Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

Başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesinnnnnn:26:

başınız saolsun canım...
allah sabır versin...
canım dualar yine sana okunur sen gelince namazını kılar duanı yaparsın sorun olmaz...

başınız saolsun canım...
allah sabır versin...
canım dualar yine sana okunur sen gelince namazını kılar duanı yaparsın sorun olmaz...

Bahar bahar bahar canım şimdi benim nursen için okuduklarım sağanak 100 tane okurum demiş o olduktan sonra tamamdir . Kalan 200 taneyi ben okudum buna göre sayı tamam oluyor z. Canım duasını sen yapar mısın zahmet olmazsa sana . Yardım eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden hakkınızı helal edin kızlar hakkınız gecti bana . Öperim sizi :)

Son düzenleme:
nekadar güzel bir sayfa oluşturmuşsunuz.Rabbim dualarınızı kabul etsin.isteyen herkesi hayırlısıyla,sağlıcakla bebeiğine kavuştursun Rabbim.Paylaşımları kim yapıyor bilmiyorum ama ben de okuyabiririm

nekadar güzel bir sayfa oluşturmuşsunuz.Rabbim dualarınızı kabul etsin.isteyen herkesi hayırlısıyla,sağlıcakla bebeiğine kavuştursun Rabbim.Paylaşımları kim yapıyor bilmiyorum ama ben de okuyabiririm

Âmin Canimm . Bahar arkadasımız ilgileniyor paylaşımlarla . Gelir birazdan buraya

arkadaşım şimdi başlıyorum bittiğinde yazarım

arkadaşım okudum allah kabul etsin inşallah...
buarada oku oku duayı ezberledim sonunda daha rahat oluyoooo

Çok şanslısın) senin tefriciyelerimi okunurken sağanak sağanak yağmur yağdı, içimden de bu kızın duası hemen kabul olacak herhalde diye geçti. İnşallah da öyle olur. Allah bebeklerine kavuştursun seni sağanak. Tefriciyelerimi okudum. Allah kabul etsin

arkadaşım allah razı olsun inşallah amin canım benim hepimizin duaalarını kabul eder yüzümüzü güldürür inşallah... yazını okuyunca gözlerimden yaş geldi yemin ederimmm zaten sulu göz oldum çıktımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…