Meleklerimize kavuşmak için - 4444 adet salavatı tefriciyye

canım,fetih suresini okudum.inşallah eşinin ameliyatı cok iyi gecer,Allah'ım, tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNN....

deniz1717 nin 130 tefriciyesini bitirdim...allah kabul etsin.....

canım çok özür dilerim ecrinin tefriciyelerini bitirdim haber veremedim hastamız var nete giremedim. denizin tefriciyelerini de okudum.
Rabbim gönüllerindeki hayırlı niyetlerini kabul etsin.. hayırlı ahlaklı sağlıklı sıhhatli imanlı salih evlatlar nasip etsin...

BAŞAKcımmm bugün sonucunu öğrnecektinnn hemen gel çatladık meraktan bekletme bizi

Kizlarr gercekten cok ozur diliyorum gec kaldim size haber vermekten ama ilk duydugumdan beri tel elimden dusmedi saolsunlar arayanlar coktu esmacim tam hatirlatti size yazacaktim o siradada kaynanamlar geldi giremedim yazamadimm ...
Arkadaslarr Allaha sukur hamileyimm dualariniz sayesinde rabbim melegimi bagisladi banaaa degerim 146 insallah sorunsuz saglikli bi sekilde kucagimizada alirizz darisi sizlerin basinaaa dualarim sizinle emin olun zamani geldiginde rabbim ol diyorr

ecrin canım dualarını okudumm dualarımı okudum ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH

esmaa denizin tefriciyelerini okudum allahım kabul etsin inşallahh

canım denizin tefriciyeleri tamam.
rabbim dileklerine kavuştursun inşaallah:)

Canim cok sevindim ne guzel bir gunde iki hamilelik haberi:)Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.Rabbim tum isteyen herkese evlat sahip olmayi nasip etsin insallah...

canımm tebrik ederimmRABBİM SANA BAĞIŞLASIN MELEĞİNİ
DİĞER TOPİĞE YAZDIM ÇOKK SEVİNDİMM İNAN
BU BİR MUCİZE DEĞERİN ÇOK GÜZEL
AYYY BEBİŞ KARNINA YERLEŞMİŞ YERİNİ HAZIRLAMIŞ ANNESİ ONA DOKUZ AY ÇOK GÜZEL BAKACAKK İNŞŞ
RABBİM HERKESE YAŞATSIN BU DUYGULARI
SİZİN ADINIZA ÇOKK SEVİNDİM KOLAY DEĞİL ZOR GÜNLER GEÇİRDİNİZ AMA ÇOK GÜZEL ÖDÜLLENDİRİLDİNİZ
BEN HALAYA DOYAMADIM

İYİ GECELER KIZLARR
DUA LİSTEMİZDE HAMİŞLERİMİZ VAR
İKİ TANE DAHA TAZE HAMİŞİMİZ OLDU
BASAK
SEYBİL
İNŞŞ HEPİMİZ BİRGÜN YAŞAYACAĞIZ BU DUYGULARI

Esmam saol canim benimmm nekadar guzel dileklerde bulunmussun insallah canim rabbim sizlerinde yuzlerinizi guldursun insallahh dualarimdasiniz teyzelerii bizede dua etmeye devam etmeyi unutmayin korkularimiz hic bitmiyor sag salim kucagimiza aliriz insallah

yeni girebildim nete görünce haberi canım çokkkk sevindimm çokkkkk çokkkkk değerin de çok iyiii maşallah
inşallah sonuna kadar böyle iyi gider

hadi bakem gelsin bebişler hey hey de hey heyyy

canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasib etsin

nurusimanın eşinde süpermenler bulunmuş,
sıra bebegin anneye tranferindeymiş.
paylaşayım dedim

esmacım sa. nasılsın inş. iisindir yeni hamile haberlerimiz varmış arkadaşları tebrik ediyorum sanada teşekür ediyorum listeyi büyük bi özenle taki ediyorsun.. bende deniz için okudum bilgn olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…