opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
GÜNAYDIN KIZLAAAARR.herkesi çoook öpüyorum.allah
sağlık,mutluluk versin hepinize (tabi banadaaakaydirigubbakcemile3)
bebişleri yerime öpüüün opuyorumnanaktan
günaydın gülçin nasıl oldun iyimisin biraz daha inşallah tamamen kurtulursun bu sıkıntıdan
aaaaaa gülçin beni görmediiiii ve gitttiii bende online gözüküyo diye yazmıştım
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız
günaydın birtanem sanada hayırlı cumalar
ben iyiyim şükür sen nasılsın melekim iyimisin?
ben geldimmmm
hoşbulduk canımmmm kaydirigubbakcemile5 unutmuşum komutları alıntı yapmayıııopuyorumnanaktanözgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canımmmmm yavruşummm iş yoğunluğundan ben bi koptum yetişemez oldum gülçinede didimm yazamıorum sinir oluorum topluca alıntı yapıorum gun sonunda gene yazamıorum gene sinir oluorum koptum iyice dedimm sen yazamasanda gel deyince zıpladımmm :lepi: çok ösledim siziiiiiiopuyorumnanaktanaaaaa hoşgeldin canım nasılsın nerdesin kız senn
günaydın canım nasılsın ceren nasıl
sağol canım aman hep iyi olun canımağız tadınız hiç bozulmasın
ben daha iyiyim canım toparlandım dün akşam test sonucunu görünce
pek zor olmadı :umursamaz:kısmet dedim yola devam rabbim hayırlsını versin hepimiz için inşallah
hoşbulduk canımmmm kaydirigubbakcemile5 unutmuşum komutları alıntı yapmayıııopuyorumnanaktan
canımmmmm yavruşummm iş yoğunluğundan ben bi koptum yetişemez oldum gülçinede didimm yazamıorum sinir oluorum topluca alıntı yapıorum gun sonunda gene yazamıorum gene sinir oluorum koptum iyice dedimm sen yazamasanda gel deyince zıpladımmm :lepi: çok ösledim siziiiiiiopuyorumnanaktan
tünaydınlar nasılsınız gezmekten giremedim 2 gün bu günde bi başım ağırıyoki sizler ansılsınız...accık yatacam bi bakım dedim hayırlıu cumalar.....
haydeeeee :sm_cool::sm_cool:yok artık
insan ekmek yemeyi unuturmu nen kaydirigubbakcemile3
hoplayıver çekirgeee
zıplayıver çekirgeeee
kop gel kop kop koppppppppppppp kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan
aaa fatoşcum nasılsın canımmm oğluşun büyümüş maşallahtünaydınlar nasılsınız gezmekten giremedim 2 gün bu günde bi başım ağırıyoki sizler ansılsınız...accık yatacam bi bakım dedim hayırlıu cumalar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?