Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın canım evet aslında hep erkenciyim ama ne bilim

canım hayırdır ne olduki senin tansiyona geçmiş olsun

hımmm madem erkencisin o zaman her gün erkenden bekliyoruz güzelim buraya

valla hayırmı şermi bilmem ama oldu işte canım yaaa
kaynanam sağolsun kötükedihüso

hayırdır canım niye düştü ki tansiyonun

canım kaynana faktörü var bende malum tahmin edeceğin durumlar kötükedihüso
sen nasılsın güzelim ilaydam nasıl

geçmiş olsun güzelim neden düşük acaba dr.gıttinmi

sağol canommm tamamen psikolojik taatlım doktora gitmek bişey değiştirmicek kaynana başta olduğu sürece tıp bu konuda yetersiz kalıyor kaydirigubbakcemile3

sağol canommm tamamen psikolojik taatlım doktora gitmek bişey değiştirmicek kaynana başta olduğu sürece tıp bu konuda yetersiz kalıyor kaydirigubbakcemile3

BAK ŞİMDİ SİNİR OLDUM İŞTE BOŞ VER GÜZELİM TAKMAMAYA ÇALIŞkötükedihüso

ay kıyamam sana gülüm ya
kendine dikkat et canım
bende pek iyi değilim belim çok ağrıyor hasta oldum karnım ağrıyor
ilaydada durmuyor mafoldumbenmafoldumben

BAK ŞİMDİ SİNİR OLDUM İŞTE BOŞ VER GÜZELİM TAKMAMAYA ÇALIŞkötükedihüso

takmama çabasındayım canım
hain planlar kuruyorum kötükedihüso :jeyyar:

ay kıyamam sana gülüm ya
kendine dikkat et canım

ayyy canım yaa geçmiş olsun sanaa tamda zamanı ahmette yok tüh yalnızsın evde dikkat et kendine iş felan yapma sadece ilayda ile ilgilen canım

takmama çabasındayım canım
hain planlar kuruyorum kötükedihüso :jeyyar:

ayyy canım yaa geçmiş olsun sanaa tamda zamanı ahmette yok tüh yalnızsın evde dikkat et kendine iş felan yapma sadece ilayda ile ilgilen canım

zaten kalkmıyorum canım ilaydayı yatağınada yatıramıyorum eğilip doğrulamıyorum
idare edecem artık

zaten kalkmıyorum canım ilaydayı yatağınada yatıramıyorum eğilip doğrulamıyorum
idare edecem artık

ooyy canım kıyamam sana yaaa keşke yakınında olaydım bir koşu gelerdim yardımına kuzum ya neyse sen otur ilaydanın önüne dök oyuncakları fazla mızmızlanmasın bu arada bengay aldınmı sen canım beline sürmek için

aman aman dünür bizz etliye sütlüye hiç karışmayan kaynanalardan olalım

ay evet dünür yaaa eğer böyle bir kayınna olucaksam allah göstermesin bana o günleri

ooyy canım kıyamam sana yaaa keşke yakınında olaydım bir koşu gelerdim yardımına kuzum ya neyse sen otur ilaydanın önüne dök oyuncakları fazla mızmızlanmasın bu arada bengay aldınmı sen canım beline sürmek için

ay evet dünür yaaa eğer böyle bir kayınna olucaksam allah göstermesin bana o günleri

ayy canım benim çok sağol
ilayda şimdi uyudu yanımda yatınca çok çabuk uyanıyor bende zar zor odasına götürdüm
kremi aldım canım banamısın demedi

hele bi karış burcu:oklava:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy canım benim çok sağol
ilayda şimdi uyudu yanımda yatınca çok çabuk uyanıyor bende zar zor odasına götürdüm
kremi aldım canım banamısın demedi

ayyy deme canım yaaa
ahmet geldiği gibi doğru doktora canım önce beyin cerrahı sonrada fizik bakalım ne çıkıcak

öle tabi ablacım ev gibisi olmaz ii olda herşeyin yolunda olmasına sevindim.
sağol canım :)
haberını aldık canım çok şükür yolundaymış hersey ınsanın kendı evı gıbısı varmı tabı ama canım sık dişini bıraz nasılsa dogumdan sonra kuzucuğunla bırlıkte allahın ıznıyle hep evınde olacaksın...hayırlı haberlerle gelirsin umarım canım.allah yardımcın olsun dualarımız senınle canım..
evet canım, inşallah sağlıkla alayım da oğluşumu kucağıma hiçbi şey umurumda olmayacak :) sağol hayatım :)
günaydın şekerler nasılsınız bakalım
günaydın güzelim :)
günaydınnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ablacımm hoşgeldin nasılsın iyi haberlerini aldık şükür şimdi sağlıkla rüzgarın haberini bekliyoruz evet kendi evindeki gibi rahat olamazsın az kaldı ablacımm çok azopuyorumnanaktan
evet çok az kaldı çok şükür, yüzdük yüzdük kuyruğuma geldik oğluşumla :)
ooyyy ablaammm kıyamam sana yaaaa sabır ablacım illaki ne kadar ananın babanın evide olsa bir kere çıktınmı o evden bir daha yabancı oluyorsun herşeye neyse oğlulunla evine geri döneceğin günleri düşün ablam sen üzme tatlı canını
Hem de nasıl yabancı oluyor insan. Allah razı olsun elimi hiçbir şeye sürdürtmüyorlar, halam yanımdan ayrılmıyor, bir dakika yalnız bırakmıyorlar ama işte insan evinin rahatlığımı arıyor ne de olsa... Nankörlük mü yapıyorum diyorum arada :) Dediğin gibi yapıyorum, yavrumla eve döneceğim günü düşünüyorum :)

Haaa bu arada... Bana Ayvalık'tayken bir arkadaşımın annesi bir deney yaptırmıştı. Eskiler yaparmış bunu ve çıkarmış. Oturur vaziyette sırtını duvara yaslıyorsunuz dimdik bir şekilde. Bir ayağını diğer ayağının üstüne atabiliyorsan (bacaklar da dümdüz olacak) doğuma daha var, yok atamıyorsan doğum çok yakın demekmiş. Bunu 10-15 gün önce bana yaptırmışlardı Ayvalık'ta, biraz zorlanarak bir ayağımı diğerinin üstüne bırakmıştım. Bu sabah halamlar yaptırdılar yine, olmadı, bacak yarım cm. zor kalktı yerinden. Yani bu duruma göre 10 gün önceden bile gelebilir diyorlar. Hayırlısı olsun bakalım. Bu arada çok ağırlaştım. Ayaklarımın şişi her geçen gün artıyor, dolayısıyla acısı da. Yerimden kalktıktan sonra en 30-40 sn kalakalıyorum sonra yürüyebiliyorum. Yani iyice komik oldum kaydirigubbakcemile3 benden haberler bunlar işte kızlar :)

ayyyyy yine mi ya??? offfff bu kadını ben gelip evire çevire döveceğim ama haaa :oklava:
ay kıyamam sana gülüm ya
kendine dikkat et canım
canıııııım hala mı çok kötüsün :( çok geçmiş olsun hayatım :(
sağol dünüüürrr bak neler çekiyoruz görüyonmu kıı
bizdemi böyle kayınna olcazzz allah muhafaza yaaaaaaaaaaaaa
aman tahtaya vur, dilini ısır, bir tarafını kaşı... Allah korusun... ben hayatta öyele kaynana olmak istemem :(
ahmet geldiği gibi doğru doktora canım önce beyin cerrahı sonrada fizik bakalım ne çıkıcak
beyin cerrahı ne alaka? bir şey mi kaçırdım?

ben arada yine uğrarım kızlar, şimdi halam burada, kadıncağız benim için geliyor ben bilgisayar başındayım kaydirigubbakcemile3 daha fazla ayıp olmasın, hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

slm kızlar tebrikleriniz için agolun göz atmaya çalıştım biraz ama malum fazla duramıyorum...filiz ablacım gitmişsin istnbula hadi bakalım artık rüzgarı bekliyoruz...kızlar psikolojim bozuldu sanki ne oldu bana böyle canımın acısı bir yandan sıkıntım bir yandan günde 3 posta aglamaya başladım..sinirlerim çok bozuldu..gecede berra uyumadı fazla memeyide mamayı almadı nerdeyse uyuyamadım fazla şimdi ise başım agrıyor çok sıktım kendimi neredeyse...neyse sonra yine ugramaya çalışırım..hoşçaklın..

Hem de nasıl yabancı oluyor insan. Allah razı olsun elimi hiçbir şeye sürdürtmüyorlar, halam yanımdan ayrılmıyor, bir dakika yalnız bırakmıyorlar ama işte insan evinin rahatlığımı arıyor ne de olsa... Nankörlük mü yapıyorum diyorum arada :) Dediğin gibi yapıyorum, yavrumla eve döneceğim günü düşünüyorum :)

Haaa bu arada... Bana Ayvalık'tayken bir arkadaşımın annesi bir deney yaptırmıştı. Eskiler yaparmış bunu ve çıkarmış. Oturur vaziyette sırtını duvara yaslıyorsunuz dimdik bir şekilde. Bir ayağını diğer ayağının üstüne atabiliyorsan (bacaklar da dümdüz olacak) doğuma daha var, yok atamıyorsan doğum çok yakın demekmiş. Bunu 10-15 gün önce bana yaptırmışlardı Ayvalık'ta, biraz zorlanarak bir ayağımı diğerinin üstüne bırakmıştım. Bu sabah halamlar yaptırdılar yine, olmadı, bacak yarım cm. zor kalktı yerinden. Yani bu duruma göre 10 gün önceden bile gelebilir diyorlar. Hayırlısı olsun bakalım. Bu arada çok ağırlaştım. Ayaklarımın şişi her geçen gün artıyor, dolayısıyla acısı da. Yerimden kalktıktan sonra en 30-40 sn kalakalıyorum sonra yürüyebiliyorum. Yani iyice komik oldum kaydirigubbakcemile3 benden haberler bunlar işte kızlar :)

ayyyyy yine mi ya??? offfff bu kadını ben gelip evire çevire döveceğim ama haaa :oklava:

aman tahtaya vur, dilini ısır, bir tarafını kaşı... Allah korusun... ben hayatta öyele kaynana olmak istemem :(

beyin cerrahı ne alaka? bir şey mi kaçırdım?

ben arada yine uğrarım kızlar, şimdi halam burada, kadıncağız benim için geliyor ben bilgisayar başındayım kaydirigubbakcemile3 daha fazla ayıp olmasın, hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

ablam hoş geldin kaçırmışım seni ya tüh neyse geldiğinde tekrar okursun
evet ablamn kim olursa olsun ne olursa olsun insanın evi gibisi yok iyi yada kötü herkesin kendi yeri işte :umursamaz:

aaa evet doğru olabilir ablam şimdi düşündümde doğuma yakın zamanlarda bende bacak bacak üstüne atamazdım uyuz olurdum göbekten dolayı kaldıramadığımı düşünürdüm demek böyleymiş CADIARZU

evet abla yineee mafoldumben ben yakında ya bu karıyı öldürücem yada tırlatıcam delikafadulden

kaşıdım bir tarafımı dilimide ısırdım yok valla karışmıcam yaa kim ne yaparsa yapsın kızımda olsa gelinimde olsa onlar ara sorarsa konuşurum hiç birşeylerine karışmam allahım utandırmasın ya rabbiiiii :Saruboceq:

beyin cerrahı nemi alaka?
ablacım belde sorunu olan önce beyin cerrahına gidiyor beyinci muayene ediyor seni yürütüyor yürüme şekline bakıyor hareketlerine ve duruma göre fizikçiye gönder,yor fizikçide nasıl bir değerlendirme yaparsa ona göre tedavi uygulanıyor ya ilaç tedavisi yada fizik tedavi hastanın durumuna göre değişiyor ama işte beyin cerrahı sadece beyinşle alakalı değil tüm vücut özellikle fizikle alakalı kendimden biliyorum a.s

tamam abalcım hadi sen git halayla ilgilen biraz kafan dağılsın kendine ve oğlumuzada iyi bak emi annesi seni sevooorummmm vede öpooorrummmm opuyorumnanaktan

Back
X