Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ANNE OLMADAN ÖNCE
Anne olmadan önce havanın soğuk veya yağmurlu olmasına aldırmadan istediğimiz yere gider istediğimiz şeyleri yerdik

Anne olmadan önce istediğim saatte yatar istediğim saatte kalkardım

Anne olmadan önce saçımı hergün tarar dişlerimi her öğün fırçalardım

Anne olmadan önce evimi hergün toplar ve temizlerdim.ben evi topladıktan sonra arkamdan kimse dağıtmazdı

Anne olmadan önce çiçeklerimin zehirli olup olmaması umurumda değildi.mobilyalarımın keskin uçları var mı diye hiç bakmadım

Anne olmadan önce kimse üzerime ne kustu ne de çişini yaptı

Anne olmadan önce bütün kontrol bendeydi bütün gece uyuyabilir veya istediğim saatte kitap okuyabilirdim

Anne olmadan önce tahlil ve aşı için iğne yapılan bir çocuğu asla susturmadım. Minicik iki yaşlı gözlere bakıp asla ağlamadım, basit bir gülümsemeye asla dünyalar vermedim. Bir bebeğin uyumasını seyretmek için hiç geç saatlere kadar uyanık kalmadım

Anne olmadan önce sırf içimden geldiği için uyuyan bir bebeği kucağımda taşımaya devam etmedim ağrısı ve acısı dinmediği zaman kalbimin milyonlarca parçaya bölündüğünü hissetmedim bu kadar küçük birşeyin hayatımı bu kadar derinden etkileyebileceğini hiç düşünmedim birisini bu kadar çok sevebileyeceğim ve anne olmayı bu kadar çok isteyebileceğim hiç aklıma gelmedi

Anne olmadan önce yüreğimin bedenimin dışında atabileceğini bilmezdim. Aç bir bebeği beslemenin ne denli özel birşey olacağını bilmezdim. Anne ile bebeği arasında ki o bağdan haberim yoktu. Bu kadar küçük birşeyin kendimi bu kadar önemli hissettireceği aklıma gelmezdi

Anne olmadan önce hiç gece yarısı her on dakikada bir kalkıp herşeyin yolunda gidip gitmediğine bakmadım. Anne olmanın sıcaklığını lezzetini yürek acısını muhteşemliğini duygusal doygunluğunu hiç tatmadım

Anne olmadan önce bana mini mini minnacık bir bebeğin anne.... diyeceği günü sabırsızlıkla bekleyeceğimi bilmezdim

Anne olmadan önce bu kadar çok duyguyu bir arada yaşayabileceğimi ve bu kadar çok şey hissedebileceğimi bilmezdim

Ama şimdi anlıyorum ki her türlü çilesine rağmen anne olmak dünyanın en güzel en harika en tatlı duygusuymuş ve anne olmak HERŞEYE DEĞERMıŞ

Son düzenleme:
canım inan başımda biş var sorma gitsin.
işle alakalı inan sabah kargalar ............bi açıyorum.
biraz . sonra arada açıyorum ama sadece arada okuyorum.
şu işleri bi toparlasam hayırlısı ile
dahaçok görüşürüz umarım.:sinifsinif:

bayanssulusmilesakın kuzucuklarınıza jöle kullandırmayın!!!!!!
ostrojen varmış ve erken ergenlik yapıyormuuuuuuuşbilmiyorumkismile
hatta uyduruk ıslak mendiller ,şampuanlar falanda dahil.

canım benimmmmmmmm birtanemmmmmmmmm çok sabırlı bir kadınsın sen ve çok güçlüsün bu sabrının sonunda mükafatını alacaksın meleğim buna tüm kalbimle inanıyorum ve aklıma her geldiğinde inan dualar ediyorum rabbim seni öyle mesut mutlu etsinki herkes şaşa kalsın böyle bir mutluluğa :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyi akşamlar kızlarrr

sanada balımmmmm
gerçi yeni bir gün başladı ya neyse kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım bhenim yaaaaa ah ablam ahhhh o çocuk öyle deli gibi emmek istedikçe sütün gelmemesi o yüzden sinirlenmesi ağlaması öyle içler acısı bir durumki çok iyi bilirim ve seni inan çok iyi anlıyorum canım yaaa kurbanın oliyim fazla takmamaya çalış inan takınca olanda gidiyor ablam sağlık olsun ne yapalım sen elinden geleni yapıyorsun. gerisi artık nasip kısmet.....

umarım kısa bir sürede geçer eğer genel anestezi olursam hastanede yatmam gerekecek bir gece ve ben bunu istemiyorum cerenden ayrı kalmak istemiyorum bir gecede olsa. hayırlısı artık bilmiyorum herşey bu akşam belli olucak umarım çok kısa sürer ve hemen iyileşir her iki ayağımda. bilmiyorumkismile

ayyyy ablam yaa sabah sabah okurken gözlerimden yaşlar nasıl aktı varya o akdar duygulandımki
ANNELİK ÇOK KUTSAL BİR DUYGU
inan hiç bir söz hiç bir cümle bunu anlatmaya ifade etmeye yetmez
rabbim bu yolda kimseyi (arifminde dediği gibi) çaresiz bırakmasın
allahım nerde isteyen varsa ona nasip etsin
bak şimdi böyle diyince bizim zeynep aklıma geldi
hatırlarsınız kızlar ben evliliğimin ve hamileliğimin ilk döneminde bir bebeğe bakıyordum BEYZA eskiler bilir hatırlar konuyu evin üçüncü çocuğu idi ve salak anası dördüncüye hamile şuan üstelikte 5 aylık :umursamaz: ay bunu öğrendiğimde o kadar sinirlendim ve üzüldümki hey allahım yaaa hey rabbim sen isteyene vermezsin istemeyene çifter çifter yollarsın allahım affetsin yaaa..... :çok üzgünüm:

bahri bey dimi kaydirigubbakcemile3

günaydın herkese . en kötü gününüz böyle olsun.

bebişleri öptüm.opuyorumnanaktan

günaydın canımcım sanada
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

bayanssulusmilesakın kuzucuklarınıza jöle kullandırmayın!!!!!!
ostrojen varmış ve erken ergenlik yapıyormuuuuuuuşbilmiyorumkismile
hatta uyduruk ıslak mendiller ,şampuanlar falanda dahil.

yaaaaa eee napıcazzzz bilmiyorumkismile
hadi jöleyi geçtimde diğerleri
hangilerinde var nasıl oluyor acaba
oofffff yaaa offf neden her bir bokla oynuyorlar anlamadımki
bıraksalarda herşey doğal kalsa ne olur sanki

evet sen, nur ve burcu beni çok iyi anlarsınız, emzirmek isteyip de emzirememek çok kötüymüş ama çok şükür dün sakınmadan yedim ve bugün maşallahı var sütümün eskisi kadar değil ama yine de daha iyi, durmadan emzirmeye çalışıyorum ki süt üretsin diye, bu arada tahin helvası, un çorbası, boza, tahin pekmez vs... ne bulduysam yedim... kuru incir dediler onu da aldıracağım eşime, yakında 150 kg olurum herhalde ama hiç umurumda değil valla, yeterki oğluşum emsin... bu arada barsak bozukluğuna ne iyi geliyordu onu hatırladım, rahmetli annem ishal olduğumuz zaman bir çay kaşığı türk kahvesinin üzerine bir kaç damla limon sıkarak yedirirdi, dün onu yaptım ve şıp diye kesti... sonra da allah ne verdiyse yedim :) çok şükür bugün memeyle kavgamız yok alkisalkisalkis alkisalkisalkis :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt :lepi: :lepi:

aaaa neden hastanede kalasın ki genel anestezi olunca? çok uzun bir işlem olduğunu zannetmiyorum hayatım, ben her kürtajımda genel anestezi oldum ama kalktım evime gittim sonra, neyse sen iyice bir öğren yine de :) şimdiden geçmiş olsun canım, hadi bakalım bu akşam kurtuluyorsun batıklarından :)

evet ANNE olmayı bilen için çok kutsal bir şey annelik, şimdi hayretler içinde kaldım Zeynep'in hamile olduğunu duyunca, nesine güvenip yapıyor bu çocuğu ya? bir çocuğa bakmak ne kadar zor (hakkıyla bakmaktan söz ediyorum tabii)... ohoooo bunu doğurduktan sonra yine hamile kalır bu kız, korunmaktan haberi yok galiba, bak çok sinirlendim şimdi Beyza'yı düşününce yazık günah bu çocuklara ya... ya biz işimiz gücümüz varken cesaret edemiyoruz ikinciye de, millet dördüncüyü falan yapıyor, nasıl iş anlamıyorum neyse çok konuştum akannehir

valla ne varsa herşeyle oynarak herşeyin dengesini bozdular ya... ben çocuk mamalarında GDO olmasına inanamıyorum, bu nasıl bir vicdansızlıktır... hangi markalarda olduğunu da bilmiyoruz üstelik... bana mail yağıyor bebek maması markalarından bizde GDO yok diye ama inanmıyorum işte... neyse bunun için de susayım, bir başlarsam A'dan başlayıp Z'den çıkacağım sonra bir daha topiğe giremeyeceğim sempatiksalakcinni
günaydın herkeseeee
gününüz dünden güzel olsun inşallhhhhhhh

canııııııııımmmmmmm... tünaydın diyeyim bari bende... amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn inşallah :) kar durumları nasıl Bursa'da Burcucuğum? Miraç'ım nasıl?

slm herkezeee nasilsiniz bende miracla ugrasiyorum yine hasta oldu yavrum...
gecen dr gitdik miracim kesin sünet olmasi lazim 16.2 tekrar dr gitcez narkoz icin konusulcak sonrada randevu verilip ucundan gidicek....
yavrum nasil dayancak ya narkoza birde hastanede kalmamiz gerekiyormus daha kücük oldu icin
bakalim hayirlisi allahdan.....

sizler nasilsiniz neler var neler yok topikde

oh maşallah ablacım sütün artsın büsürü büsürü olsun taşsın :))))
benimde şimdi aklıma geliyo ishal için yoğurt ve nişasta yapıyodu annem oda çok etkili
valla bende sinir oldum bi daha hamile olmasına yazık çocuklara yaa valla millette akıl fikir yok galiba
kar dün çok yağdı bugun yağmıyo ama hala heryer bembeyaz buz tuttu
miraç iyi maşallah oyun isteyip duruyo kereta yoruyo beni güreşiyoruz resmen :)

gönülcüm sünnet olma sebebi nedir
çarçabuk iyileşir inşallah geçmiş olsun

gönülcüm sünnet olma sebebi nedir
çarçabuk iyileşir inşallah geçmiş olsun

sagol canim insallah...
bibisinin ucu darmis simdilik idrarini yapiyor ama büyüdükce iyice darlasa bilirmis oda idrarini yapmazmis o yüzden biran önce olmasi sartmis...

geçmiş olsun anladım gönülcüm
küçükken olsun en iyisi çabuk atlatır

günaydın herkeseeee
gününüz dünden güzel olsun inşallhhhhhhh

dünürüm görüşemedik sennen yaaa özzzledimmmmm
artık haftaya inşallah cancanım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

oohhhhhhhhhhhhhhhh çok şükür herşey normale dönmüş senin adına inan çok sevindim ablacımmmmmmm zemuszemus zemuszemus
evet yaa kahve ve limon nasıl aklıma gelmedi benim aahhh aahhhh afamı kaldı ki ev iş eş çocuk tarla bağ bahçe topik hangi birine koşiyim anacım kaydirigubbakcemile3

genel anestezi olursa bir gece müşahade altında tutmaları gerekiyormuş ablacım ayılana kadar e birde geç saatte gidince ben ondan heralde bilemiyorumki bilmiyorumkismile

sormaaaa allah o zeynebi bildiği gibi yapsın inşallah
akşam cerenin biberonlarını atıyordum annem atma atmas kaynatır zeynebe veririz ddedi daha çok dellendim yaaaa ben üç ayda bir yeni biberon alıyorum cerene mikrop kapmasın hijyenik olsun diye annem kalkmış başka bebeğin kullandığını başka bir bebeğe veriyor neymiş kaynatacakmış bunların sülalesi aptal yaaaaa lmaz:

evet yaa sorma banada her markadan mesaj geliyor gdo yok diye ama bildiğim kadarı ile milupa aptamil 2 de gdo çıktığı için üretimi yasaklandı durduruldu. ben başkalarının yalancısıyım vallaha.
allah bunu yapanlara vicdan versin dediğin gibi minicik bebelere ne vericezki :1no2:

canımmm çok çok geçmiş olsun balımmm umarım miraç bir an önce toparlanır tatlım sünnet içinde endişelenme güzelim yaa en güzeli küçükken olması büyüdüğünde acıyı çok daha fazla yaşayacak aklı eriyor olucak sen iyi bakarsın hemencecik toparlanır hem minikken olunca sünnet iyileşme süreci daha kısa imiş canım.

kesinlikle dünürrrrr allah akılf ikir versin bu insanlara sırf çocuk ziyanlığı başkada bişey değil valla

bu arada kızlar ben şimdi çıkıyorum iş yerinden hastaneye doğru gidiyorum.
batık tırnakalrımı temizleyecekler güzellik salonlarındaki kızlara güvenmiyorumda pedikür için hijyenik ortamda hekime gidiyorum :):):):)
hepinizze iyi akşamlar iyi tatiller canlarımmm öpüyorum sizleriiiii
pazartesi grş. mucxxxxxxxxxxxxxx

ah yavrum çok geçmiş olsun, kıyamam kuzucuğuma ya hayırlısı olsun Gönülcüm, daha iyi bence şimdiden sünnet olması, ben doğar doğmaz yaptırmadığıma çok pişmanım, keşke yaptırıp halletseydik, büyüyünce de düğününü yapardık yavrumun, hem şimdi yaptırınca acısını çok hissetmiyormuş bebekler :) şimdiden geçmiş olsun canım :)
ayyy amiiiiiiiinnnnnnnn inşallah hayatım :)

aklımda bulunsun, ne olur olmaz, bünye kahve limona alışırsa yoğurt nişasta yaparım o zaman :)

ne güzel ya :) nasıl hasretim kara

oyyy yerim ben o minik güreşçiyi :)
filiz abla gecmis olsun allah acil sifalar versin......
sağol hayatım :)
evet canım çok şükür... henüz şakır şakır değil ama olsun yine doluyor ya önemli olan o :)

hmm anladım canım, neyse, birazdan arayacağım zaten seni, tekrar geçmiş olsun hayatım :)

amaaaaan şimdi açacağım ağzımı haaaa... nasıl çocuk yapmayı biliyorlarsa biberonunu da alsınlar, sinir oldum ya, of yani offfffffffffffff... ne şanssız çocuklar ya bir tane olsaydı ama adam gibi yetişseydi, offf içim daraldı valla

valla dediğin gibi allah bunu yapan canilere vicdan versin onlar bizim geleceğimiz ya nasıl bu kadar adi olabiliyor insanlar, nasıl bu kadar sağlıkla oynanabiliyor aklım mantığım almıyor

hadi bakalım tekrar geçmiş olsun canım, kurtuluyorsun batıklardan :)

selam herkese .
geçengece tv de dr anlatıyordu.ıslak mendillerde bile sorun varmış.
eniyisi doğal olanları kullanmak.zaten bebekler mis gibi kokuyor.fazla parfümlü şeyleri kullanmayın.
ve sosislerde soya varmış. neredeyse yüzde seksen doksan gibi.
soyada ostrojen olduğu için küçücük çocuklar çabucak ergen oluyormuş sonra.
haaaaa: kocalarınızada yedirmeyin niye derseniz? bizim kadına değil kocaya ihtiyacımız var çünki.kadınlık hormonu artıp erkeklik hormonu oranını düşürüyormuş.baba olmaları
bile riske giriyormuş.
allahım yaşamak nekadar zor. biz ne yiycez .
eyvahedigeldismile

herkeseee günaydınnn
topiğimiz tee nerelere düşmüş zor kurtardım hadi gelin gari artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…