Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAAAARR.herkesi çoook öpüyorum.allah
sağlık,mutluluk versin hepinize (tabi banadaaakaydirigubbakcemile3)
bebişleri yerime öpüüün opuyorumnanaktan

günaydın applaaaa Şeniz Şeniz

bizde seni öpooorrruuuzzzz
cerenide öptüm ben evden çıkarken Şeniz opuyorumnanaktan

günaydın gülçin nasıl oldun iyimisin biraz daha inşallah tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan

günaydın gülçin nasıl oldun iyimisin biraz daha inşallah tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan

canım beniimmmmm iyiyimim birtanem iyiyim şükür ağrı sancı yok
tabi tırnağımın durumu cumartesi kontrolde belli olacak pansumanlı olduğu için ben göremiyorum umarım herşey yolundadır.
sen nasılsın gülüm iyimisin
kaçamak girmişsin yine kaydirigubbakcemile3

aaaaaa gülçin beni görmediiiii ve gitttiii bende online gözüküyo diye yazmıştım

burdayım balım görmedim senin online olduğunu yoksa seninle konuşmadan gidermiyim a balam opuyorumnanaktan

günaydın birtanem sanada hayırlı cumalar
ben iyiyim şükür sen nasılsın melekim iyimisin?

sağol canım aman hep iyi olun canımağız tadınız hiç bozulmasın
ben daha iyiyim canım toparlandım dün akşam test sonucunu görünce
pek zor olmadı :umursamaz:kısmet dedim yola devam rabbim hayırlsını versin hepimiz için inşallah

aaaaa hoşgeldin canım nasılsın nerdesin kız senn
canımmmmm yavruşummm iş yoğunluğundan ben bi koptum yetişemez oldum gülçinede didimm yazamıorum sinir oluorum topluca alıntı yapıorum gun sonunda gene yazamıorum gene sinir oluorum koptum iyice dedimm sen yazamasanda gel deyince zıpladımmm :lepi: çok ösledim siziiiiiiopuyorumnanaktan

günaydın canım nasılsın ceren nasıl

iyiyiz canımın içi şükür
cerende iyi maşallah sen nasılsın

kesinlikle balım KISMET....

hoşbulduk canımmmm kaydirigubbakcemile5 unutmuşum komutları alıntı yapmayıııopuyorumnanaktan

yok artık
insan ekmek yemeyi unuturmu nen kaydirigubbakcemile3

hoplayıver çekirgeee
zıplayıver çekirgeeee
kop gel kop kop koppppppppppppp kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

tünaydınlar nasılsınız gezmekten giremedim 2 gün bu günde bi başım ağırıyoki sizler ansılsınız...accık yatacam bi bakım dedim hayırlıu cumalar.....

yok artık
insan ekmek yemeyi unuturmu nen kaydirigubbakcemile3

hoplayıver çekirgeee
zıplayıver çekirgeeee
kop gel kop kop koppppppppppppp kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
haydeeeee :sm_cool::sm_cool:

tünaydınlar nasılsınız gezmekten giremedim 2 gün bu günde bi başım ağırıyoki sizler ansılsınız...accık yatacam bi bakım dedim hayırlıu cumalar.....
aaa fatoşcum nasılsın canımmm oğluşun büyümüş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…