merhaba kızlar nasılsınız
hepinize güzel temennileriz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah bu sefer kuzum beninle olmayı seçer rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi bu yolda çaresiz ve ümitsiz bırakmasın inşallah
neyse bekeleyip görücez rabbim hayırlısını versin inşallah
gülçinim canım nasılsın yarın doktora gidiyormuşsun hadi bakalım inşalalh bütün acıların diner
şimdiden geçmiş olsun canım allah şifa versin canımm
iyi akşamlar kızlarrr
valla sütümüartırmak için herşeyi deniyorum, takmamaya çalışıyorum ama oğluşum bir müddet zevkle emip kısa bir süre sonra memeyle mücadele etmeye başlayıp sinirlenince anlıyorum ki süt bitmiş... bakalım kısmetimizde yoksa emzirmek yapacak bir şey yok
ah kıyamam canım ya... inşallah canın çok yanmazlokal anestezi ile hallolur gibime geliyor ama yok dayanamam diyorsan konuş doktorla kısa bir süre için uyutsun seni... canının tatlı olduğunu kim söyledi ki? ne kadar çok canının yandığını da tahmin ediyorum üstelik, inşallah kısa bir sürede acısı geçer canımcım :)
paşanı öptüm canım senin için :):):)
ANNE OLMADAN ÖNCE
Anne olmadan önce havanın soğuk veya yağmurlu olmasına aldırmadan istediğimiz yere gider istediğimiz şeyleri yerdik
Anne olmadan önce istediğim saatte yatar istediğim saatte kalkardım
Anne olmadan önce saçımı hergün tarar dişlerimi her öğün fırçalardım
Anne olmadan önce evimi hergün toplar ve temizlerdim.ben evi topladıktan sonra arkamdan kimse dağıtmazdı
Anne olmadan önce çiçeklerimin zehirli olup olmaması umurumda değildi.mobilyalarımın keskin uçları var mı diye hiç bakmadım
Anne olmadan önce kimse üzerime ne kustu ne de çişini yaptı
Anne olmadan önce bütün kontrol bendeydi bütün gece uyuyabilir veya istediğim saatte kitap okuyabilirdim
Anne olmadan önce tahlil ve aşı için iğne yapılan bir çocuğu asla susturmadım. Minicik iki yaşlı gözlere bakıp asla ağlamadım, basit bir gülümsemeye asla dünyalar vermedim. Bir bebeğin uyumasını seyretmek için hiç geç saatlere kadar uyanık kalmadım
Anne olmadan önce sırf içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim ağrısı ve acısı dinmediği zaman kalbimin milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim bu kadar küçük birşeyin hayatımı bu kadar derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim birisini bu kadar çok sevebileyeceğim ve anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğim hiç aklıma gelmedi
Anne olmadan önce yüreğimin bedenimin dışında atabileceğini bilmezdim. Aç bir bebeği beslemenin ne denli özel birşey olacağını bilmezdim. Anne ile bebeği arasında ki o bağdan haberim yoktu. Bu kadar küçük birşeyin kendimi bu kadar önemli hissettireceği aklıma gelmezdi
Anne olmadan önce hiç gece yarısı her on dakikada bir kalkıp herşeyin yolunda gidip gitmediğine bakmadım. Anne olmanın sıcaklığını lezzetini yürek acısını muhteşemliğini duygusal doygunluğunu hiç tatmadım
Anne olmadan önce bana mini mini minnacık bir bebeğin anne.... diyeceği günü sabırsızlıkla bekleyeceğimi bilmezdim
Anne olmadan önce bu kadar çok duyguyu bir arada yaşayabileceğimi ve bu kadar çok şey hissedebileceğimi bilmezdim
Ama şimdi anlıyorum ki her türlü çilesine rağmen anne olmak dünyanın en güzel en harika en tatlı duygusuymuş ve anne olmak HERŞEYE DEĞERMİŞ
canım inan başımda biş var sorma gitsin.
işle alakalı inan sabah kargalar ............bi açıyorum.
biraz . sonra arada açıyorum ama sadece arada okuyorum.
şu işleri bi toparlasam hayırlısı ile
dahaçok görüşürüz umarım.:sinifsinif:
günaydın herkese . en kötü gününüz böyle olsun.
bebişleri öptüm.opuyorumnanaktan
bayanssulusmilesakın kuzucuklarınıza jöle kullandırmayın!!!!!!
ostrojen varmış ve erken ergenlik yapıyormuuuuuuuşbilmiyorumkismile
hatta uyduruk ıslak mendiller ,şampuanlar falanda dahil.
evet sen, nur ve burcu beni çok iyi anlarsınız, emzirmek isteyip de emzirememek çok kötüymüş ama çok şükür dün sakınmadan yedim ve bugün maşallahı var sütümün eskisi kadar değil ama yine de daha iyi, durmadan emzirmeye çalışıyorum ki süt üretsin diye, bu arada tahin helvası, un çorbası, boza, tahin pekmez vs... ne bulduysam yedim... kuru incir dediler onu da aldıracağım eşime, yakında 150 kg olurum herhalde ama hiç umurumda değil valla, yeterki oğluşum emsin... bu arada barsak bozukluğuna ne iyi geliyordu onu hatırladım, rahmetli annem ishal olduğumuz zaman bir çay kaşığı türk kahvesinin üzerine bir kaç damla limon sıkarak yedirirdi, dün onu yaptım ve şıp diye kesti... sonra da allah ne verdiyse yedim :) çok şükür bugün memeyle kavgamız yok alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi:canım bhenim yaaaaa ah ablam ahhhh o çocuk öyle deli gibi emmek istedikçe sütün gelmemesi o yüzden sinirlenmesi ağlaması öyle içler acısı bir durumki çok iyi bilirim ve seni inan çok iyi anlıyorum canım yaaa kurbanın oliyim fazla takmamaya çalış inan takınca olanda gidiyor ablam sağlık olsun ne yapalım sen elinden geleni yapıyorsun. gerisi artık nasip kısmet.....
umarım kısa bir sürede geçer eğer genel anestezi olursam hastanede yatmam gerekecek bir gece ve ben bunu istemiyorum cerenden ayrı kalmak istemiyorum bir gecede olsa. hayırlısı artık bilmiyorum herşey bu akşam belli olucak umarım çok kısa sürer ve hemen iyileşir her iki ayağımda. bilmiyorumkismile
ayyyy ablam yaa sabah sabah okurken gözlerimden yaşlar nasıl aktı varya o akdar duygulandımki
ANNELİK ÇOK KUTSAL BİR DUYGU
inan hiç bir söz hiç bir cümle bunu anlatmaya ifade etmeye yetmez
rabbim bu yolda kimseyi (arifminde dediği gibi) çaresiz bırakmasın
allahım nerde isteyen varsa ona nasip etsin
bak şimdi böyle diyince bizim zeynep aklıma geldi
hatırlarsınız kızlar ben evliliğimin ve hamileliğimin ilk döneminde bir bebeğe bakıyordum BEYZA eskiler bilir hatırlar konuyu evin üçüncü çocuğu idi ve salak anası dördüncüye hamile şuan üstelikte 5 aylık :umursamaz: ay bunu öğrendiğimde o kadar sinirlendim ve üzüldümki hey allahım yaaa hey rabbim sen isteyene vermezsin istemeyene çifter çifter yollarsın allahım affetsin yaaa..... :çok üzgünüm:
yaaaaa eee napıcazzzz bilmiyorumkismile
hadi jöleyi geçtimde diğerleri
hangilerinde var nasıl oluyor acaba
oofffff yaaa offf neden her bir bokla oynuyorlar anlamadımki
bıraksalarda herşey doğal kalsa ne olur sanki
günaydın herkeseeee
gününüz dünden güzel olsun inşallhhhhhhh
gönülcüm sünnet olma sebebi nedir
çarçabuk iyileşir inşallah geçmiş olsun
günaydın herkeseeee
gününüz dünden güzel olsun inşallhhhhhhh
evet sen, nur ve burcu beni çok iyi anlarsınız, emzirmek isteyip de emzirememek çok kötüymüş ama çok şükür dün sakınmadan yedim ve bugün maşallahı var sütümün eskisi kadar değil ama yine de daha iyi, durmadan emzirmeye çalışıyorum ki süt üretsin diye, bu arada tahin helvası, un çorbası, boza, tahin pekmez vs... ne bulduysam yedim... kuru incir dediler onu da aldıracağım eşime, yakında 150 kg olurum herhalde ama hiç umurumda değil valla, yeterki oğluşum emsin... bu arada barsak bozukluğuna ne iyi geliyordu onu hatırladım, rahmetli annem ishal olduğumuz zaman bir çay kaşığı türk kahvesinin üzerine bir kaç damla limon sıkarak yedirirdi, dün onu yaptım ve şıp diye kesti... sonra da allah ne verdiyse yedim :) çok şükür bugün memeyle kavgamız yok alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi:
aaaa neden hastanede kalasın ki genel anestezi olunca? çok uzun bir işlem olduğunu zannetmiyorum hayatım, ben her kürtajımda genel anestezi oldum ama kalktım evime gittim sonra, neyse sen iyice bir öğren yine de :) şimdiden geçmiş olsun canım, hadi bakalım bu akşam kurtuluyorsun batıklarından :)
evet ANNE olmayı bilen için çok kutsal bir şey annelik, şimdi hayretler içinde kaldım Zeynep'in hamile olduğunu duyunca, nesine güvenip yapıyor bu çocuğu ya? bir çocuğa bakmak ne kadar zor (hakkıyla bakmaktan söz ediyorum tabii)... ohoooo bunu doğurduktan sonra yine hamile kalır bu kız, korunmaktan haberi yok galiba, bak çok sinirlendim şimdi Beyza'yı düşününceyazık günah bu çocuklara ya... ya biz işimiz gücümüz varken cesaret edemiyoruz ikinciye de, millet dördüncüyü falan yapıyor, nasıl iş anlamıyorum neyse çok konuştum akannehir
valla ne varsa herşeyle oynarak herşeyin dengesini bozdular ya... ben çocuk mamalarında GDO olmasına inanamıyorum, bu nasıl bir vicdansızlıktır... hangi markalarda olduğunu da bilmiyoruz üstelik... bana mail yağıyor bebek maması markalarından bizde GDO yok diye ama inanmıyorum işte... neyse bunun için de susayım, bir başlarsam A'dan başlayıp Z'den çıkacağım sonra bir daha topiğe giremeyeceğim sempatiksalakcinni
slm herkezeee nasilsiniz bende miracla ugrasiyorum yine hasta oldu yavrum...
gecen dr gitdik miracim kesin sünet olmasi lazim 16.2 tekrar dr gitcez narkoz icin konusulcak sonrada randevu verilip ucundan gidicek....
yavrum nasil dayancak ya narkoza birde hastanede kalmamiz gerekiyormus daha kücük oldu icin
bakalim hayirlisi allahdan.....
sizler nasilsiniz neler var neler yok topikde
oh maşallah ablacım sütün artsın büsürü büsürü olsun taşsın :))))
benimde şimdi aklıma geliyo ishal için yoğurt ve nişasta yapıyodu annem oda çok etkili
valla bende sinir oldum bi daha hamile olmasına yazık çocuklara yaa valla millette akıl fikir yok galiba
kar dün çok yağdı bugun yağmıyo ama hala heryer bembeyaz buz tuttu
miraç iyi maşallah oyun isteyip duruyo kereta yoruyo beni güreşiyoruz resmen :)
ah yavrum çok geçmiş olsun, kıyamam kuzucuğuma yaslm herkezeee nasilsiniz bende miracla ugrasiyorum yine hasta oldu yavrum...
gecen dr gitdik miracim kesin sünet olmasi lazim 16.2 tekrar dr gitcez narkoz icin konusulcak sonrada randevu verilip ucundan gidicek....
yavrum nasil dayancak ya narkoza birde hastanede kalmamiz gerekiyormus daha kücük oldu icin
bakalim hayirlisi allahdan.....
sizler nasilsiniz neler var neler yok topikde
ayyy amiiiiiiiinnnnnnnn inşallah hayatım :)oh maşallah ablacım sütün artsın büsürü büsürü olsun taşsın :))))
benimde şimdi aklıma geliyo ishal için yoğurt ve nişasta yapıyodu annem oda çok etkili
valla bende sinir oldum bi daha hamile olmasına yazık çocuklara yaa valla millette akıl fikir yok galiba
kar dün çok yağdı bugun yağmıyo ama hala heryer bembeyaz buz tuttu
miraç iyi maşallah oyun isteyip duruyo kereta yoruyo beni güreşiyoruz resmen :)
sağol hayatım :)filiz abla gecmis olsun allah acil sifalar versin......
evet canım çok şükür... henüz şakır şakır değil ama olsun yine doluyor ya önemli olan o :)oohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür herşey normale dönmüş senin adına inan çok sevindim ablacımmmmmmm zemuszemus zemuszemus
evet yaa kahve ve limon nasıl aklıma gelmedi benim aahhh aahhhh afamı kaldı ki ev iş eş çocuk tarla bağ bahçe topik hangi birine koşiyim anacım kaydirigubbakcemile3
genel anestezi olursa bir gece müşahade altında tutmaları gerekiyormuş ablacım ayılana kadar e birde geç saatte gidince ben ondan heralde bilemiyorumki bilmiyorumkismile
sormaaaa allah o zeynebi bildiği gibi yapsın inşallah
akşam cerenin biberonlarını atıyordum annem atma atmas kaynatır zeynebe veririz ddedi daha çok dellendim yaaaa ben üç ayda bir yeni biberon alıyorum cerene mikrop kapmasın hijyenik olsun diye annem kalkmış başka bebeğin kullandığını başka bir bebeğe veriyor neymiş kaynatacakmış bunların sülalesi aptal yaaaaalmaz:
evet yaa sorma banada her markadan mesaj geliyor gdo yok diye ama bildiğim kadarı ile milupa aptamil 2 de gdo çıktığı için üretimi yasaklandı durduruldu. ben başkalarının yalancısıyım vallaha.
allah bunu yapanlara vicdan versin dediğin gibi minicik bebelere ne vericezki :1no2:
kesinlikle dünürrrrr allah akılf ikir versin bu insanlara sırf çocuk ziyanlığı başkada bişey değil valla
bu arada kızlar ben şimdi çıkıyorum iş yerinden hastaneye doğru gidiyorum.
batık tırnakalrımı temizleyecekler güzellik salonlarındaki kızlara güvenmiyorumda pedikür için hijyenik ortamda hekime gidiyorum :):):):)
hepinizze iyi akşamlar iyi tatiller canlarımmm öpüyorum sizleriiiii
pazartesi grş. mucxxxxxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?