Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

bu arada ben 19 ocakta işbaşı yaptım zor olmadı valla işimide özlemişim eee 6.5 ay cemremle beraberdim tabi yavru kuşumu özlüyorum ama değişiklikte iyi oldu bi yandan sıkılmıştım dört duvardan bide 9 senedir aynı işte çalışıyorum işime dönmeyi istiyodum

kızlar hepinizi çok özledim iş yerinden pek giremiyorum ama arada böyle yoklıcam topiği ama gece takip devam çünkü benim kızım gececi

günaydın canım benim

Güüüünaayyyydınnnnnnnn
nasılsınız kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
hepinizi çok öpüyorum

biz iiyiz canım sen nasılsın

hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.

sana da canım

bu arada ben 19 ocakta işbaşı yaptım zor olmadı valla işimide özlemişim eee 6.5 ay cemremle beraberdim tabi yavru kuşumu özlüyorum ama değişiklikte iyi oldu bi yandan sıkılmıştım dört duvardan bide 9 senedir aynı işte çalışıyorum işime dönmeyi istiyodum

hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl

ierror valla bende işe başlmak istiyorum ama bırakmakta istemiyorum oğlumu :(
haziranda kısmet olursa başlıcam

hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl

canım benim sen nasılsın valla cemre çok mızmız diş çıkarıcak galiba gece çığlık çığlığa ağlıyo ilaydamız nasıl valla nur yüreğimi dağladın ilaydama hava verdiğin fotoğrafla kız onu gösterip bizleride üzdün içim sızladı inan seni, hiç düşünemiyorum ne sıkıntılar yaşadın kimbilir ben bile onca üzüldüysem o fotoğrafına . şimdi nasıl ilaydam iyimi benim yerime çok öp o tatlı koca yanakları bide bilgisayara uzattığı o minik ellerini yerim ben onun

ierror valla bende işe başlmak istiyorum ama bırakmakta istemiyorum oğlumu :(
haziranda kısmet olursa başlıcam

canım başlarsın elbet zaman çabuk geçiyor haziranda miraç paşa kaç aylık olucak büyümüş olcak baya sen nasılsın miracın yeme sorunları devam ediyomu hımmm bak atlamadım hiç bişeyi gece takipteydim sizi

gülçin canım tırnak batması sorunu yaşamışsın geçmiş olsun hayatım bidaha olmaz inşallahnasıl şeker kız candy nasıl iyimi benim kuşum

filiz abla yemek zehirlenmesi yaşamışsın geçmiş olsun ablacım rüzgar paşamız nasıl koca erkek oldu artık

beyazım hamişliğin hayırlı olsun bir arada büyücekler ne güzel valla allah tarafın böyle uygun görülmüş bence çok şanslısın ne güzel aralarında çok yaş olmıcak inşallah kolay bir hamişlik yaşarsın

mavicim gelip selam yazmışsın çok saol sen nasılsın berramız nasıl ailen gelmiş hasret gidermişinizdir ne güzel

arifem nasılsın tatlım
hakkında hayırlısı olur inşallah bol bol dua edelim
sağol canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür yeni bir heycanın kapılarını aralıcaz umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırımm sen nasılsın cemre nasıl
hayırlı olsun canımm iyi olmuş senin için 9 sene süperr eee insana alışkanlık yapar be
selam kızlarrrr
herkeze güzel bi hafta diliyorummm
selam burcum nasılsın miraç nasıl yiyormu mamasını sıpa
günaydın canım benim

biz iiyiz canım sen nasılsın

sana da canım

hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl
nurcum nasılsın ya özledik seni ilayda nasıl
bende iyiyim şükürler olsunn

hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl

canım benim sen nasılsın valla cemre çok mızmız diş çıkarıcak galiba gece çığlık çığlığa ağlıyo ilaydamız nasıl valla nur yüreğimi dağladın ilaydama hava verdiğin fotoğrafla kız onu gösterip bizleride üzdün içim sızladı inan seni, hiç düşünemiyorum ne sıkıntılar yaşadın kimbilir ben bile onca üzüldüysem o fotoğrafına . şimdi nasıl ilaydam iyimi benim yerime çok öp o tatlı koca yanakları bide bilgisayara uzattığı o minik ellerini yerim ben onun

evet canım hemde nasıl sıkıntı allaha şükür atlattı kuzum
diş bizde çıkaramadık daha ishaliz ve huzursuzuz

sağol canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür yeni bir heycanın kapılarını aralıcaz umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırımm sen nasılsın cemre nasıl

hayırlı olsun canımm iyi olmuş senin için 9 sene süperr eee insana alışkanlık yapar be

selam burcum nasılsın miraç nasıl yiyormu mamasını sıpa

nurcum nasılsın ya özledik seni ilayda nasıl
bende iyiyim şükürler olsunn

bende sizi çok özledim canım

hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl

ayy yavrum diş çıkartcak büyümüşte sağlıkla çıksın zor olur ama illa

canım başlarsın elbet zaman çabuk geçiyor haziranda miraç paşa kaç aylık olucak büyümüş olcak baya sen nasılsın miracın yeme sorunları devam ediyomu hımmm bak atlamadım hiç bişeyi gece takipteydim sizi

haziranda 7. ayı olcak inşallah
ben iyyim mriaç biberon maması alıo ama ek gıdalarda zorlanıyouz

Selam canlarım hepınızı okadar Çok Özledımkı.oĞluŞum gaz sorunu yaŞıyor gıremıyorum o yÜzden nasılsınız herkes ıydır sorun yoktur umarım.profılıme resım koydum kÜÇÜk oĞluŞumun tanıŞın teyzelerı aras beyle.herkesı ÖpÜyorum.

günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar güzel bir gün olur inşallah
fatoşcum canım nasılsın bizde özledik sizleri oğluşun çok tatlı maşallah
allah nazarlardan saklasın

Back
X