Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ceren54

HAYAT GÜZEL HEMDE ÇOK...
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
8.745
2
156
Sakarya
Bebek sahibi olmak için uğraşanlar
Hamiş olup bebeğinin yolunu bekleyenler
Bebeğine kavuşup mutluluğu zirvede yaşayanlar
buyrun gelin tanışalım konuşalım kaynaşalım. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ayağın yazın uğur getisin gözümün nuru
insan biraz edebiyat parçalar nen ne biçim türkçecisin seniki satır yazıp bırakmışsın kaydirigubbakcemile3

nen onu önce yazmıştım ben....
topiğimiz hayırlı olsun
allahım meleklerimizi annelerine bağışlasın...
bekleyen annelerimizi sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebiş bekleyen arkadaşlarımızında bir an önce göbüşlerini doldursun

süper bir topik olmuş, hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz :) ellerine sağlık Gülçin'im :)

tamam len kes hemen havalanma dalarım heee

aminnnnnnnnnnnnnnnnn gülüm aminnnnnnnnnnnnnn
rabbim dualarını kabul etsin inşallah
aminnnnnnnnn

süper bir topik olmuş, hayırlı uğurlu olsun yeni topiğimiz :) ellerine sağlık Gülçin'im :)

eh artık buralıyız o halde bekleriz çaya kahveye :):):)

ellerinize sağlık çok güzel bir topik olmuş bende 51 gün önce bebişine kavuşan bir anne olarak allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :1hug:

slm kızlar.topiğiniz hayırlı olsun bakalım. :) ben de gün sayanlardanım meleğime kavuşmak için. aralıkta kuacağıma alıcam bebeğimi inşallah.hayırlı ve sağlıklı evlatlar, hayırlı ve sağlıklı doğumlar dilerim hepimize :))

ellerinize sağlık çok güzel bir topik olmuş bende 51 gün önce bebişine kavuşan bir anne olarak allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah :1hug:

sağol güzelim
allah mutluluğunuzu daim etsim evladına uzun sağlıklı bir ömür versin

aminnnnnnnnnnnnnnnn
sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine

hani şair diyor ya;
öyle bir gülümseki,gülüşün tutuklansın,bakışın yasaklansın
dağlar dağ olmaktan utansın...

bir gülüşüyle dağları utandıran kanatsız meleğime çok zor yollardan geçerek kavuştum şükürler olsun.
gülçincim ellerine yüreğine sağlık...

aaaaaaaaa ben de biri bizim topiği taklit etmiş dicektim kaydirigubbakcemile3.gülçincim hayırlı olsun yeni topiğimiz eline sağlık vereliniortak .ee burda mı takılcaz artık?

bende 38+6 günlüğüm. doğuma 8 günüm kaldı ama hem günler geçmek bilmiyo hemde bebeğimin gelmeye hiç niyeti yok ben hala turp gibiyim. özledim artık ya gelsin valla. dua edin bana.

slm canim güzel bi konu acmisin...benim dah 141 günüm var(((beklemek ccoook zor geliyoo

merhaba arkadaslar cok guzel bır topık acmıssınız ellerınıze saglık bende kasımda anne olacagım allah nasıp ederse safak 29. kızlar allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…