ha haaa bak dün akşam ben kaçta çıkmışım kaydirigubbakcemile3
yani ben değilsem fatoşum var ,o gece ben gündüz vardiye usulüüü:roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
işine gelmedi gülersin canım kaydirigubbakcemile3
kıs eve gidince öp şu pamuk helvamı sıkı sıkı Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol:
işe gelmeyen kısımıda söyleseydin ya ablacım
bende ona göre bişi yazardımm
neymiş işime gelmeyen acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sıkı sıkı öper,m ben o helvayı tasalanma sen
böyle tutarımmmm Şeniz Şeniz Şeniz
oldumuuu kaydirigubbakcemile3
nediyeyim ki.işte izmirlileri çememiyosunuz falan yaniiiiikaydirigubbakcemile3
tamaaaaam hemde çoook öpŞeniz
bende iyiyimc anım çok şükür geldik yine iş başına :)akşammııı :1shok: :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
sen akşamları davuk gibim 8 de yatmıyonmu kıs ablaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın melekiimmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiyim birtaneemmm şükür sen nasılsınnnnnnn
arifecim günaydın canıııııım.
nasıl gidiyor spor ,diyet
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne alaka
çekemeyenler anten taktırsın yaneee
şurda topu topu iki kişisiniz izmirden hasta etmeyin uleeeeeeyyyyyyynnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende iyiyimc anım çok şükür geldik yine iş başına :)
günaydın ablam iyi gidiyor dün akşam biraz bozuldu ama galiba başladım kilo vermeye 1,5 kilo gitmiş inşallahhepsini vericem
ne şimdi ,biz ikikişiyiz diye eziklionuzmuuuu :umursamaz:
bu arada sakaryadan kaçkişi vardı ki unuttumdaaa bilmiyorumkismile
naniknanik
gerçi biz verenda keyfi yapamıyos amaaaa
heee aynı bende iş başındayım aynen o simgedeki gibimkaydirigubbakcemile3
wuuhuuuuuu 1,5 kilo gitmişşş süppeeerrrrrrrr :dance: :dance:
son günlerde de yani bir kilo muhabbeti aldı başını gidiyor yaz geldi diye herkes fit bir vücuda ulaşma çabasında sanırım :roflol:
BEN HARİÇ :roflol: :roflol:
yaaa ablaaa yaaa git işine yaaaaaa alsanaalsanasmile
ben tek başıma hepinize yeterim yaffrrummmm
sen biliyinmi ben bir el kaldırsam burdaki herkeş sakaryalı oluverir sen ne diyon :dilcikar:
eee gel sende birlikte yapak anacım veranda keyfini ben çağırıyorum herkesi
laf olsun deyii değil ama essahtan çağırıyorum
herkese günaydınlar
fotoğraf yorumları için teşekkür ediyorum hepinize
İzmirden bahsedilmiş benim kocişim orda ya senağlama
aaaaaaaaaaayyy tırsdım eyvahedigeldismile
severim seni bilirsin gülçinim salma üstüme kimseyi sakııııın kaydirigubbakcemile3
geleyim hemen sen söyle kahveleri
günaydın canım
inşallah canım benim saolay canım ya kıyamam ben size merak etme canım bişicik olmucak
aslan gibi maşallah arasımız üzülme sen güzelimmopuyorumnanaktan
günaydın ablacım nasılsın inşallah inşallahopuyorumnanaktan
çok şükür ii teyzesi uyuyo paşa..günaydın fatoşcum iyiyiz sen nasılsın aras nasıl bugün
günaydın bitanem nasılsınnn
inşallah geçeçcek gülçimn teyzesi...anacım çalışkan hatunun işi başka tabi..ama bende gece vadiyasındayım ya unuttunmu...gecem gündüzüme karışmış benim...izöirdede hava çok güzel...Canım benim sıkma sen canını birtaneeemmmm
allahın izini ile antbiyotik tedavişsi bittikten sonra hiç bişiciği kalmıcak paşamızın annesi
sen gönlünü ferah tut
Günaydın appplaaaaa Şeniz Şeniz
dediğin gibi bir gün olsun bakalım zemuszemus zemuszemus
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ilahi fatoş sen adamı öldürürsün
siz daha bu saattemi güne başlıyorsunuz anacımmmm :1shok:
ben sabah 6 dan beri ayaktayım ütü bilem yaptımda işe geldim :kedi:
Günaydınnn canımcımmm güzel bir gün olsun evet bencede
gerçi burda hava çok güzel günde güzel olur ben veranda dan içeri girmem :roflol:
yaneeeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ha haaa bak dün akşam ben kaçta çıkmışım kaydirigubbakcemile3
yani ben değilsem fatoşum var ,o gece ben gündüz vardiye usulüüü:roflol:
iyi teyzesi uyuyo paşa öperim ablacım hemide kocaman...fatoşcum aras nasıl canım
senin yanında nasılsa sende şimdi öp benim için kocaman opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilenediyeyim ki.işte izmirlileri çememiyosunuz falan yaniiiiikaydirigubbakcemile3
tamaaaaam hemde çoook öpŞeniz
ya iki kişiyiz ama bi orduya yeteriz gülçincim aman bidaha bişi demiycem ha bi espiri yapalım dedik şaban gi işleri pom pok ettik...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne alaka
çekemeyenler anten taktırsın yaneee
şurda topu topu iki kişisiniz izmirden hasta etmeyin uleeeeeeyyyyyyynnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ablam bizi kimse ezemez benim cüsse yerinde otururum üstlerine tost yaparım onları...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ne şimdi ,biz ikikişiyiz diye eziklionuzmuuuu :umursamaz:
herkese günaydınlar
fotoğraf yorumları için teşekkür ediyorum hepinize
İzmirden bahsedilmiş benim kocişim orda yasenağlama
günaydın canım
inşallah geçeçcek gülçimn teyzesi...anacım çalışkan hatunun işi başka tabi..ama bende gece vadiyasındayım ya unuttunmu...gecem gündüzüme karışmış benim...izöirdede hava çok güzel...
ya iki kişiyiz ama bi orduya yeteriz gülçincim aman bidaha bişi demiycem ha bi espiri yapalım dedik şaban gi işleri pom pok ettik...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ablam bizi kimse ezemez benim cüsse yerinde otururum üstlerine tost yaparım onları...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gülçin bak nurun kocasıda burdaymış demekki nurun aklıda burda olduk 3 kişi...:roflol::roflol::roflol:
günaydın canım
inşallah canım benim saol
çok şükür ii teyzesi uyuyo paşa..
inşallah geçeçcek gülçimn teyzesi...anacım çalışkan hatunun işi başka tabi..ama bende gece vadiyasındayım ya unuttunmu...gecem gündüzüme karışmış benim...izöirdede hava çok güzel...
yaneeeeeee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi teyzesi uyuyo paşa öperim ablacım hemide kocaman...
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ya iki kişiyiz ama bi orduya yeteriz gülçincim aman bidaha bişi demiycem ha bi espiri yapalım dedik şaban gi işleri pom pok ettik...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ablam bizi kimse ezemez benim cüsse yerinde otururum üstlerine tost yaparım onları...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın canım benimmm..gülçin bak nurun kocasıda burdaymış demekki nurun aklıda burda olduk 3 kişi...:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?