Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kıslaaaaar valla sürpriz bir şekilde işyerimiz tatile girdi(geçte olsa )
bende kendimi alış veriş merkezlerine atıcam şimdiiiiiihihoyyyt
herkese şimdilik iyi günler.tabiki yarın çalışıyorum:1no2:

opuyorumnanaktan günaaaaydıııııın kaydirigubbakcemile5

bakyaaa yine açılış benden.dükkanı kapat aç
bayağı yorucu ama kızlaaar
birileri yardıma gelsiiiiiiin:çok üzgünüm:

kızlar dün bende tatildim ve ilk defa eşimle tatilimiz denk geldi ve saolsun gün boyu gezdik eşim kızım beraber alışveriş yapıp gezdik kendime ve kızıma ciciler aldım valla doğum yaptığımdan beri kilolardan dolayı canım hiç bişey almak istemiyodu ama 86 lardan 68 inince kendimde giysi alma enerjisini buldum bol bol alışveriş yaparak kendime geldim ama çok yoruldum kızım sürekli kucak istediği içinhem giysi dene hem cemre derken pert bi vaziyette eve döndüm

sizler nasılsınız valla bende 23 nisan kutlamalarına gidiceğim günü dört gözle bekliyom dün benim kuşum dışarılarda millete yapmadığı şımarıklık kalmadı ben bile hayretler içinde kaldım mağazalarda satıcılar ve müşterilerin kucağından bi ötekine geçip durdu bende kimseden esirgemedim sevsinler ben öyle sevdirmem tarzından hoşlanmadığım için kızımı esirgemedim kimseden
meğerse benim kucağımda iken herkese gülücükler atıp iş beceriyomuş bizim hatun o yüzden herkes bizim peşimize takılıyomuş

herkese iii haftasonları

gülçin bencede tırnaklarını çektirme bende yine tekrarladığını duymuştum çok geçmiş olsun hayatım canın çok yanıyormuş çok üzüldüm insanın neresi ağrırsa canı orda derler allah yardımcın olsun ne zor hemde ilgilenmen gereken bi sürü kişi var hayatında

melloş abla sen nasılsın görüşmeyeli kızımı öptüm senin yerine saol ablacım
senide çok öptüm
ohh sende tatil olup gezmelere atmışsın kendini

arifem sen nasılsın tatlım
ne demek rabbimin izniyle sende görüceksin o günleri ya bişey dicem örnekleri bizim topikte neşemin hiç umudu kalmamışken minik mucizesi göbüşünü doldurdu
seninde dediğin gibi umutsuzluk yok yola devam son hızla gelcek o melek gelcek hepimiz öyle düşünüyoruz

aslında biz dün istanbulda değilde gezmeye darıca hayvanat bahçesine gidip ordanda kuzuluk tarafına alabalık yemeye gidicektik eşimin pan yaptığı akrabaları gelmeyince son anda değiştirdik planı o gibi yerlerin kalabalıkla tadı çıkıyo bende eşime son anda haber vermeselerdi gelmiceklerini ben kendi ailemden birilerini çağırırdım dedim ya bu seferlik olmadı başka sefere inşallah

melloş abla sen nasılsın görüşmeyeli kızımı öptüm senin yerine saol ablacım
senide çok öptüm
ohh sende tatil olup gezmelere atmışsın kendini

sağol ablacım.ya evet ama park sorun olasın diye
arabayı bırakıp vapurla geçelim dedim ama iskeleye
gidince birde ne görelim.alsancak vapuru yooook :çok üzgünüm:
mecburen konağa geçtim.çok kalabalıktı kemeraltı
boşuna yoruldum aklinialirimsmile.
valla kızlar ben söylemesemde hep öpün bebişleri yerime
melahat teyzeniz için bu deyin ooooy çok seviyorum ben bebişleriiii Şeniz

olsun canım ne güzel kıyafetler almışsın işte.
ohh yazda geldi rahat rahat giy gez.
güle ğüle kullanın ikinizde bayanssulusmile

pazarın ilk günaydını benden olsun...meloş ablam günaydın nasılsın ablacım...?ne güzel hava var dimi izmirde bi konak yapmamaız lazım tabi benim yorgun eşim kalakrsa....

pazarın ilk günaydını benden olsun...meloş ablam günaydın nasılsın ablacım...?ne güzel hava var dimi izmirde bi konak yapmamaız lazım tabi benim yorgun eşim kalakrsa....

fatoşum kusura bakma canım lütfeeeen.
yengem gelince neti açık bırakmışım.
neyse bende sana iyi akşamlar diyeyim artık yerimseniben.
bizde yengemle karşıyaka sahili dolaştık.pazarları alsancak vapuru yok :1no2:
oysa orda kahfe içmeye doyamıyorum.
aras beye sevgiler veee kocaman öpücükler.opuyorumnanaktan

maşallah rüzgarıma bee bu gidişle
yakında bana yukardan bakmaya başlayacak sanırım.
TOSUN PAŞA yaniiiii
evet canım, bana da tepeden bakacak bu gidişle :)
sağol birtanem evet kocaman bir adam oldu oğluşum, evet canım eşime benzemeye başladı biraz biraz, aman aman tipi benzesin sadece inşallah kaydirigubbakcemile3 evet canım alt dişimizin teki çıktı bile opuyorumnanaktan ama geceleri çok huzursuz garibim, çok şükür ateş mateş yapmadı ama bakalım diğer dişlerde durum ne olacak, hemen yanındaki dişte çıkma çabası içinde, eller ağızda, tek el yetmiyor iki elini yumruk şeklinde sokmaya çalışıyor ağzına, bir de öyle salya akıtıyor ki günde en az 5 tane önlük değiştirmek zorunda kalıyorum :)

ben iyiyim hayatım, Rüzgar'la cebelleşmekten kendimi unuttum desem yeridir :) son bir kaç gündür hava çok güzel olduğu için Cunda'ya gittik durduk ama oğlanın düzeni bozuldu, o yüzden yarından itibaren evde oturacağız ki uykuydu mamaydı tekrar düzene oturtalım :)
valla Ceren'e yaklaştı gibi Gülçin'ciğim, hem erkek çocuk olmasının hem de ana babasının iri kıyım olmasının etkisi var tabii :) artık kucağımda taşımakta zorlanıyorum, evet ben de öyle diyorum zaten nazar değmesin diye :)

ayyy ben de aynı hayali kurdum :):):)

günaydın kızlar nasılsınız inşallah çok güzel bir hafta olur bizim için

jerorcum canım benim iyiyim tatlım sen nasılsın cemra nasıl inşallah canım inşallah bende kucaklıcam bebişimi
ohh maşallah ne güzel kilo vermişsin canım alışveriş falan ne iyi olmuştur sizin için

ablam canım maşallah paşanın ilk dişi çıktı hee çok güzel oy yerim ben onun ellerini kim bilir nasıl kaşınıyordur
ablam sende dikkat er kendine bu çocuklar çok yoruyor insanı baksana anladığım kadarıyla koştur koştursun ah gezmek güzelde böyle düzen falan bozulunca zor olur heralde

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
cuma gününden beri kayıplardayım çünküüüü
bana tatil değildi amaaa öğle yemeğine eşimle kızım yanıma geldi burasıda çok sakindi havada güzel olunca biz bütün gün veranda da oturduk ceren ben ve kociş kaydirigubbakcemile3
23 nisan mesaisini biz ailecek veranda da geçirdik anlayacağınız
ceren hanımında pek keyfi yerinde idi temiz havada çıldırdı maymunum.
Bu sebeple size iyi tatiller bile diyemedim cancanlar

bende iyiim canım çok şüküe ay sorma bende çalışıyorum bugün şimdi beyzacığımın oyununu izlemek vardı kısmet olmadı işte:gitme:

ooyyy canımmm sağlık olsun ne yapalımmm seneye artık nasip

ayyy düşünüyorumdaaa süpperrrrr oluuurrrr zemuszemus zemuszemus zemuszemus
rabbim o günleri görmemizi nasip etsin inşallah
aminnnnnnnnnnnn rabb,m hiç bir çocuğu anasından babasından ayrı koymasın hiç bir sebeple :Saruboceq:

kıslaaaaar valla sürpriz bir şekilde işyerimiz tatile girdi(geçte olsa )
bende kendimi alış veriş merkezlerine atıcam şimdiiiiiihihoyyyt
herkese şimdilik iyi günler.tabiki yarın çalışıyorum:1no2:

wuuhuuuuuuuuuuu süppeeeeeeeerrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus

opuyorumnanaktan günaaaaydıııııın kaydirigubbakcemile5

bakyaaa yine açılış benden.dükkanı kapat aç
bayağı yorucu ama kızlaaar
birileri yardıma gelsiiiiiiin:çok üzgünüm:

malesef ben yoktum ablam yoksa yalnız bırakmazdım seni :çok üzgünüm:

aynurcum hoşgelmişsin bacım nassen
gezmelere gdilmiş alışverişler yapılmış yeni ciciler alınmı oh oh maşallah bende o dediklerini dün yaptım ama alışverişin geneli ceren hanım içindi allahımm tatil için ona bikini ve mayokini aldım pançodan ayyy görmelisiniz o kadar cici duruyorkiii tatile gittiğimizde bol bol fotolarını çekip koyucam görürsünüz inşallah

bizimde öyle canım yaa dışarıya çıktğımızda 5 adımda bir duruyoruz çünkü mutlaka cereni sevecek birileri çıkıyor önümüze kaydirigubbakcemile3

ayyy sorma canımm yaaa günlük hayatımı o kadar etkiliyor üstüne bastıkça tırnak ete batıyor yürümek istemiyorum bu yüzden ama tabi yürümedende olmuyor
neyse istanbula gelcez büyük ihtimalle bu hafta tedavi için bakalım yaza kadar geçsinde açık ayakkabılar sandaletler iymeye başlayınca daha kötü olmasın.

aaaa gelseydiniz keşkeee kuzuluk bize 20 dk. mesafede biz gelirdik sizin yanınıa kalabalık olurduk tüh yaa neden gelmediniz kötükedihüso

wooowww sendemi izmirdesin fatoşşşşş bilmiyordummm
eee sen melloş abla ile tanışabilrisin o zaman :dance: :dance:

valla eşimde aynısını söyledi abla facede sizin fotoları görmüş allahım yaaa şuna bak ne kada büyüüş ceren kadar olmuş resmen dedi kaydirigubbakcemile3
valla ana babadanmı yoksa kandanmı bilemiyorum ama iri bir çocuk oalcağı kesin ablacım
olsun erkek o yakışır zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız inşallah çok güzel bir hafta olur bizim için

Günaydın canımın içiiiiiii nasılsınnnn
umarım dediğin gibi bir hafta olur hayatım

tünaaaydıııııın kızlar opuyorumnanaktan
bugün şükürler olsun herşey yolunda gitti çok zor bir işi başardım alahın
izni ile.:dance:
hepinizi çooooook seviyorum ,kuzucukları öpüyorum. opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

ne kusuru ablacım estafurullah aras beyde öpücem diyo teyzemin ellerinden....

evet gülçincim bende izmirdeyim canım yenimi fark ettin annem yerim senii
inşallah tanışırız tabi neden olmasın...

filiz ablam nasılsın kaçtır yazıyorum cvp vermiyosun küsmüyüz ablam şaka bi yana görmüyosun galiba

maşallah rüzgarıma koc adam olmuşş.harbi azman yerim ben onu ya...

ne kusuru ablacım estafurullah aras beyde öpücem diyo teyzemin ellerinden....

yerim ben onun minik ağzınıııı,büyümişte elmi öpüyormuş opuyorumnanaktan

evet gülçincim bende izmirdeyim canım yenimi fark ettin annem yerim senii
inşallah tanışırız tabi neden olmasın...

aaaa evet yeni görmüüüüş kaydirigubbakcemile3
ama bende acaba hemşerimiyiz diye bakıp,
hemşerim olmayanların nerde oturduğunu unutuyorum.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…