabbim ne veririse hayırlısını verir der sonuna kadar giderdim
tabiki madi manevi zorlukları olacak yıpranacaksın ama inan bana onlara sahip olana kadar çektiklerini hatırla ve deki benim çok canım yandı onların kalp atışlarını duyana kadar nelerden vaz geçtim ve her ne pahasına olursa olsun dünyaya getireceğim
birde artık tıp okadar ilerideki aylık haftalık rutin kontrollerinde bütün oluşabilecek terslikleri anında doktorun görecek ve mudahale edecektir bunu da düşün lütfen
ve yapacağın müdahalenin kürtajdan bir farkı olmadığınıda
yaaaaaaa resmen atan kalplerini durduracaklar sana teklif edilen bu yapma canımcım
senin sağlığını tehdit etmedikce onların meleklerinin sakat doğma riskleri olmadıkca yaaaaaaaaaapmaaaaaaaa:Saruboceq::a015::a015:

bu arada bakamazsan teyzeleri olarak ben burdayııııııııııımmmmmmm

canııııım çok tatlısın sağol bende aynı düşüncedeyim evlat katili olacakmışım gibi geliyor ve 2sini aldırırsam şayet öbürleride beni bırakıcak gibi bi his var içimde sonuna kadar beraberiz :hooray:

canimcim benim nacizane fikrim sayet senin hayati bi tehliken yoksa dogur ama hayati tehlike arzediyorsa doktorunu dinle ama kalbim kiyma onlara diyo cunku bende cok istiyorum cogul bebislerim olsun

allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım çok güzel bi duygu içinde bi sürü kçücük canlıların olması rabbim yaratmış vermiş ömürleri ne kadarsa okadar kıyamam kuzucuklarıma hayati tehlike yok şu an için gayet nolmal gibi çalışıyorum ev işlerimi yapıyorum canım

Tebrikler canim Rabbimin bir bildigi var muhakkak birini digerine tercih etme derim, Allah in dedigi olur, icini rahat tut ve herseyi en iyi bilen alemlerin Rabbi Allah a birak canim...

canım bi ultrason çıktısı verseydide şuraya bi koysaydım bi görseydiniz acaba hangisine kıyardınız diyorum ya hepsi birbirine sokulmuş sanki destek alıyorlar birbirinden hayata tutunuyorlar bence onlara kıymak dünyada işlenebilecek enbüyük günah olucak

canım bencede sakın kıyma bebişlerine rabbim sana onu uygun görmüş ne üzüntüler çekiyoruz biz onlara kavuşana kadar benimde ilk hamileliğimde 2 kese gözükmüştü doktorum 3 de olabilir ama birini mutlaka alcaz demişti ama ben kesinlikle hayır dedim yicek ekmekleri varsa rabbim yardım eder ama benimkilerin yokmuş kalp atışlarını duyamadan kaybettim onları allah meleklerine ömür versin sanada taşıma kolaylığı emininki kucağına aldığındada iyiki aldırmamışım diceksin rabbim hepimize nasip etsin böyle güzel duyguları

canımmm maşallah.nekadar güzel..bu bi mucize.allahım onlara tutunma gücü sanada güç versin.düşünsene bıdık bıdık etrafında dört tane miniş olucaaakkk...çok güzel ...maşiallah canım

çok zor bi durum ben olsam ne yapardım senin gibi çok kararsız kalırdım heralde rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım

selam canım. çok ama çok zor bir karar. seninle aynı durumdayım. kendim çok kararsız olduğum için sanada şöyle yap böyle yap diye fikir veremeyeceğim malesef. Diyebileceğim şu; Allah hakımızda hayırlısı ne ise onu versin.

canım çok sevindim bebişlerinin sağlıklı olmasına. kalp atışlarını duymana.
ama bi gerçek var ki ikiz ve üçüz gebelikler bile tek gebeliğe göre daha riskliyken seninki dördüz canım benim karar tabi ki senin ve eşinin istersen başka bi dr a görün canım inşallah 4 ünü de doğurmaya karar verirsen sağlıklı 4 tane afacanın olacak canım maşallahhh..

canım bi ultrason çıktısı verseydide şuraya bi koysaydım bi görseydiniz acaba hangisine kıyardınız diyorum ya hepsi birbirine sokulmuş sanki destek alıyorlar birbirinden hayata tutunuyorlar bence onlara kıymak dünyada işlenebilecek enbüyük günah olucak
zor bir karar tabiki ama en iyisini doktorlar bilir hepsini kaybetme riskini de düşünmelisin bence başka bir doktora da görünebilirsin hayırlısı inşallah

allah seninde gönlüne göre versin inşallah canım çok güzel bi duygu içinde bi sürü kçücük canlıların olması rabbim yaratmış vermiş ömürleri ne kadarsa okadar kıyamam kuzucuklarıma hayati tehlike yok şu an için gayet nolmal gibi çalışıyorum ev işlerimi yapıyorum canım
canımcım yuce mevlam kucagına almayı nasıp etsın hepsını sen kendıne dıkkat et cok ıs yapma sız bes degıl altı kısılıcık kocaman bır aıle olacaksınız ınsallah bızede dua et

Back
X