Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

kocam şimdi diyoki acaba bizimde ortalıklardadolaşan, etrafı dağıtan sürahi deviren bi çocuğumuz olur mu ki? olacak ben biliyorum.rabbim bizlere de nasip edecek

kocam şimdi diyoki acaba bizimde ortalıklardadolaşan, etrafı dağıtan sürahi deviren bi çocuğumuz olur mu ki? olacak ben biliyorum.rabbim bizlere de nasip edecek

amin canım benim... allahım mutlaka dualrımızı duyacak ve en hayırlı zamanda en ummadık zamanda mucizesini yaşatacak hepimize
....ama sabır ve dua...

teşekür ederim ben de iyiyim. sizinle ilk defa karşılaşıyoruz sanırım. sizin dualarınız bayağ hızlı bitiyo farkettiniz mi?
bilemedim ki daha öyle mi oluyor inşallah...ben ilk defa bu kadar uzun nette kaldımm... ama çok dua ettim olmasın ki - regl olmam lazımdı aslında en geç 9unda olmam gerekiyordu- bana sıra geldiğinde namaz kılayım hemen duayı okuyayım diyeee .... daha da olamdım topicte takılıoyorum birinin eksik duası varsa tamamlarım diye düşünürek...
evet ilk defa karşılaşıyoruz siz de yeni mi üye oldunuz..

Son düzenleme:

evet bir hafta oldu ben kayıt olalı. canım inşallah daha da hasta olmazsın. son 2 aydır benim 3 günüm geçti hep hamileyim sandık ama bu ay içimde bi his var.

hepinizden allah razı olsun bende duamı okudum allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnn canlarım

başınız saolsun canım...
allah sabır versin...
canım dualar yine sana okunur sen gelince namazını kılar duanı yaparsın sorun olmaz...

Sağol baharcım,amin inşallah.Ben cenazeden döner dönmez tekrar okumaya başlayabilirim.Mesaj yazarım.

tabiki cnm insan böyle durumlarda bian önce orda olmak istiyooooo..
uzakmı cnmm gidiceğiniz yerrrrrrr

Yakın aslında,bir saat kadar sürüyor.Yarın öğle namazından sonra kalkacak cenazesi.Ama eşimi bekliyorum gidebilmek için.

Basın sagolsun, sen yokken senin payına düşenleri okuyabilirim kuzum...

Çok sağol canım,Allah razı olsun.Döndüğümde buraya yazacağım,eğer yazamazsam okursan çok sevinirim.Gruba yeni katılmama rağmen hepiniz çok iyisiniz,iyi ki katılmışım.

canım ben sağanak arkadaşın tefriciyesini okudum allah kabul etsin amin

Gunaydın arkadaslar..Baharcım unut arkadasımın duasını okumustum sanırım lısteye eklemedın..
Sagnak arkadasımında duasını okuyorum sen okudu yazarsın..
MEVLAM gonullerındekı muradlarını hayırlara cevırerek nasıp etsın İNŞALLAH..

başın sağolsun canım,Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…