Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.

iyigeceler canlarım ben oğluşumla kavuştumçarşamba güü taburcu oldu yavrum.girip haber vereyim dedim.çok şükürikimizde iyiz.siz nasılsınız.umarım herkes iydir.

çok şükür canııııııımmm... çok çok sevindim, Allah bir daha ayırmasın, analı babalı büyütsün inşallah :) tekrar gözün aydın canım :)

günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı haftalarr
hilalcim bebişin çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın rabbim analı babalı büyütmeyinasip etsin canımm
burcumm miraç yeni mamasını beyenmiş anlaşılan inşallah hep böyle devam eder yeme sorununuz ortadan kalkar.anam allah sana sabır verin inşallah hayırlı iyi niyetli komşuların olur canım kendinize çok dikkat edin
gülçinn ama ben elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum topiğimize bu aralar sadece çok yoğunuz
ama geçeicek ve ben hep burda olucammmmm allahın izniyle canım terketmedim ben burayıı
fatoşcum çok sevindim canım gözün aydın rabbim bir daha ayrılık vermesin güzelimm analı bablı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşalalh

bugun eczaneye gittim farklı mama almak için eczacı kızında 4.5 aylık bebeği varmış ve miraç gibi yemiyomuş kanka oldukolumunekankayizsmile
illa ki bulcan bi yerlerde birileriniiii :mymeka: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

üstteki çocuk balkon camlarını açmamı sitedi anahtarı unuttum dedi açtım bende meğersem anasından gizli girip plazma tv alıp satmaya götürüomuş çaldı herhalde onanrda plazma yok çünkü
kızzz burçççç allah iyliğiniiii delikafaduldendelikafadulden

canımmm allah bi daha ayırmasınnn geçmişler olsunnnn..

oohhhh çok şükür canım benimmmm allahım bir daha ayrılık yaşatmasın birtanemm
güzel haberlerini aldık şükür. inşallah günden güne dahada iyi haberlerini alıcaz
bu arada ilk fırsatta oğluşunun fotolarını bekliyoruz canım opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız herkese hayırlı haftalarr
gülçinn ama ben elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum topiğimize bu aralar sadece çok yoğunuz
ama geçeicek ve ben hep burda olucammmmm allahın izniyle canım terketmedim ben burayıı

günaydınnnn birtaneemmmmmm sanada iyi haftalar canımın içi
benim lafım sana değil gülüm benim ben senin yoğun olduğunu biliyorum zaten yavrucum sen neden sütüne alınıyorsunki balımm.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, şöyle bir bakiim diye geldim, yine kimse yok :(

sonra fırsat bulursam uğrarım yine

selam kızlar geçmişi okuamadım
nasılsınız
biz doktordan geldik aşımızı olduk aşıda ağlamadı bi tanesinde hiç farketmedi bile birinde ağladı ama azıcık ağlado paşam benim uyyo şimdi bakalım inşallah ateşimiz çıkmaz uyanınca bi fitil yapıcam doktorda yap dedi maşallah herşey yolundaymış

kimse yok ne bu böleee :kızgın: niye yazmıyon gülçiiiiiiiinnn :oklava:

yok işte yok yok yok
kimseler yok gelmiyorlar
sen bana ne bağırıyın beeee yazdım ya manyak :mymeka:

günaydın kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, şöyle bir bakiim diye geldim, yine kimse yok :(

sonra fırsat bulursam uğrarım yine

abla hoşgeldin vede güle güle :a015:

selam kızlar geçmişi okuamadım
nasılsınız
biz doktordan geldik aşımızı olduk aşıda ağlamadı bi tanesinde hiç farketmedi bile birinde ağladı ama azıcık ağlado paşam benim uyyo şimdi bakalım inşallah ateşimiz çıkmaz uyanınca bi fitil yapıcam doktorda yap dedi maşallah herşey yolundaymış

dünürüm hoşgelmişsein beeaaa
hadi gözün aydın damadımın durumu iyimiş çok sevindim
uyusunda büyüsün paşamız. zemuszemus a.s.

doktora dedim uzun bisüre bişey yediremedim öyle diyosun ama taşıyamıyosun dedsempatiksalakcinnii

gelmek istiyorum gelemiyorum hiç fırsat vermiyor eren şöle bi bakayım dedim tuvalete gidiyom die sattım babasına gitmek zorundayım sizi seviyorum byeeee mafoldumben

he zaten benim kucmda öle duruo sempatiksalakcinni
maşallah maşallahhh tü tü tü tü tü :nazar::nazar:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:nazar: :nazar: :nazar:

gelmek istiyorum gelemiyorum hiç fırsat vermiyor eren şöle bi bakayım dedim tuvalete gidiyom die sattım babasına gitmek zorundayım sizi seviyorum byeeee mafoldumben

canımmmm ana kuzusu seninki desene kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile :1hug:

Back
X