canlarım bugün sonucum belli oldu hamiş olmuşum öyle diyorlartam sevinemedim hevesim kursağımda kaldı çünkü betahcg 17.76 çıktı değerin 2 gün sonra katlaması gerekiyormuş :18: :18: ne hissedeceğimi şaşırdım :18: :18:
SİYAHKUĞU---------------*50= OKUDU
ESMA---------------------*100=
SEYBİL--------------------*300=
MERRA1-------------------*300=
ANGRYBİRD----------------*250=
DURU1616-----------------*100=
GOZ-----------------------*50=
KALAN=3294
10 MART PAZAR saat 24:00 a kadar
tabiki olur canım önemli olan doğru okumak şimdiden allah razı olsun ben seni ekliyorumkızlar çok teşekkkür ederimHalaylar için de muckkk muckkk
Bu dönemde beni yalnız bırakmadığınız ve dularınız için rabbim herkesin gönlüne göre bebişler versin yarın tekrar test var inşallah değerim katlar
ayrıca siyahkuğu tefriceyelerini okudum inşallah eşin kadroya geçer
deniz1717 nin (aylin) tefriceyelerini de okudum allah gönlüne göre versin hayırlı ve sağlıklı evlatlar inşallah seninle olsun
nurusima81 fetih süresini kurandan değilde türkçe okunuşuyla başka bir kitaptan okusam olur mu
sevil ,ecrin ve denizin tefriciyelerini okudum Allah kabul etsin.
esmacığım geç haber verdim kusura bakma biliyorsun tedavideyim
yarında eşim ameliyat olacak kendim için dualar falan okudum biraz geçti kusura bakmayın
benim içinde dua edin eşimde ameliyatta süpermen çıksın
yarın benim için çok önemli bir gün dualarınızı eksik etmeyin
BAŞAKcımmm bugün sonucunu öğrnecektinnn hemen gel çatladık meraktan bekletme bizi
S.a. Arkadaşlar başka bir topikte fetih suresi başlattım kendim için benim eşim yarın ameliyat olacaka ve sperm çıkarsa tedavim devam edecek yoksa tüpbebek tedavim iptal olacak.benim için fetih suresi okuyabilicek arkadaşlar varsa lütfen yardım edin yarın sabah 9 eşim ameliyata girecek öncesinde bitirmek lazım.27 tane eksiğim var.okuyacak arkadaşlar dua şu şekilde yapılıyor.fetih suresi okunuyor ve 28. Ayette muhammeden rasulllulah denildiği zaman durup niyetini söylüyorsun.lütfen okuyacak kişiler haber versin şimdiden çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?