Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güüüünaayyyydınnnnnnnn
nasılsınız kızlar hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
hepinizi çok öpüyorum
hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
bu arada ben 19 ocakta işbaşı yaptım zor olmadı valla işimide özlemişim eee 6.5 ay cemremle beraberdim tabi yavru kuşumu özlüyorum ama değişiklikte iyi oldu bi yandan sıkılmıştım dört duvardan bide 9 senedir aynı işte çalışıyorum işime dönmeyi istiyodum
ierror valla bende işe başlmak istiyorum ama bırakmakta istemiyorum oğlumu
haziranda kısmet olursa başlıcam
sağol canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür yeni bir heycanın kapılarını aralıcaz umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırımm sen nasılsın cemre nasılarifem nasılsın tatlım
hakkında hayırlısı olur inşallah bol bol dua edelim
hayırlı olsun canımm iyi olmuş senin için 9 sene süperr eee insana alışkanlık yapar bebu arada ben 19 ocakta işbaşı yaptım zor olmadı valla işimide özlemişim eee 6.5 ay cemremle beraberdim tabi yavru kuşumu özlüyorum ama değişiklikte iyi oldu bi yandan sıkılmıştım dört duvardan bide 9 senedir aynı işte çalışıyorum işime dönmeyi istiyodum
selam burcum nasılsın miraç nasıl yiyormu mamasını sıpaselam kızlarrrr
herkeze güzel bi hafta diliyorummm
nurcum nasılsın ya özledik seni ilayda nasılgünaydın canım benim
biz iiyiz canım sen nasılsın
sana da canım
hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl
hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl
canım benim sen nasılsın valla cemre çok mızmız diş çıkarıcak galiba gece çığlık çığlığa ağlıyo ilaydamız nasıl valla nur yüreğimi dağladın ilaydama hava verdiğin fotoğrafla kız onu gösterip bizleride üzdün içim sızladı inan seni, hiç düşünemiyorum ne sıkıntılar yaşadın kimbilir ben bile onca üzüldüysem o fotoğrafına . şimdi nasıl ilaydam iyimi benim yerime çok öp o tatlı koca yanakları bide bilgisayara uzattığı o minik ellerini yerim ben onun
sağol canım çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür yeni bir heycanın kapılarını aralıcaz umarım hayırlı ve güzel sonuçlar alırımm sen nasılsın cemre nasıl
hayırlı olsun canımm iyi olmuş senin için 9 sene süperr eee insana alışkanlık yapar be
selam burcum nasılsın miraç nasıl yiyormu mamasını sıpa
nurcum nasılsın ya özledik seni ilayda nasıl
bende iyiyim şükürler olsunn
hayırlı olsn canım
nasılsın kuzumuz nasıl
canım benim sen nasılsın valla cemre çok mızmız diş çıkarıcak galiba gece çığlık çığlığa ağlıyo ilaydamız nasıl valla nur yüreğimi dağladın ilaydama hava verdiğin fotoğrafla kız onu gösterip bizleride üzdün içim sızladı inan seni, hiç düşünemiyorum ne sıkıntılar yaşadın kimbilir ben bile onca üzüldüysem o fotoğrafına . şimdi nasıl ilaydam iyimi benim yerime çok öp o tatlı koca yanakları bide bilgisayara uzattığı o minik ellerini yerim ben onun
canım başlarsın elbet zaman çabuk geçiyor haziranda miraç paşa kaç aylık olucak büyümüş olcak baya sen nasılsın miracın yeme sorunları devam ediyomu hımmm bak atlamadım hiç bişeyi gece takipteydim sizi