Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimmm huysuz oğlum yüzünden siteye pek giremiyorum maalesef ama hep aklımdasınız böyle hissetmen çok doğal insan her ne kadar kendimi hazırladım desede annelik doğum o kadar mucizevi şeylerki şöle bi sarsıyor insanı ama mutluluğu o kadar büyükki inşallah o anı yaşadığında hayırlısı ile anlayacaksınmerhaba kızlaaaaaaaaaaar... dün uğrayamadım kusura bakmayın, dr kontrolümüz çok iyi geçti, cuma sabahı saat 10.00'da sezeryana giriyorum Allah'ın izniyle, iş iyice ciddiye bindi ben tuhaflaştım, karmakarışık duygular içindeyim, mutluluk, korku, endişe, nedenini bilmediğim bir sıkıntı vs. vs. vs. karışığım kısaca... normal mi değil mi bilmiyorum böyle hissetmek, bu sabah eşimle kayınvalidem geldiler... benden haberler böyle kızlar, fırsat bulunca tekrar gelirim, hepinizi çok öpüyorum :)
canım çok geçmiş umarım şimdi daha iyisindir haberde vermemişsin çok merak ettim senii:1no2:kızlar ben pek iyi hissetmiyorum kendimi sabahtan beri kuru öksürük var git gide artıyor ve halsizlik başladı tedirgin oldum bu durumdan gidip bir muayene olucam eve dönünce yine yazarım kendinize iyi bakın anacım byee
ablacımmm doktor kontorün iyi geçmiş herşey yolunda çok şükür ve yarınn son günnmerhaba kızlaaaaaaaaaaar... dün uğrayamadım kusura bakmayın, dr kontrolümüz çok iyi geçti, cuma sabahı saat 10.00'da sezeryana giriyorum Allah'ın izniyle, iş iyice ciddiye bindi ben tuhaflaştım, karmakarışık duygular içindeyim, mutluluk, korku, endişe, nedenini bilmediğim bir sıkıntı vs. vs. vs. karışığım kısaca... normal mi değil mi bilmiyorum böyle hissetmek, bu sabah eşimle kayınvalidem geldiler... benden haberler böyle kızlar, fırsat bulunca tekrar gelirim, hepinizi çok öpüyorum :)
burcum nasılsın maşallah miraca canım allah nazarlardan saklasıngünaydın canlarım
sadece son sayfayı okuyabildim
dünürüm geçmiş olsun umarım iyisinidişr aynı durumdayım
ierror gelmiş hoşgelmiş doğumdaşım gelmiş kayram gelmiş ne güzel ama hepinizi kaçırdım ben
filiz ablam kavuşmaya ramak kalmış rüzgarla hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah heycanla bekliyoruz bizde
miraçı doktora götürmüştük bizde gelince yazamadım birtürlü maşallah gelişimi çok güzel ama makatı yırtılmış gaz çıkartırken ağlıodu zaten krem verdi doktorumuz her altını açtığımda sürüyorum kakasını daha rahat yapıyo böylece ama hala ağlıo umarım geçer
nurcancım tebrik ederim rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahhMerhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
merhaba anneler wede anne adayları:)) bende cok yeni bir anne adayıyım daha miniğim 4hafta 5 günlük.allah sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin.bekleyen herkese inş..kaydirigubbakcemile3
günaydin kızlarr..
günaydın canımgünaydin kızlarr..
günaydın canım nasılsın
günaydın canım
günaydın canım nasılsın biz iyiz şükür ama gülçin teyzemizi çok merak ettik oğluşumla acaba nasıl kimsede yok sinir oldum ya
günaydın fatoşcum evet ya bende çok merak ettim mutlaka haber verirdi öğleye kadar gelmezse ararım
kızlar az önce gülçinle konuştum grip olmuşş canımın içi ve ateşleniyormuş hastaneye kontrole gidiyordu iyi olunca haber vericekmiş bize
gülçinim canımmm inşallahh en kısa sürede iyileşirsinn kuzumm allah şifa versin canımm benimmm
evet canım, son 1 gün kaldı :) o zaman benim hissettiklerim normal :) bende bir anormallik yok yani :)filiz ablam sona yaklaşmışsın hadi hayırlısı bende heyecan yaptım 20 kasım için bide ablam o karışık duygular içinde olman normal bende de öyleydi hatta daha fazla diyebilirim normal doğurabilecekmiyim yoksa gülçin gibi benide son anda sezeryanamı alcaklar diye karmakarışıktım çünkü zavallı gülçinin çektiği sıkıntı önümüzde örnekti onca sancı çekti son anda sezeryan onun için ablacım içini ferah tut en azından doğum şeklin belli paşamıza kavuşucan rabbimin izniyle
evet hayatım son 1 gün işte :) geçmiş olsun miracıma, kıyamam yavruma, inşallah yakında geçer hayatım :)günaydın canlarım
sadece son sayfayı okuyabildim
dünürüm geçmiş olsun umarım iyisinidişr aynı durumdayım
ierror gelmiş hoşgelmiş doğumdaşım gelmiş kayram gelmiş ne güzel ama hepinizi kaçırdım ben
filiz ablam kavuşmaya ramak kalmış rüzgarla hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah heycanla bekliyoruz bizde
miraçı doktora götürmüştük bizde gelince yazamadım birtürlü maşallah gelişimi çok güzel ama makatı yırtılmış gaz çıkartırken ağlıodu zaten krem verdi doktorumuz her altını açtığımda sürüyorum kakasını daha rahat yapıyo böylece ama hala ağlıo umarım geçer
canım Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak yavruna, sen içini ferah tut canım, bu topikte bu korkuyu yaşayan arkadaşlarımız oldu ama hepsi de sapasağlam kucaklarına aldılar yavrularını, sende aksini düşünme sakın, tamam mı? Allah analı babalı büyütsün canım :)Merhaba kızlar. pazar günü 37+5 de saat 21.38de suyu az olduğundan genel anesteziyle sezeryan oldum. Oğlum Ahmet-Poyraz 2.650 gr doğdu. İnanılmaz bir duygu gerçekten. yalnız çok hızlı nefes alıp veriyordu ve emmiyordu ne beni nede biberonu. doğumdan iki saat sonra aldılar bebeğimi benden. Enfeksiyon kapmış yavrum...
Bende iltihaplanma vardı ve geçmiyordu doktor bu yüzden olabileceğini en az haftasonuna kadar yoğun bakımda kalması gerektiğini söyledi. Kızlar ne olur bu durumları yaşayan varsa akıl versn bana. İnanın çok kötüyüm bebeğim orda yaşam mücadelesi veriyor beni ise eve yolladılar. Hergün saat 14-15 arası görebiliyorum bebeğimi çok çaresizim bebeğime birşey olacak mı ? yarıdm edin ne olurrr... ve nolur beni avutmayın doğruları söyleyin...
evet canım, normalmiş çok şükür :) sen nasılsın?filiz ablacım son 2 gün canım bence böle karmaşık duygular yaşaman gayet normalş canım benim
sağol hayatım desteğin için :) inşallah yarın ben de anneler kervanına katılacağım, heyecan son haddinde artık, herkes heyecanla bekliyor :)canım benimmm huysuz oğlum yüzünden siteye pek giremiyorum maalesef ama hep aklımdasınız böyle hissetmen çok doğal insan her ne kadar kendimi hazırladım desede annelik doğum o kadar mucizevi şeylerki şöle bi sarsıyor insanı ama mutluluğu o kadar büyükki inşallah o anı yaşadığında hayırlısı ile anlayacaksın
Allah yardımcın olsun sağlıcakla aramıza gelin rüzgarla ben sık giremediğim için ne olur ne olmaz yazdım bunları ve ancak 3 .seferde şu yazıyı bitirebiliyorum oğluş uyandı yine gidiyorum hoşçakalın
Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım :)merhaba anneler wede anne adayları:)) bende cok yeni bir anne adayıyım daha miniğim 4hafta 5 günlük.allah sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin.bekleyen herkese inş..kaydirigubbakcemile3
evet canım, bugünkü de çok iyi geçti, yarın inşallah sağlıkla kucağıma alırım Rüzgar'ımı, darısı senin ve Neşe'nin başına inşallah, ben de sizleri çok seviyorum hayatım, kendinize dikkat edin tamam mı?ablacımmm doktor kontorün iyi geçmiş herşey yolunda çok şükür ve yarınn son günn
yarın rüzgarını kucaklıcaksın allahın izniyle hisettiklerin çok normal ablamm çok istediğin minik mekeğine kavuşucakcın biz bile burda heycan duramıyoruz inşallah senin için çok güzel bir doğumm olurr dularımız tüm kalbimizle seninle ablacım sen, çok seviyoruz allaha emanet olllopuyorumnanaktan
filiz ablam Alah hayırlı doğumlar nasip etsin inş
sağlıkcakla kucağına almak nasip olur inş oğlunu
canlarım benim hepiniz merak etmişsiniz çok üzgünüm ancak gelebildim haber vermeye.
ben pek iyi değilim kızlar malesef ateş bir türlü düşmüyor çok dengesiz ne yapacağımızı şaşırdık. malesef % 99 ihtimalle H1N1 virüsü var vücudumda içimizi rahatlatan tek şey akciğer filmi temiz çıktı ciğerlerimde ve bronşlarımda bir şey yok çok şükür ve umarımda olmaz. cumartesi gününe kadar sürekli kontrol altınd olucam düzenli ilaç kullanıp sıvı tüketimi ve c vitamini takviyesi, yapıcam. Cumartesi günü kontrole gittiğimizde tekrar ciğer filmi çekilicek eğer film tekrar temiz çıkarsa inşallah öyle çıkar hastalığın artık sonuna gelmiş olucam. yok eğer bir aksilik varsainşallah olmaz tabii direk hastaneye yatırıp göz altına alıcaklar. salı gününden beri kızımı yavrumu göremiyorum o kadar kötğ bir duumki anlatamam rabbim kimseye yaşatmasın. cerene bişi olmasın bulaşmasın diye anneme gönderdim aklım hep onda. Umarım bu hastalığı bir an önce yener ve sağlığıma kavuşurum dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar cerenime tekrar kavuşmak onu kucaklamak koklamak istiyorum umarım bunu yapabilirim. çok karışığım ve sadece yaradana dua ediyorum şifasını benden ve tüm hastalardan esirgemesin diye.
böyle işte sizinde içinizi kararttım umarım bir dahaki sefere daha güzel haberlerle glebilirim.
fazla duramıyorum her yerim ağrıyor çünkü.
bu arada filiz ablacım dualarım seninle inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz ve bayram yapıcaz oğlumuza kavşacazksın sende sağlıkla inşallah.
bana müsaade kızlar umarım tekar gelip yazmaya mecalim olur.