iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
saganak nasılsın?
iyiyim sağol canım sen nasılsın :)
kocam şimdi diyoki acaba bizimde ortalıklardadolaşan, etrafı dağıtan sürahi deviren bi çocuğumuz olur mu ki? olacak ben biliyorum.rabbim bizlere de nasip edecek
bilemedim ki daha öyle mi oluyor inşallah...ben ilk defa bu kadar uzun nette kaldımm... ama çok dua ettim olmasın ki - regl olmam lazımdı aslında en geç 9unda olmam gerekiyordu- bana sıra geldiğinde namaz kılayım hemen duayı okuyayım diyeeeteşekür ederim ben de iyiyim. sizinle ilk defa karşılaşıyoruz sanırım. sizin dualarınız bayağ hızlı bitiyo farkettiniz mi?
bilemedim ki daha öyle mi oluyor inşallah...ben ilk defa bu kadar uzun nette kaldımm... ama çok dua ettim olmasın ki - regl olmam lazımdı aslında en geç 9unda olmam gerekiyordu- bana sıra geldiğinde namaz kılayım hemen duayı okuyayım diyeee.... daha da olamdım topicte takılıoyorum birinin eksik duası varsa tamamlarım diye düşünürek...
evet ilk defa karşılaşıyoruz siz de yeni mi üye oldunuz..
başınız saolsun canım...
allah sabır versin...
canım dualar yine sana okunur sen gelince namazını kılar duanı yaparsın sorun olmaz...
tabiki cnm insan böyle durumlarda bian önce orda olmak istiyooooo..
uzakmı cnmm gidiceğiniz yerrrrrrr
Basın sagolsun, sen yokken senin payına düşenleri okuyabilirim kuzum...
Sanırım sıra bende ama bizim cenazemiz var,babaannem vefat etti bugün.Yarın köye gideceğim,bir kaç gün kalıp döneceğim.Olmazsa başkasına okunsun,ya da ben dönünce kendiminkini okuyup namazımı kılarım.Nasıl yapalım arkadaşlar?Bu arada ben giremeyebilirim ve yeni arkadaşa da okuyamayabilirim.
sağanak için okudum. Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?