- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Sanırım sıra bende ama bizim cenazemiz var,babaannem vefat etti bugün.Yarın köye gideceğim,bir kaç gün kalıp döneceğim.Olmazsa başkasına okunsun,ya da ben dönünce kendiminkini okuyup namazımı kılarım.Nasıl yapalım arkadaşlar?Bu arada ben giremeyebilirim ve yeni arkadaşa da okuyamayabilirim.
Allah razı olsun canım,çok sağol.Eşim nöbetçi bu gece,o yüzden sabaha gideceğiz ama aklım orada.Başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesinnnnnn:26:
Sanırım sıra bende ama bizim cenazemiz var,babaannem vefat etti bugün.Yarın köye gideceğim,bir kaç gün kalıp döneceğim.Olmazsa başkasına okunsun,ya da ben dönünce kendiminkini okuyup namazımı kılarım.Nasıl yapalım arkadaşlar?Bu arada ben giremeyebilirim ve yeni arkadaşa da okuyamayabilirim.
Allah razı olsun canım,çok sağol.Eşim nöbetçi bu gece,o yüzden sabaha gideceğiz ama aklım orada.
başınız saolsun canım...
allah sabır versin...
canım dualar yine sana okunur sen gelince namazını kılar duanı yaparsın sorun olmaz...
nekadar güzel bir sayfa oluşturmuşsunuz.Rabbim dualarınızı kabul etsin.isteyen herkesi hayırlısıyla,sağlıcakla bebeiğine kavuştursun Rabbim.Paylaşımları kim yapıyor bilmiyorum ama ben de okuyabiririm
sağanak arkadaşımızın tefriciyesini okudum canım
Allah gönlünün muradını versin inşallah.
Bahar bahar bahar canım şimdi benim nursen için okuduklarım sağanak 100 tane okurum demiş o olduktan sonra tamamdir . Kalan 200 taneyi ben okudum buna göre sayı tamam oluyor z. Canım duasını sen yapar mısın zahmet olmazsa sana . Yardım eden herkese teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden hakkınızı helal edin kızlar hakkınız gecti bana . Öperim sizi :)
arkadaşım şimdi başlıyorum bittiğinde yazarım
canım; umut99 ve saganak'ın tefriciyelerini okudum..
Allah kabul etsin inşallah..
Basın sagolsun, sen yokken senin payına düşenleri okuyabilirim kuzum...Allah razı olsun canım,dostlar sağolsun.Aklıma hemen tefriciyelerimiz geldi.Düzeni bozmak istemediğimden haber vereyim dedim.
Çok şanslısın) senin tefriciyelerimi okunurken sağanak sağanak yağmur yağdı, içimden de bu kızın duası hemen kabul olacak herhalde diye geçti. İnşallah da öyle olur. Allah bebeklerine kavuştursun seni sağanak. Tefriciyelerimi okudum. Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?