esmacım sa. Nasılsın inş. Iisindir yeni hamile haberlerimiz varmış arkadaşları tebrik ediyorum sanada teşekür ediyorum listeyi büyük bi özenle taki ediyorsun.. Bende deniz için okudum bilgn olsun....
canım gözün aydın tebrikler... bu sıralar burası olsun ayşenin topiği olsun....hep güzel ve hamiş haberleri alıyoruz...allah sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin..sağlıklı kucağınızada alırsınız allahın izniyle..umarım başka bişey kaçırmamışımdır kızlar.........Kizlarr gercekten cok ozur diliyorum gec kaldim size haber vermekten ama ilk duydugumdan beri tel elimden dusmedi saolsunlar arayanlar coktu esmacim tam hatirlatti size yazacaktim o siradada kaynanamlar geldi giremedim yazamadimm ...
Arkadaslarr Allaha sukur hamileyimm dualariniz sayesinde rabbim melegimi bagisladi banaaa degerim 146 insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagimizada alirizz darisi sizlerin basinaaa dualarim sizinle emin olun zamani geldiginde rabbim ol diyorr
nurusimanın eşinde süpermenler bulunmuş,
sıra bebegin anneye tranferindeymiş.
paylaşayım dedim
Vck icin cok sevindim gercekten.Dualarimiz kabul oldu ne guzel,insallah tez zamanda da bebisine kavusur.Benimde bugun moralim baya bozuk.Bu ay cok umitliydim hamile kalicagim diye,yarin adet gunumdu sabah kostura kostura test aldim ama maalesef negatif cikti(((((cok moralim boZuk,aglamaktan basim agriyor ((((((
hayırlısı olsun canım ...kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bende 2 gündür bekliyordum adetimi acaba olucam mıı diyee...bugün geldi tabii...eskisi gibii tepki vermiyorum sankii üzülsemde....zamanla insan alışıyo gibii gözüksede içim hep ezikk kalıcak...allah tez zamanda bizlerin yüzlerinide güldürür...Vck icin cok sevindim gercekten.Dualarimiz kabul oldu ne guzel,insallah tez zamanda da bebisine kavusur.Benimde bugun moralim baya bozuk.Bu ay cok umitliydim hamile kalicagim diye,yarin adet gunumdu sabah kostura kostura test aldim ama maalesef negatif cikti(((((cok moralim boZuk,aglamaktan basim agriyor ((((((
Kizlarr gercekten cok ozur diliyorum gec kaldim size haber vermekten ama ilk duydugumdan beri tel elimden dusmedi saolsunlar arayanlar coktu esmacim tam hatirlatti size yazacaktim o siradada kaynanamlar geldi giremedim yazamadimm ...
Arkadaslarr Allaha sukur hamileyimm dualariniz sayesinde rabbim melegimi bagisladi banaaa degerim 146 insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagimizada alirizz darisi sizlerin basinaaa dualarim sizinle emin olun zamani geldiginde rabbim ol diyorr
Siyahkugunun tefriciyelerinide okumustum soylemeyi unuttum.Bu aralar pek kafa kalmadi daiyi ki bu dua topigi var,okudukca biraz olsun rahatliyorum,mutlu oluyorum.İyi ki varsiniz kizlar.Bence dunyanin en guzel hediyesi,musluman kardesinden Allah razi olsun cumlesini almaktir.İnsallah mubarek bu cuma gecesinin yuzu suyu hurmetine Rabbim bizleri de tez zamanda saglikli bir sekilde bebislerimize kavusturur.Aminnnnnn...
canım siyahkuğu ve deniz1717 nin (aylin) tefriciyelerini okudum Allah kabul etsin.Rabbim gönüllerinden geçen duaları hayırlısıyla kabul etsin
Kizlarr gercekten cok ozur diliyorum gec kaldim size haber vermekten ama ilk duydugumdan beri tel elimden dusmedi saolsunlar arayanlar coktu esmacim tam hatirlatti size yazacaktim o siradada kaynanamlar geldi giremedim yazamadimm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?